Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nightwish

Hmm prosze o pomoc, nie jestem zdecydowany ktorym tankiem zagrac.
Kronika gracia ep
Mid rate
W miare mozliwy dostep do epikow
Na serverze glowne postacie to glad, tyr, dagger, nuk tak jak to sie przyjelo na gracii
Prosilbym o pisanie ktora z postaci radzi sobie lepiej w pvp z tymi klasami ktore wypisalem, ktora latwiej ogarnac, ktora jest przyjemniejsza etc
Z gory dzieki :)

x3no: Niepotrzebny kolejny temat, przenosze.

haran

Cytat: Nightwish w Wrzesień 27, 2010, 06:07:02 PM
Hmm prosze o pomoc, nie jestem zdecydowany ktorym tankiem zagrac.
Kronika gracia ep
Mid rate
W miare mozliwy dostep do epikow
Na serverze glowne postacie to glad, tyr, dagger, nuk tak jak to sie przyjelo na gracii
Prosilbym o pisanie ktora z postaci radzi sobie lepiej w pvp z tymi klasami ktore wypisalem, ktora latwiej ogarnac, ktora jest przyjemniejsza etc
Z gory dzieki :)

Według mnie najlepszym tankiem jet paladin, Na pvp radzi sobie najlepiej dzięki AI+boost morale. Całkiem przyjemnie się nim gra, ma wiele przydatnych skilli, na oly też jedna z najlepszych postaci. Wiele osób uważa, że byle noob  grający paladinem będzie kosił, ale ja mam na ten temat odmienne zdanie :).
PS. wyślij mi na pm link do tego serwa ^^

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Medium

Troche dziwne pytanie, gdyż to od Ciebie zależy kim wolisz grać.
Polecam przeczytać jakieś poradniki na temat obu tych postaci, przeanalizować skille, na których Ci zależy i dokonać wyboru.

NoFckingWay

Moja kolej !  :afro:
Kronika - GE
Postac pod pvp i w głownej mierze to 1vs1 chociaz inne pvp tez wchodzą w gre ;) Nastawienie jednak jest na te 1vs1( takie typowe,ze na expie ktos do mnie wyleci itd )
Zalezy mi rowniez zeby byl dobry juz na a gr,s gr. Tzn tlumacze- jestem newbie i za szybko nie powbijam nobl'a ,subek ,kamykow w set etc. Chociaz chcialbym zeby juz z tymi wbitymi stone'ami ,z jakims enchantem itd rowniez dobrze sobie radzil ( moze kiedys uda mi sie cos tam wbic :))
Z góry dziękuje za odpowiedz :)

Lunar

SB mby? jemu chyba nikt nie podskoczy przed 3 rd na pvp może jakiś mag

to teraz ja:
kronika : GE
postać chciałem zrobić pod pvp/pvp const party/gangi ew mass pvp ale nie zależy mi aż na takim pvp typu 100vs100 tylko bardziej pt vs pt ew 2pt vs 2 pt
Nie moge się zastanowić chcialem fajtera typowego ale żeby był dynamiczny,berk odpada bo dmg jego skilli jest właściwie stały i jedynie może go zwiększyć elementalem a takto P atak nie dodaje siły jego skilli już nie mówie o braku krytów ze skilli,Glad zdaję się też odpada bo oprócz dasha to nic w nim dynamicznego! myślałem nad tyrkiem ale miliard siedemstem pincet sto osób pisze ze na end game tyrkiem to tylko hvy ale no thx biegać jak deska a z rabbitem tego nie nadrobimy no i jeszcze te dye -9 dex t-t sam już nie wiem :o mam nawet sb-ka female 74 lv ale to bardziej już zdaję się nuker niz fajter i w dodatku schodzi na 2 hity praktycznie od każdego kto ją dogoni już nie mowie jak jej się -_-'ia na plecy 2 th to GF z góry.

NIE CHODZI MI O PVP Z EPIKAMI ITP CZY S84 tylko max opisanie s80 może kiedyś sobie na to zarobie ale na razie jestesm przy a/s grade,

Brianoc

Tyrek w heavy to najmocnijesza postac w calej grze, to jest kwestia ktora nie podlega zadnej dyskusji. Najwyzszy CON +war frenzy+fortitude powoduje ze tyrke posiaga najwieksza ilosc HP (25k na fullbuff) CP kolo 8k oraz zapewnia praktycznei nietykalnosc na debufy. Do tego w dyna heavy p def w granicach 2,5k m def 2k (ogre spirit) speed 150-160, a na zajacu kolo 190, p atak w granicach 2-3k i attack speed na certach 1500 czyli limit. Niesamowicie potezne skille, kilka aoe na szybki exp (box koenicznie SE). Na pvp niepokonany.
a.k.a Szakalaka

Bot coder!

OneGeer

Cytat: Brianoc w Październik 07, 2010, 03:22:12 PM
Tyrek w heavy to najmocnijesza postac w calej grze, to jest kwestia ktora nie podlega zadnej dyskusji. Najwyzszy CON +war frenzy+fortitude powoduje ze tyrke posiaga najwieksza ilosc HP (25k na fullbuff) CP kolo 8k oraz zapewnia praktycznei nietykalnosc na debufy. Do tego w dyna heavy p def w granicach 2,5k m def 2k (ogre spirit) speed 150-160, a na zajacu kolo 190, p atak w granicach 2-3k i attack speed na certach 1500 czyli limit. Niesamowicie potezne skille, kilka aoe na szybki exp (box koenicznie SE). Na pvp niepokonany.

xD, deska i warlord i kras ma najwiecej hp i cp ;d.
A i powiedz mi co co Ci da fortibute i war frenzy np na wchodzenie vortow slowow i innych, i po chwili spojrzysz na wskaznik many a tu lipa 100.
A co do heavy to prosze Cie raz ze nie masz masterow na ten typ zbroi, czyli gdybym mowil juz na end game juz pro uber to zazywczaj ma sie light armor na +30 i wyjdziesz sto razy lepiej niz heavy i do tego mirrage masz...
Nosząc heavy tracisz kompletnie na szybkosci biegania i zwinnosci, a co do pvp  to roznie bo moze Ci wpasc pro uber SH na plecy i skladasz sie w kilka sekund przez to ze masz za wolny speed
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

NoFckingWay

Jescze raz :) Moja kolej !  :afro:
Kronika - GE
Postac pod pvp i w głownej mierze to 1vs1 chociaz inne pvp tez wchodzą w gre ;) Nastawienie jednak jest na te 1vs1( takie typowe,ze na expie ktos do mnie wyleci itd )
Zalezy mi rowniez zeby byl dobry juz na a gr,s gr. Tzn tlumacze- jestem newbie i za szybko nie powbijam nobl'a ,subek ,kamykow w set etc. Chociaz chcialbym zeby juz z tymi wbitymi stone'ami ,z jakims enchantem itd rowniez dobrze sobie radzil ( moze kiedys uda mi sie cos tam wbic :))
Z góry dziękuje za odpowiedz :

OneGeer

http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

kustosz

mam kilka pytań:

Co jest lepsze w Freya
AW czy Glad ?
1. wiem ze AW ma magów praktycznie na BS a glad jak sobie z nimi radzi ?
2. czy AW ma duze szanse na wygranie walki z gladem ? czy poskłada się po TSS
3. jak z powerem skilli glada. ? w IL banan potrafil rozwalić maga jesli wszedl krytyk

x3no: Scalilem tematy.

jac0l

Z tym jedno stabowaniem magow już nie jest tak łatwo. Damage attri został obniżony, można wkładać 3x resist w armor.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Kwadrat

Cytat: OneGeer w Październik 07, 2010, 03:37:09 PM
xD, deska i warlord i kras ma najwiecej hp i cp ;d.
A i powiedz mi co co Ci da fortibute i war frenzy np na wchodzenie vortow slowow i innych, i po chwili spojrzysz na wskaznik many a tu lipa 100.
A co do heavy to prosze Cie raz ze nie masz masterow na ten typ zbroi, czyli gdybym mowil juz na end game juz pro uber to zazywczaj ma sie light armor na +30 i wyjdziesz sto razy lepiej niz heavy i do tego mirrage masz...
Nosząc heavy tracisz kompletnie na szybkosci biegania i zwinnosci, a co do pvp  to roznie bo moze Ci wpasc pro uber SH na plecy i skladasz sie w kilka sekund przez to ze masz za wolny speed
wow, light daje cale kilkanascie speeda, przy czym masz cripple i mocna dystansowke...

NoFckingWay

Jescze raz :) Moja kolej !  :afro:
Kronika - GE
Z góry dziękuje za odpowiedz :

przepraszam,pisze znowu,ale potrzebuje jescze jakiejs wypowiedzi .

Apocalyptik

Tyrant bedzie dla ciebie najlepszy jak juz ktos napisal.

We ride together, we die together.

jyqx

Teraz ja :P Mam dylemant
Nie wiem kim uczyc sie grac bo gladem pogrywam ale nudzi mi sie on juz. myslalem nad da, soulbreakere i berserkerem. Co najlepiej sprawdza sie na oly i w PvP. Co mozna szybciej wyexpic
Jyq=WejdeCiDoWanny

W życiu najważniejszy jest fuks...

thx mpxx24

Rival

Cytat: jyqx w Październik 22, 2010, 10:08:33 PM
Nie wiem kim uczyc sie grac bo gladem pogrywam ale nudzi mi sie on juz. myslalem nad da, soulbreakere i berserkerem. Co najlepiej sprawdza sie na oly i w PvP. Co mozna szybciej wyexpic

z tego co napisales to:
oly: sb>da>berk
exp: sb>berk>da
otwarte pvp: sb>berk>da

no to wychodzi ze sb ^^

Marmlw

Ja mam takie pytanko
Co wybrać na Gracii Final z nuków? (chodzi o głównie pvp) i dlaczego? (lowrate serv)
Myślę nad sh>sps/necro.
Za wszelką pomoc dziękuję.

Rival

SH. największego kopa ma zarowno w expieniu i otwartym pvp. i najchetniej brany do klanu, wybierany przez supporty. no chyba ze kochasz olimpiade, to necro i enchant na +30 anchora i dooma ^^ w gracii zwiekszyli land rate anchora

seken

Cytat: Rival w Październik 22, 2010, 10:13:38 PM
Cytat: jyqx w Październik 22, 2010, 10:08:33 PM

z tego co napisales to:
oly: sb>da>berk
exp: sb>berk>da
otwarte pvp: sb>berk>da

no to wychodzi ze sb ^^
Tyle, ze nie wiadomo jakie pliki ma server, wiec kamaele sa....
Co do expa to raczej berk>sb>(albo =)da
AoE berkiem jest przyjemniejsze niz sbkiem.

M4rF1k

Witam ,
Wracam do l2 po dość długim czasie (około 3 lat) i zastanawiam się nad wyborem profki.
Serwer, na którym postanowiłem zagrać stoi na plikach l2dc, kronika GE.
Postacią którą dotychczas grałem był jeden z summonerów.
Dlatego mam pytanie, który z nich sobie najlepiej poradzi na tej kronice?
(Jeżeli to możliwe proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi)

lukasz09091

Cytat: M4rF1k w Październik 26, 2010, 03:55:57 PM
Witam ,
Wracam do l2 po dość długim czasie (około 3 lat) i zastanawiam się nad wyborem profki.
Serwer, na którym postanowiłem zagrać stoi na plikach l2dc, kronika GE.
Postacią którą dotychczas grałem był jeden z summonerów.
Dlatego mam pytanie, który z nich sobie najlepiej poradzi na tej kronice?
(Jeżeli to możliwe proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi)

jeżeli patrzeć pod kontem pvp to zdecydowanie na ge wg mnie dobrym wyjściem jest PS ponieważ to taki w połowie nuker, ogólnie summonerzy nie są najgorsi w ge

jac0l

w polowie nuker? LOL To nie jest nawet w 1/10 nuker:D Imo bierz ES chyba najlepiej sie prezentuje na tle reszty summonerów, potrafi jebnąć na oly.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

OneGeer

Zdecydowanie ES (nuk---->>> zgony)

mikelolo

Ktory lepszy do pvp destro czy glad, na FReyi.

PuFF

Cytat: mikelolo w Październik 31, 2010, 05:53:09 PM
Ktory lepszy do pvp destro czy glad, na FReyi.
glad wiekszy dmg na pvp chyba ze grasz w ogar pt to destro.