Proszę o pomoc-problem przy włączaniu

Zaczęty przez Benua, Grudzień 14, 2007, 11:03:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Benua

Zaistalowałem L2 po czym pojawiło się okno z file download i w tym samym momencie 2 okno z jakimś errorem: the file cannot be created.Please verify available disk space and write permissions.do you wish to continue. i poprostu nie wiem co mam zrobić może ktoś się z tym spodkał już więc jeszcze raz proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.

Mati_888

Chcesz grać na retialu (oficjalny serwer - płatny) czy na privacie (prywatny serwer - bezpłatny)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Benua

Benua

Zarean

Nie masz miejsca na dysku, tak tam pisze. Radzę zrobić jakieś 2-3 gb miejsca wolnego jak masz dodatkowo.

chciałbym jeszcze zauważyć, że aby grać na jakiś lepszych serwerach prywatnych musisz mieć klienta Interlude, a teraz jest uruchomiony update do nowej kroniki dlatego nie musisz updatować gry z oficjalnego pliku LineageII.exe

Benua

Kurcze po tym zainstalowaniu mam jeszcze 4 gb wolnego no to WTF? i dalej nie działa :[

Mati_888

Musisz sobie znaleźć jakiś serwer do Linaege 2. Zdecyduj czy chcesz "szybko" zdobywać lvl (wysokie raty - High Rate) czy wolno (niskie raty). Wybierz jakiś serwer i się do niego podłącz, a jeśli byś miał jakiś problem z podłączeniem się do gry na[isz - napewno ci pomożemy ;)

Tutaj masz linka - wybierz sobie serwer (wszystkie są darmowe)

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/board,22.0.html
Abyss x3 :

Matiks - BH