Elven Elder- prezentacja

Zaczęty przez coshoo, Listopad 06, 2007, 09:45:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

coshoo

Cytat: MastJedi w Lipiec 19, 2010, 07:31:32 PM
Siema Nikodem :)

Cze Mast :)

WIT czy DEX kwestia wyboru, też na początku biegałem z +4DEX ale po pewnym czasie stwierdziłem że uciekam komuś raz na ruski rok a większy cast przyda się na co dzień.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

DonKoks

Ponieważ 1 raz gram postacią ee złapałem pewien dylemat  :P
Czy mogę biegać z Improved Kookaburą? Odnowi mi manę? Bo podobno recharger nie może być rechargowany (może pokręciłem odmianę) czy jakoś tak. Proszę o wyjaśnienie jak jest ws.peta :)

Kazuya

rpg x5 [gh85]

DonKoks

DonKoks

ok dziękuję, tylko muszę ją doexpić :)

virumka

Co lepsze na oli - classic nuk czy vampiric touch?

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

virumka

Hmmm...to co, vampir taki zły? Z tego co wiem, to ma 88 powera, nuk ma 110, ale vampir 40% zadanego dmg nam zwraca.

Kamal

virumka

Chyba Coshoo mówił kiedyś, że chodzi do riftu solować. Ale przecież do riftu nie da się wejść solo, ze zwierzakiem w sumie też nie. Coshoo, rozumiem, że jechałeś na dualu?

Alarion

weź kogoś do party, daj mu fragmenty do wejścia na rift i neich siedzi sobie gdzie chce, byle nie koło riftu. Będziesz wtedy wchodzić sama, ale fragmenty liczyć ci będzie podwójnie. Jeżeli ta osoba wyjdzie z party, to wtedy cię wyrzuci.

Ten sam patent możesz zrobić sobie z dual boxem, nawet jakimś 10 lvlowym altem (chyba lvl nie grał roli o ile dobrze pamiętam).
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

MastJedi

Kiedyś działało nawet tak, że 2ga osoba siedziała w CH :D
Ale może od tego czasu to zmienili i kontroluje, jak przy wejściu do kamaloki :)
Ew, wchodzisz w duo i jak dojdziesz do właściwej sali, to wylogowujesz boxa. Albo wykopujesz z party.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

coshoo

Cytat: virumka w Wrzesień 09, 2010, 11:38:53 PM
Chyba Coshoo mówił kiedyś, że chodzi do riftu solować. Ale przecież do riftu nie da się wejść solo, ze zwierzakiem w sumie też nie. Coshoo, rozumiem, że jechałeś na dualu?

Tak, miałem dualboxa w party siedzącego w CH.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

lukasz09091

czy jeżeli wyenchantuje turn undead na power to przy lethalu moby undead będą na hita schodzić? jeżeli nie to na co i na ile musze go mieć wbitego

jac0l

Zależy gdzie moby...im wyższy enchant turn undead to tym większa szansa na lethal.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

lukasz09091

Cytat: jac0l w Wrzesień 24, 2010, 04:24:26 PM
Zależy gdzie moby...im wyższy enchant turn undead to tym większa szansa na lethal.

nie chodziło mi o chance lethala tylko słyszałem że jak się go enchantuje na coś to od razy dobija moba i nie trzeba zbijać mu dodatkowo tego 1hp
true?

Alarion

na pewno na + atack dobija i chyba + power (to 2 szukam potwierdzenia). Ja mam na +7 atack, ale +1 już w pagan pozwalało dobijać bez innego skilla.

Cat Drama Maker

lukasz09091

Cytat: Alarion w Wrzesień 24, 2010, 04:45:13 PM
na pewno na + atack dobija i chyba + power (to 2 szukam potwierdzenia). Ja mam na +7 atack, ale +1 już w pagan pozwalało dobijać bez innego skilla.

dokładnie o to mi chodziło, dzięki wielkie
jakbyś mi mógł jeszcze przybliżyć które jest efektywniejsze i bardziej opłacalne :)

edit:właśnie o pagan mi tu chodzi

Alarion

może być jeszcze + holy atack a nie power. Power zwiększa tylko szansę na fear. Nie ma znaczenia co wybierzesz, efekt ten sam.

Cat Drama Maker

lukasz09091

właśnie zawaliłem mam +5 power i lipa nie dobija moba

Ryane

Naucz sie czytac ze zrozumieniem...

lukasz09091

Cytat: Ryane w Wrzesień 24, 2010, 07:02:08 PM
Naucz sie czytac ze zrozumieniem...

no przeczytałem jak już zrobiłem więc easy man :)

potwierdziłem teorię kolegi powyżej

qback

Jakie skille najpierw enchantowac? Bardziej się opłaca enchantować recharge na cost czy power (w związku z dawaniem mp postaciom 80+)?