Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Against

Ryltar śmiej się śmiej ale ja jak zaczynałem grac w l2 tak robiłem xD Chodziłem magiem w Heavy itp ale długo by gadac :D

Tak w ogóle to myślę jeszcze nad BD no i ten Aw :F

Cerber

na dystans czy w zwarciu:w zwarciu
bazujący na sile czy szybkości ataku:siła
koniecznie szybki, czy może być wolny:obojętnie
mystic czy fighter (nie obejmuje summonerów):fighter
support czy MegaProOverpoweredPvpMastah :MegaProOverpoweredPvpMastah

Poszukuje takiej postaci żeby mogła sporo hitów wyczymać lecz nie chce tutaj destro jakoś nie muj typ i tankowie też zbytnio mi nie odpowiadają :wink:

Frohike

Against

Cerber jak dla mnie Destro pasuję tu idealnie :)

bula

Rukia

ktora z tych postaci jest według Was najlepsza? Abyss Walker, Shilien Knight, czy Spellhowler? nie mogę się zdecydować ^^'

Asta Entreri

Cytat: Rukia w Styczeń 25, 2009, 03:26:29 PM
ktora z tych postaci jest według Was najlepsza? Abyss Walker, Shilien Knight, czy Spellhowler? nie mogę się zdecydować ^^'
napisałabyś jeszcze jaka kronika/chaotic throne.

imhotbh AW na pivipi a SK na oli (chociaż eshaczem mozna nieźle popwnować z elementem i emp echo)
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

SknerusKK

nie ma czegoś takiego jak "najlepsza postać", kiedy ludzie się tego nauczą...

Asta Entreri

Cytat: SknerusKK w Styczeń 25, 2009, 04:18:22 PM
nie ma czegoś takiego jak "najlepsza postać", kiedy ludzie się tego nauczą...
never...and it's sad :<
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Nestle

Mam dylemat kogo brać na OLy na serverze HR.
Do wyboru:
SK, TK, PAL, DA, GLAD, TYR

POwiedzcie, kto z nich powinien sobie lepiej poradzić.
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

pigulec

SK lub TK zazwyczaj ludzie ich nie robią i łatwiej jest o hero. Jeśli tylko oli Cię interesuje.

bula

Nestle

interlude. Jakby co to mam rb bizu (valakas, antharas, zeaken, ant queen, baium)
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

bula

Nestle

a żaden tank?

bula

w sumie Pal/TK tez sie ogarniaja ale najwiekszego boosta od boss jeweli tanki dostaja dopiero w Hellbound

Nestle

patrząc na filmiki na yt w walkach 1 vs 1 (selfy) to tanki rozwalają wszystko... nawet taki glad/destro padają... Już nie mówie o filmiku gdzie bishop zabił duelista, ale to zapewne na jakimś L2joke joke, bo bish walił go z duali xD

Marc1n

Jak ogladasz filmy z Youtube o L2 i myslisz, ze one cos pokazuja wymiernego, to masz rushoofy musk
HATE ME MOAR!

Nestle

:P No wiesz... Jak tak patrzyłem na te filmiki to nie zauważyłem nic dziwacznego. Nawet na nich nie bazując to taki gladiator ma szanse z TK? Przecież TK ma leczącego cubica, który dość często leczy. Albo z DA. DA ma reflect damage, to glad przecież możę sa siebie ubić, a DA tylko będzie się o niego leczył (nie wiem czy jego drainy są tak dobre, bo nigdy nim nie grałem). A SK i jego drainy? Na odpowiednim buildzie podobno ładnie może nimi sypać + jeszcze vampiric cubic.
Jeszcze prawdę mowiąc do wyboru mam masę innych klas, ale te uwarzałem za najlepsze do OLy (destro nie zaliczyłem, bo too sloooooooooooooow, a na zealocie to długo się nie utrzyma, no chyba że gutsa wsadzi ale wtedy wielkiego dmg walić nie będzie. Jedynie większe na s, ale taki th odpala UE i sproro potrafi uniknąć).
To ze wszystkich klas, które są w L2, to ktora najlepiej się sprawuje na OLy??

Kwadrat

Cytat: Nestle w Styczeń 26, 2009, 09:40:40 AM
Albo z DA. DA ma reflect damage, to glad przecież możę sa siebie ubić
tylko ze reflect gowno daje vs glad, bo on wali tylko skilami
a DA tylko będzie się o niego leczył (nie wiem czy jego drainy są tak dobre, bo nigdy nim nie grałem).
smutne, ale tego draina sie nawet nie uzywa...(tym bardziej na oli)
To ze wszystkich klas, które są w L2, to ktora najlepiej się sprawuje na OLy??
w IL? pp pal/tk ol/wc tyr/glad

Nestle

mhmmmmmm... nigdy nie grałem pp jako postać na OLy (jedynie dualboxowy support)... Niby jak on może ubić powiedzmy... destro...

bula

Cytat: Nestle w Styczeń 26, 2009, 11:51:50 AM
mhmmmmmm... nigdy nie grałem pp jako postać na OLy (jedynie dualboxowy support)... Niby jak on może ubić powiedzmy... destro...
spalic mu mane, walnac block ww+shield i zakitowac z lukiem

Nestle

no ok, tu masz + :P Ale takto jak niby wygra z magami? Z typowym nukiem i OL/WC. Oczywiście z każdym z osobno :P

bula

Cytat: Nestle w Styczeń 26, 2009, 01:36:51 PM
no ok, tu masz + :P Ale takto jak niby wygra z magami? Z typowym nukiem i OL/WC. Oczywiście z każdym z osobno :P
spali im mane i zrobi to samo co z destro?

Nestle

mhm. A z czego powinien walić kiedy wypali mane wrogowi?