Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

Cytat: Spon w Luty 07, 2009, 09:01:27 PM
A ja jestem ignorowany  ; < <Emo stajl>   Ktos jeszcze mi cos doradzi do moich kryteri ? : <
Sephia  x10. Postac glownie na pvp,ale zeby sobie dawala rade na expieniu.  Zastanawialem sie nad  ;  Sps,He(lub jakis inny lucznik ; D ),Dagger jakis,Tyrant,Glad.Z gory dziekuje 
Ew mozna dodac jeszcze Necro,Sh

Dziekujee

aw
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

RazielIII

Cytat: Spon w Luty 07, 2009, 09:01:27 PM
A ja jestem ignorowany  ; < <Emo stajl>   Ktos jeszcze mi cos doradzi do moich kryteri ? : <
Sephia  x10. Postac glownie na pvp,ale zeby sobie dawala rade na expieniu.  Zastanawialem sie nad  ;  Sps,He(lub jakis inny lucznik ; D ),Dagger jakis,Tyrant,Glad.Z gory dziekuje 
Ew mozna dodac jeszcze Necro,Sh

Dziekujee

na "cienkim buffie" to tylko aw, glad
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Against

na dystans czy w zwarciu:w zwarciu
bazujacy na sile czy szybkosci ataku:Szybkość
koniecznie szybki, czy moze byc wolny:Nie musi być jakiś w ch..szybki ale żeby dawał  rade:E
mystic czy fighter (nie obejmuje summonerow):Fighter
support czy MegaProOverpoweredPvpMastah:MegaProOverpoweredPvpMastah

Coś dobrego w pvp i żeby dało się po expić :P

Lama Pidżama

tyrant/glad albo destro (jak odpalisz zaelota i otb to szybkosci ci moga pozazdroscic :P)

Spon

Dziekuje bardzo,ale ja tam nie napisalem,ze beda slabe buffy. Ew chodzi mi o to,ze do 50 lv okolo nie bede mial caly czas  buffera na plecach podczas gdy bede expil. Potem bez buffow sie nie obejdzie ofc ;]

RazielIII

Cytat: Spon w Luty 08, 2009, 03:13:36 PM
Dziekuje bardzo,ale ja tam nie napisalem,ze beda slabe buffy. Ew chodzi mi o to,ze do 50 lv okolo nie bede mial caly czas  buffera na plecach podczas gdy bede expil. Potem bez buffow sie nie obejdzie ofc ;]

slaby buff=buff od pp ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Spon

Hah ; ) No dobra to chce konkretna wypowiedz. Postac elo mego pro emo owner na pvp.  Na Oli,mass jak i 1 vs 1 . Zeby ktos tego emo nie wziol doslownie i zeby mi nie dal postaci ktora sama sie zabija  ; ). dzieekuje

RazielIII

Cytat: Spon w Luty 08, 2009, 04:27:20 PM
Hah ; ) No dobra to chce konkretna wypowiedz. Postac elo mego pro emo owner na pvp.  Na Oli,mass jak i 1 vs 1 . Zeby ktos tego emo nie wziol doslownie i zeby mi nie dal postaci ktora sama sie zabija  ; ). dzieekuje

zrob sobie necro xd
daje rade w mass pvp, na oly tez w HB

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Spon

Tylko przypomne,iz jest to server sephia L2j. Tam Client Gracia II itd.  ale w info o servie jest taka wzmianka :
C4+C5+interlude+The Kamael Skills
Wiec prosze wziąć to pod uwage ; ] Poprosze teraz jakas propozycje ; ] Dzieki Raziel ;]

Edit by Fro:
Swiadomie pisze post pod postem... Ale ja naprawde prosze zeby ktos mi odpowiedzial. Przypominam,ze to ma byc pro elo wymiatasz na wszelkiego rodzaju pvp i  :Tylko przypomne,iz jest to server sephia L2j. Tam Client Gracia II itd.  ale w info o servie jest taka wzmianka :
Naprawde prosze..

Cyceron

Postać bijąca w zwarciu i pwnująca w każdym pvp? Rzekłbym, że Tyr... ew. AW. Ale w mass za wiele nie zdziałasz, chyba że wpadniesz z zaskoczenia, bądź ogólnie zamieszanie będzie totalne. Tyr ma dystansówki, ale mana szybko się wypala, AW może z łuku ładnie pociągnąć. Glad może nie dać rady, w otwartym terenie walcząc z łucznikami [chociaż powinien łupać].
Ja bym wziął AW.

Asta Entreri

Cytat: Spon w Luty 09, 2009, 07:57:22 PM
Swiadomie pisze post pod postem... Ale ja naprawde prosze zeby ktos mi odpowiedzial. Przypominam,ze to ma byc pro elo wymiatasz na wszelkiego rodzaju pvp i  :Tylko przypomne,iz jest to server sephia L2j. Tam Client Gracia II itd.  ale w info o servie jest taka wzmianka :
Naprawde prosze..
połowa skilli i tak nie działa jak powinna, lol

bierz AW/PW, ewentualnie TK/SK
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Helioks

Ja mam także kolejny dylemat otóż gram ST i nie wiem co na sube brac mysle nad destro, tyrantem ablo warlockiem >> chodzi o to zeby chcialbym bardziej zawojować w pvp a i miec dostep do pt(a moze jakaś inna profesja ?) (jak cos gram na dexie)   

Scorpion

Cytat(jak cos gram na dexie)   
To tyranta mozesz sobie darowac, w sumie destro tez, chyba ze ciagle z regularow bedziesz bic.
...

Helioks

Cytat: Scorpion w Luty 10, 2009, 03:58:48 PM
Cytat(jak cos gram na dexie)   
To tyranta mozesz sobie darowac, w sumie destro tez, chyba ze ciagle z regularow bedziesz bic.
Akurat destro biorą do pt ;)

Laner

Cytat: Spon w Luty 08, 2009, 05:06:00 PM
Tylko przypomne,iz jest to server sephia L2j. Tam Client Gracia II itd.  ale w info o servie jest taka wzmianka :
Wiec prosze wziąć to pod uwage ; ] Poprosze teraz jakas propozycje ; ] Dzieki Raziel ;]

Edit by Fro:
Naprawde prosze..

A może frytki do tego?

Cytat: Cyceron w Luty 10, 2009, 10:01:25 AM
Postać bijąca w zwarciu i pwnująca w każdym pvp? Rzekłbym, że Tyr... ew. AW. Ale w mass za wiele nie zdziałasz, chyba że wpadniesz z zaskoczenia, bądź ogólnie zamieszanie będzie totalne. Tyr ma dystansówki, ale mana szybko się wypala, AW może z łuku ładnie pociągnąć. Glad może nie dać rady, w otwartym terenie walcząc z łucznikami [chociaż powinien łupać].
Ja bym wziął AW.

Ja bym wziął AW.

Noo... AW ownuje... SH ściągnie go na 2 mgc z jego m deffem, a w walce z ESem ma takie szanse ze... po warrior banie i wind shackle bedzie mial boski reuse skilli.
PS go zje bez większych kłopotów... nie istnieje postać która "zjada" wszystko

RazielIII

Cytat: Laner w Luty 10, 2009, 10:46:04 PM
Cytat: Spon w Luty 08, 2009, 05:06:00 PM

Edit by Fro:
Naprawde prosze..

A może frytki do tego?

Ja bym wziął AW.

Ja bym wziął AW.

Noo... AW ownuje... SH ściągnie go na 2 mgc z jego m deffem, a w walce z ESem ma takie szanse ze... po warrior banie i wind shackle bedzie mial boski reuse skilli.
PS go zje bez większych kłopotów... nie istnieje postać która "zjada" wszystko

te m cry musze wejsc, a tak to AW - bluff, BS, (reuse), BS, gf
warrior bane tez musi wejsc, nie zakladaj z gory ze all skille zawsze wejda, bo rownie dobrze moge powiedziec AW zabije kazdego, jak mu lethal2 wejdzie

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Laner

Nawet bez critow SH będzie zarąbiście trudnym przeciwnikiem , a przy m deffie AW skille powinne wejść , gdyż mają bardzo wysoki land rate.
Zresztą AW nie jest zły ale ownerem na pewno nie jest ,nie ma w zasadzie ownera kazda klasa ma jakas inna ktora ja pokonuje

McViRR

akurat bany mają sporą szansę na wejście ;)

"postać, która zjada wszystko" - Tyrant im0

Cytat: fedur w Wrzesień 14, 2009, 09:27:33 AM
eeh... a jeszcze pamiętam jak chodzilismy co niedziele z Strykiem do kościoła i stał taki maly Pawełek pod sklepem już, i do Strykusia "wujek wujek daj na lizaka" aż sie łza w oku kreci... a teraz o juz dorosły mężczyzna, pewnie jzu za dziewczynami sie ogląda! :)
http://www.wsku.yoyo.pl/

Cyceron

Jemu raczej nie chodziło o walki na arenie. I dlaczego 1v1? Chciał postać na każde pvp.

SknerusKK

Cytat: McViRR w Luty 11, 2009, 02:04:31 PM
akurat bany mają sporą szansę na wejście ;)

"postać, która zjada wszystko" - Tyrant im0
na pewno nie wszystko  :P

Against

Kurcze nie mogę się zdecydować Aw,Th czy może Glad ;> :E

Doradźcie coś nie koniecznie z ww bo ja już nie mam pojęcia :D

Asta Entreri

jak ogarniesz AW to bierz AW
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

RazielIII

Cytat: Against w Luty 11, 2009, 05:04:40 PM
Kurcze nie mogę się zdecydować Aw,Th czy może Glad ;> :E

Doradźcie coś nie koniecznie z ww bo ja już nie mam pojęcia :D

glad jest nudny ;p
th to postac do zabawy nie do zabijania
AW ma swoj styl, wymaga ogarniecia, ale kara ladnie :D
Conunterattack>mirage btw

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Against

Hmm..:D sam nie wiem :D a może np. Pal :D

RazielIII

Cytat: Against w Luty 11, 2009, 05:33:15 PM
Hmm..:D sam nie wiem :D a może np. Pal :D

pal tez dobry w pvp, z takich najciekawszych postaci, nie koniecznie super ownerach w pvp to:
- sps
- aw
- bd
- pal

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77