Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Trason

A jeszcze jakis kosmiczny farmer tylko na te 2 lokacje? ;d

jac0l

Tak jak pisali;p EE+Kura+STS z mana nie bedziesz mial problemów :bump:
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Trason

Do pewnosci... sts czyli soultaker nie?  -- necro ? czy moze storm screamer.

jezeli chodzi wam o storm screamera
Ogólnie w farmie to necro da rade mu dorownac?

celt81

Witam,

chciałem się dowiedzieć jak wypada WL w Garcia?

YASB

Postac dla newbie,który chciałby mimo wszystko troszke pokarac na pvp  : Pal czy tyrant ?  Nie mowie tylko i wylacznie o end game ,bo za szybko do tego nie dojde .

Rival

Trason: storm screamer. lepszy od necro do farmy IMO, szczególnie w endgame, szczególnie solo.

celt81: WL w gracii przyjemnie sie farmi, co do pvp to dlugo postoi i moze troche pospamować mass stun, ale niewiele więcej.

YASB: ani pal ani tyr nie są imo dla newbie. ale jesli jestes newbie to farmienie palem ci sie pewnie znudzi i cie zmeczy znacznie szybciej niz tyrek, tak samo jak szukanie party. wiec imo dla ciebie tyrek. obaj ladnie biją na pvp, przy czym tyr fajniejszy do gankowania IMO.

Arimas

Może deska? (Ja dobiec, ja ubić )  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

celt81

YASB

Dziękuje Rival . Ma ktoś jescze jakas propozycje ?

Polopiryn

Witajcie, myśle kim sobie grać na rpg-club x15. Na razie mam spoila, to coś tam kasy zarobiłem. Chce zrobić jakiegoś buffera/nukera tylko myślę którego. Od razu mówie, że dual box odpada. Więc teksty SH+ EE odpadają.

Moim aspektem zainteresowań są postacie: BP/EE/SE lub SORC/NECRO/SH/SPS

Nie zależy mi by szybko koxać, jednak chce coś do pvp dawać. Nie musi być to damage z nuka, sam heal też mi się podoba.
Głównie idzie mi o postać która da przyjemność z gry.

Czy coś takiego, bo już mi się powaliło co chciałem napisać.

Na początek nastawiam się na gre małe pt, 2-4 osoby. I ewentualnie solo też może być. CP itt. to może kiedyś
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

OsamaInAden

PYTANIE DO LUDZI ZWIAZANYCH Z L2 RU OFICIALEM:

dylemat: BH czy WS

serwer: Van Holter (wczoraj ruszyl nowy L2 ru offcial)

doswiadczenie gry: BH na privach (jakies herocos tam) wiec nie znudzi mi sie

cel: chce byc bogaty i troszke znow liznac ciekawego pvp krasnalami (nowe zmiany w Magmelt beda ciekawe)

przeszkody :

-czas na gre: gram nieregularnie wiec pewnie bede czesto
-niestety na shotach ciezko zarobic bo sa sprzedawane tanio w paczkach (kto gra na ru ofie to wie)+ beda itemki do a grade wlacznie w sklepach

support: mam zamiar zrobic wlasnego WC lub SE jako support+ wilk i tak mam zamiar pomykac pt : KRASNAL+WC + wilk+ ewentualnie golem/2wilk
- na 1 koncie PA

pomysl na kase:

*BH:
- SPOIL (z manorem sie nie wyrobie czasowo-praca) + dropki ful itemkow+ skladanie za wlasne keye full itemkow
- spoil enchantow
-sell bufow WC'kiem na poczatku
-resell itemkow (uwielbiam to)

*WS:
-siedzenie w miesicie i craft z racji ze mam 2 pc'ty + mam wlasne mieszkanie gdzie nikt mi nie mowi zebym skonczyl grac (kompy pracuja 24h na dobe)
-resell itemkow (uwielbiam to)

Acid

Cytat: qba1987 w Grudzień 01, 2010, 01:32:50 PM
a mam samodzielne mieszkanie

Cytat: qba1987 w Grudzień 02, 2010, 09:55:44 AM
mam wlasne mieszkanie

Tak to już wiemy, ale możesz jeszcze raz o tym wspomnieć jak chcesz.

@topic
Osobiście wydaje mi się, że jeśli chodzi o zarobki to spoil będzie lepszym wyjściem matsy, enchanty > shoty.
+ zamiast siedzieć na dupie żeby zarobić np. na creatorach będziesz mógł expić, a na boxie machnąć jakiegoś lolkrasia który będzie sellował/resellował maty/enchanty/dropy

Jeśli chodzi o pvp to nie mam pojęcia czym te 2 stworzonka się różnią i które jest lepsze.

Btw tutaj chyba wszystko jest napisane.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,36295.0.html  :shock:

OsamaInAden

thx za Twoj pkt widzenia,  a z mieszkaniem to wydawalo mi sie dosc istotne, ze moge miec kompa 24h na dobe wlaczonego ale fakt moglem inaczej ubrac to w slowa :)

OneGeer

Craft jest lepszy na pvp, poniewaz ma golema i do tego na 83 przemiane w bydlaka :D
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

sosula

W nowszych kronikach spoli moze byc ciekawszy.
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Arimas

yyy już to widzę, Magmeld i chociaż połowa z tego działająca na privie yyy

on topic: WS> spoil w pivipi bo ma czajnik

Xaxunio

Do Freyi PvP Czajnik+master > Solo spoil
Ale do Freya H5 Wydaje mi się, że pierdzielnięcie nożykiem może być dość bolesne zwłaszcza jak ktoś będzie ogarniał zmianę broni i stun z blunta i ataki z pole. Krafterzy dostają "tylko" self BtB z healem.
Piszę "tylko" bo na PvP taki self heal dla krasi co mają najwięcej HP (po orkach) może okazać się dość mocnym wzmocnieniem. Jedź spoila, skoro i tak chcesz grać na ru offie. Uzupełnisz mój poradnik jak coś  :P
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

D4rk

witam, zastanawialem sie ktora z tych klas wybrac jezeli chodzi o przyjemnosc gry i zarobek. prosze o uzasadnione wypowiedzi na ten temat.
ktora z tych klas bedzie lepsza? wiem ze spoil jest ogolnie dobry do zarabiania, ale czy ES nei przebije go swoja massowka lub tyr atk spdem?
prosze o jakies porownania itp  :D

fun

spoil=kasa
tyr=farma
ES=? chodzi Ci o evas saint czy elfa summonera? Ani to ani to nie jest farmerska klasa.

OneGeer

ES nie jest farmerski?? Ty nie wiesz co gadasz :)
http://fpscs.net/?sid=339d13730fed9a68d80cf8eebf73ff78- polska sieć gry Counter Strike, zapraszam!!

Acid

Cytat: OneGeer w Grudzień 11, 2010, 07:19:19 PM
ES nie jest farmerski?? Ty nie wiesz co gadasz :)

Z konikiem z 79 i 300 wody nie ma bardziej farmerskiej postaci. :) Na trainach na PI chłopaki z klanu zarabiali naprawdę potężne pieniądze nie wspominając już o expie. :)

D4rk

chodzilo mi oczywiscie o elemental summonera :)

Rival

spoiler = kasa
es = farmer
tyr = farmer/pvp

co do przyjemnosci z gry to moje subiektywne odczucie to:
Tyr > ES > Spoil

pigulec

EE czy SE do klanu? Chcę głównie supportować.