Lineage II Chaotic Throne

Zaczęty przez future2011, Maj 31, 2008, 11:09:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Nie ma już ruskich klanów. Pół RussianMafii jest u nas w RVG(w większości nie-ruska częśc), a pół w RM(troche więcej rosjan), ale ogólnie to więcej mamy ze 2 party ruskie, na cały klan, czyli wcale nie dużo :)
HATE ME MOAR!

lukiw

A macie jakąc stronkę klanową RvG :D
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Frohike

Kll

Cytat: Inidriel w Czerwiec 02, 2008, 05:11:22 PM
CytatPrivy są dla mnie uosobieniem czystego L2. Nie są robione dla kasy. Są robione dla grania.

Oki to zrób z kolegami MMO i pozwól grać wszystkim za darmo... To logiczne, że każdy za swoją pracę chce jakiegoś wynagrodzenia :)

Jeśli wierzysz, że dotacje na privach są jedynie na utrzymanie serwera to się mylisz ;)
A ja powiem, ze nie wszystkie privy maja dotacje :wink:
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Xyber

Cytat: Kll w Czerwiec 05, 2008, 05:07:52 PM
Cytat: Inidriel w Czerwiec 02, 2008, 05:11:22 PM
CytatPrivy są dla mnie uosobieniem czystego L2. Nie są robione dla kasy. Są robione dla grania.

Oki to zrób z kolegami MMO i pozwól grać wszystkim za darmo... To logiczne, że każdy za swoją pracę chce jakiegoś wynagrodzenia :)

Jeśli wierzysz, że dotacje na privach są jedynie na utrzymanie serwera to się mylisz ;)
A ja powiem, ze nie wszystkie privy maja dotacje :wink:

A ja powiem, że 90% serwerów posiada dotacje :) Pomijając te serwery które ktoś zakłada na własnym kompie (64MB RAM itd.) xD

DIO

na Dex nie ma dotacji w takim sensie w jakim sa na innych serwerach.

raz byla zbiorka (dawales ile chciales nic w zamian nie dostawales :D ) na dodatkowy sql serwer i ostatnio za boss jewels zeby ktos zrobil nowa strone www i tyle  :p

Marc1n

Dotacje za boss jewels ? NO to good game!
HATE ME MOAR!

bula

Cytat: Marc1n w Czerwiec 05, 2008, 09:32:59 PM
Dotacje za boss jewels ? NO to good game!
za jeden boss jewel ... i nie dotacja tylko cos w rodzaju konkursu na design strony, czy sama strone w szczegolach nie jestem obeznany

DIO

no za nowy design strony :p 1 bos jewel jakis, tyle od gmow na dexie za "dotacje" jakiekolwiek czy $ czy zwyklego czasu i umiejetnosci ;>, lepsze  to niz odbanowanie za 90$, pakiet bot+ na 3 miesiace za 50$ i dual draco bow +666 za 200$  :oops:

Marc1n

HATE ME MOAR!

godhateluna

myslę że dotacje na boss jewele to tylko na retailu więc nie kumam Marcin co ci się nei podoba;d y0

Marc1n

Dotacje na epici ? Ooooostro, ale to chyba na L2Retail, a nie na oficialnym serverze NCsoftu, ahhahaha.
HATE ME MOAR!

godhateluna

kupisz adene za którą kupisz epiki, różnica jest tylko w tym że tutaj kasę wezmą farmerzy czy tam firmy handlujące adeną, a tam właściciel serwa. Nie zmienia to faktu że na offie za real kasę kupisz praktycznei wszystko, więc nie wiem czemu tak śmieszy cię donacja na jakimś priwie.

Dev

Mylisz pojecia Dotacja i kupowanie adeny, lol ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Marc1n

A na każdym privie który dłużej stoi też kupisz adene, a nawet mniej real kasy wydasz na epica, niż w wypadku offa, haha. Tylko, że na privach są jeszcze dotacje swoją drogą, y0.
Ok - Koniec gadania o privach na teraz a tym topicu :!:
HATE ME MOAR!

lukiw

Taka zagadam dla zmiany tematu. mniej więcej wiadomo do jakich skilli, jakie kamyki żywiołów można wbijać. Ale czy, ktoś próbował wbijać w armor kamyki na resiist. Z tego co widzę to jest 6 pól na pokazanie poziomu resista, na odpowiedni poziom, z tego co wcześniej zrozumiałem to można wbijać do +3 poziomu resist, ale moja wątpliwość bardziej dotyczy, czy można tylko 3 żywioły wybrać, i to tak, żeby nie było przeciwstawieństw żywiołów. Ma ktoś już jakąś praktykę i no i jakieś pomysły dla jakiej klasy jakie najlepsze resisty dać
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Marc1n

Te pytanie to chyba do innego działu powinno iść :)
Temat chwilowo zamykam, żeby Ci co mieli zamiar dalej o privach pisać, nic nie napisali, potem oczyszcze i otworze
HATE ME MOAR!