Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Siena

Tyrek wali w maga z hurricane za 4k+ :P

Jeśli chodzi o pvp glad/tyrek vs. TH... to TH nie ma szans.
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

pigulec

raczej zwarcie
szybkość nie wyklucza siły (regular na sec) więc raczej szybki
no może być wolny ale to w ostateczności
skierowałbym się w stronę fighterów
megaprooverpoweredpvpmastah
gram na c6 abyss x300 ale z buffakmi nie będzie problemu

bula

Shaman

Cytat: Slomek w Grudzień 27, 2007, 02:50:16 PM
Mam pytanie. Zamierzam grac na x5 supreme C5. I zastanawiam sie nad wyborem postaci. Bardzo sklaniam sie w strone TH. Czy glad i Tyrek w C5 sa lepsi w pvp od TH ??. Gralem nimi w C6 i glad wydaje mi sie mocniejszy od Tyrka.

powiem z wlasnego doswiadczenia z supreme a mialem tam i TH i Tyrka :)

bierz orkowego mnicha bo bedziesz mial wiecej frajdy z gry jak sie nauczysz juz tyrka prowadzic ;)
a jezeli chodzi o to kogo bedziesz ownowal to wszystko zalezy od tego jak szybko nauczysz sie grac, problemu z lucznikami nie mialem, raczej oni zwiewali niz ja, sztyleciarze tak samo, tankowie podejmowali walke ale to jest nudne bo taki tk odpali ci ud i po co na takiego tracic ssy (a wierz mi ze bedziesz ich potrzebowal tony przy tyrku ;) )

pamietaj ze sa tez postaci ktore po prostu dobrze prowadzone na bank beda mialy przewage... chociazby destro ;)

Zarean

W ostateczności bez różnicy, ale lepiej jakby było w zwarciu;
szybkość ataku, a siła to raczej bez różnicy, ale bardziej ku szybkości ataku;
szybki, musi szybko biegać(jedyne co musi być wg. mnie :D)i nie chodzi mi tu o to, że na dashu będę miał przez 15 sec super speeda, tylko bez takich ma szybko się poruszać(buff na bieganie musi mieć powyżej minuty działania, ale lepiej żeby tego buffa nie było[ale wiem, że to niemożliwe jest :D])
bardziej ku fighterom, ale mag też może być(czasami lubie podrobić booki :D)
ostatnio mnie bierze na supporta, ale najlepiej żeby też jako tako przy pvp sobie radził.

Będę grał na jakimś serwerze IL, aha i byłbym zapomniał, coś co byłoby w stanie zabić DA(na selfach, bądź klanowych buffach).
Wiem, że to jakieś takie Pos***e, ale może coś wymyślicie, bo ja zastanawiałem się nad tym i jedyne co mi na myśl przychodziło to kamael, ale prvy nie maja kamaeli jeszcze :/(choć jakieś hiszpańskie już działają, ale na koreańskim kliencie)

Shivek

--> w zwarciu
--> obojetne czy sila, czy szybkosc byleby zabijal pozadnie ^^
--> moze byc szybki, moze byc wolny tylko musi byc skuteczny ^^
--> fighter
--> MegaProOverpoweredPvpMastah

Opcjonalnie: Tani ( podawajcie 2 wersje. 1 klasyczna, a druga uwzgledniajac jeszcze ta opcje).

bula

adamex91

Cytat: Shivek w Styczeń 04, 2008, 06:05:40 PM
--> w zwarciu
--> obojetne czy sila, czy szybkosc byleby zabijal pozadnie ^^
--> moze byc szybki, moze byc wolny tylko musi byc skuteczny ^^
--> fighter
--> MegaProOverpoweredPvpMastah

Opcjonalnie: Tani ( podawajcie 2 wersje. 1 klasyczna, a druga uwzgledniajac jeszcze ta opcje).

Destro
w zwarciu, silny, wolny, fighter a na frenzy+rage+zealot MegaProOverpoweredPvpMastah co prawda przez poltorej minuty ale w ten czas licznik moze fajnie skoczyc

MonT

Cytat: Zarean w Styczeń 04, 2008, 04:52:20 PM
W ostateczności bez różnicy, ale lepiej jakby było w zwarciu;
szybkość ataku, a siła to raczej bez różnicy, ale bardziej ku szybkości ataku;
szybki, musi szybko biegać(jedyne co musi być wg. mnie :D)i nie chodzi mi tu o to, że na dashu będę miał przez 15 sec super speeda, tylko bez takich ma szybko się poruszać(buff na bieganie musi mieć powyżej minuty działania, ale lepiej żeby tego buffa nie było[ale wiem, że to niemożliwe jest :D])
bardziej ku fighterom, ale mag też może być(czasami lubie podrobić booki :D)
ostatnio mnie bierze na supporta, ale najlepiej żeby też jako tako przy pvp sobie radził.

Będę grał na jakimś serwerze IL, aha i byłbym zapomniał, coś co byłoby w stanie zabić DA(na selfach, bądź klanowych buffach).
Wiem, że to jakieś takie Pos***e, ale może coś wymyślicie, bo ja zastanawiałem się nad tym i jedyne co mi na myśl przychodziło to kamael, ale prvy nie maja kamaeli jeszcze :/(choć jakieś hiszpańskie już działają, ale na koreańskim kliencie)
Tyrant pasuje niemal idealnie (tylko, że to nie support), a jeśli chcesz support to SwS, ale nim DA raczej nie zabijesz.

Zarean

Hmm... no właśnie myślałem nad SWSem, ale jednak wezmę tyrka, bo jest uniwersalny i fajnie wygląda :D

Morgin

jesli chcecie dobra postac na walke z DA to proponuje walocka :D bez problemu go zajedzie :o

freakz4

Ja mam dylemat między AW i PR doradzcie mi prosze i przekonajcie mnie do jednej z nich :D

Reina

chcesz sie nakombinowac i 3 uderzeniami poskladac przeciwnika, czy kliknac stun shot + attack i efekt ten sam? ;p
lucznik od daggera sporo sie rozni i to raczej powinienes wybrac co ci bardziej pasuje, sztylek czy luk
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

freakz4

no widzlame pr i aw w akcji i obaj moim zdaniem sa dobzi,aw ma jeden problem ze jak roota dostanie to dalej moze walic a aw moze tylko patrzec i to wlasnie jest jego najwiekszym minusem.Slyszalem ze jak PR odpali Dead Eye to lepiej uciekac to prawda?

Reina

jak zobaczysz fullbuffed daggera czy lucznika to nie wazne co wlaczy - wiej ;p
PR z dead eye to niezla maszynka ^^

ps. chyba "jak pr roota dostanie to dalej moze ..." bo chyba cos tam opusciles ;p
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

freakz4

No mała pomyłka ehheheh sorry ale nie spie juz ponad 30 godzin tylko napieprzam w l2 heheheh i troche  bledow robie ale zaraz ide w kime :D

Slideroh

Cytat: freakz4 w Styczeń 06, 2008, 03:41:41 PM
No mała pomyłka ehheheh sorry ale nie spie juz ponad 30 godzin tylko napieprzam w l2 heheheh i troche  bledow robie ale zaraz ide w kime :D

maniak :P

Ja tam lubie grać HE albo SR :P
Wg mnie łucznicy w Interlude są jednymi z najlepszych.
Magicy w C4 byli najlepsi np Necro ;]

freakz4

Cytat: Slideroh w Styczeń 06, 2008, 07:40:35 PM
Cytat: freakz4 w Styczeń 06, 2008, 03:41:41 PM

maniak :P

Ja tam lubie grać HE albo SR :P
Wg mnie łucznicy w Interlude są jednymi z najlepszych.
Magicy w C4 byli najlepsi np Necro ;]

Nie mianiak tylko w weekendy zazwyczaj tyle gram bo mam wolne,w tygodniu nie moge sobie pozwolić na takie granie.

A co do tematu SR nie bo białe elfy to geje xD , a HE to total noob skill :D

echoes

kazdy luk to total noob skill ;)

RoxyFox

Cytat: freakz4 w Styczeń 07, 2008, 02:22:13 PM
A co do tematu SR nie bo białe elfy to geje xD , a HE to total noob skill :D

To zagraj elf

Slomek

Dokladnie kazdy lucznik to noob skill. Wystarczy stun shot +attack + spam CP i dziekuje jestes odkurzacz
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Ulv

pewnie - wszyscy to noob skille. tylko jak ktoś umie grać z klimatem to jest naprawde fajnie.

echoes

ale ja nie o tym ;) tylko o tym ze fragowanie lukiem wymaga tylko automatyzmu w naciskaniu "efów" i tyle ;)

Slomek

Nie no jest klimat grania lukiem jak gramy tak jak lucznicy kiedys sie zachowywali naprawde. Kiedys chowali sie miedzy drzewami albo za skałke zeby ich widac nie bylo wrzucali Snipe i kampili :P
l Coke and Pepsi are the same thing. Wake up people !!!

http://slomianywdowiec.mybrute.com

Pipcio

Proste pytanie,w miare dobry na pvp i przyjemny w expieniu meele fighter?
Destroyer to dobry wybór ?