Zaczęty przez Rzezim, Grudzień 04, 2007, 12:17:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Geass

CytatCo do L2, nie szkodzi, co to tego Guessa to mnie denerwuje ten jego sposób przemądrzania i dawania rad ludziom. Guesses, wróć na forum jak skończysz 14 lat, bo ja w wieku 10 tak pisałem
Jak miałeś 10 lat i jeszcze nie byłeś gejem? Nie no wybacz sugerujesz ,żebym nigdy nie wracał? I przynajmniej mój nick napisz normalnie ,bo chociaż napisany na szybko i nic nie znaczący to jakiś jest i szacunek się należy. No pisałeś tak jak miałeś 10 ,a teraz masz pewnie 14. I chyba ci dziecko nie muszę mówić ,że ludziom lat przybywa ,a nie ubywa.

Rzezim

Buahahahaha.... Śmieszny jesteś. Tak, nigdy nie wracaj, dla twojego nicku i dla ciebie nigdy nie będę miał szacunku, ludziom przybywa, a tobie ubywa, szczególnie poniżej pasa...
SILENCE! I'll kill you - Achmed, Martwy Terrorysta.

primabolan

ladny offtop...z ponizszym edytuje moj wczesniejszy post w tym temacie bo to nie ma sensu...
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />

Soul

Chciałbym przypomnieć, że rozmawiamy tu o avatarach.
Prepare for unforeseen consequences...

Geass

Jak to mówią dzieci czują się gorszę od swoich rówieśników i aby się dowartościować wyzywają ludzi ,których w ogóle nie znają. Dlatego na internecie jest tyle chamstwa. I -_-'iarzu nie myśl sobie ,że jak masz 14 czy 15 lat to możesz bezkarnie ludzi wyzywać ,bo ja sobie tego nie życzę. I nie próbuj ze mną rozmawiać jakbym był na twoim poziomie. 

No masz rację rozmawiamy o avatarach ,więc to mój ostatni post na ten temat.

Rzezim

Cytat: Geass w Grudzień 05, 2007, 01:43:23 PM
Jak to mówią dzieci czują się gorszę od swoich rówieśników i aby się dowartościować wyzywają ludzi ,których w ogóle nie znają. Dlatego na internecie jest tyle chamstwa. I -_-'iarzu nie myśl sobie ,że jak masz 14 czy 15 lat to możesz bezkarnie ludzi wyzywać ,bo ja sobie tego nie życzę. I nie próbuj ze mną rozmawiać jakbym był na twoim poziomie. 

No masz rację rozmawiamy o avatarach ,więc to mój ostatni post na ten temat.

Nie mam zamiaru z tobą dyskutować.

Czyli co w końcu dostałem? ^^

Soul

Obaj się uspokójcie, bo spory tego typu nie mają żadnego celu. Koniec.
Prepare for unforeseen consequences...

Geass

A odpisze co mi tam.
Nie po prostu mnie to -_-'ia gdy ktoś nazywa mnie 10 - cio letnim dzieckiem gdy sam nie ma nawet 18 lat.

Rzezim

Widzisz, ja pomedytowałem i teraz panuje we mnie harmonia ducha i ciała, a także jestem uspokojony, zaś ty, otrzymałeś karę w postaci -1.

TEMAT: Eh, ciągle nie mogę wybrać awatara. Ten z fajką jest nawet, ale nie pasuje do erpegowego klimatu ^^

Kryko1

Cubu$

Cytat: Rzezim w Grudzień 05, 2007, 03:05:54 PM
Widzisz, ja pomedytowałem i teraz panuje we mnie harmonia ducha i ciała, a także jestem uspokojony, zaś ty, otrzymałeś karę w postaci -1.

TEMAT: Eh, ciągle nie mogę wybrać awatara. Ten z fajką jest nawet, ale nie pasuje do erpegowego klimatu ^^

Twój aktualny avek jest taki sobie. Nie lubię avków takiego typu.
Fajny ma Shaman i Ja :D

primabolan

CytatFajny ma Shaman i Ja
To polecam Tobie Cubu$ ten :

bedzie w sam raz...
pozdrawiam

Geass

No tu mnie masz wybacz ,ale nie mam czasu siedzieć na forum cały dzień i wpadam tylko okazyjnie na przerwach i to tylko poczytać z grubsza.

A i ten ostatni avek był lepszy.  A i ten wyżej rzeczywiście wymiata.

Shaman

Cytat: primabolan w Grudzień 05, 2007, 05:25:25 PM
CytatFajny ma Shaman i Ja
To polecam Tobie Cubu$ ten :

bedzie w sam raz...
pozdrawiam

łeeeee.... no co za emo mu proponujesz.... :)

Cubu$ mnie juz tez chcieli przekabacic i sie nie dalem....

Cubu$

Ja się nie dam.!
Łysi się nie dadzą :D

A to jakieś Emo możecie sobie wsadzić (oczywiście w skarpetki) :P

primabolan

jakie emo jakie emo,on mial palke teleskopowa  8) :D
i "rozjebal"swoja mala bombka pol miasta....

Cubu$

Ej no i ewentualnie dawajcie jakieś dobre przykłady:

np.

Vigor

Ryltar

Kryko1

PlemnikPL

Skończyłem z Lineage II