Pytanie-prośba

Zaczęty przez SpyroPL, Styczeń 07, 2008, 09:12:32 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SpyroPL

Witam , mam pytanko : czy możliwe jest że znajdzie się tu jakiś gostek , który mógłby mi pomóc . Otóż chodzi o to że chciałbym na nowo pograć w L2 lecz niestety posiałem gdzies swoją płytkę z instalka gry  :x, w zwiazku z tym pytanie : czy znajdzie się jakaś osoba która mogłaby przesłać mi na płytce L2  ? z góry dzięki , jezeli napartoliłem to sorki :D

Zaharias

A ściągnąć to nie można???
JackFlak 4ever

SpyroPL

jasne ze można tyle że niestety warunki nie pozwalają mi na to ...:(

Tyr

Bo?

Może byś tak  rozwijał swoje wypowiedzi, bo bede sypać -
Lineage 2 Classic EU

Mati_888

jajco - jak ma powody to ma powody

Serdel: Moze grzeczniej? Vipem chyba jestes?

// A jaki sens ma pisanie postów "bo" ?? Jeśli ktoś ma jakieś powody i specjalnie zakłada do tego temat nie oczekuje (chyba) takiej odpowiedzi.

Abyss x3 :

Matiks - BH

SpyroPL

powód niby błachy , ale cóż , komp stoi u córki w pokoju - maniaczka blogowa :D, ściągnięcie L2 to kwestia około 12-15 godzin , a jeszcze żonka by sobie też chciała pograć w coś tam (" będzie się muliło "hihi) :x, ech..... szkoda gadać  :x
A mieszkam w PŁOCKU jak coś , ale u nas chyba nikt nie gra w L2 , jakaś Tibia tu niby jest na topie hahahaha

hundek

Ehhhhhhh, zobacz na www.allegro.pl tam kupisz tanio Lineage II i będziesz miał :)

AyGo

Cytat: Tyr w Styczeń 07, 2008, 09:26:03 PM
Bo?

I juz wszyscy i tak wiedza dlaczego Tyr ma ponad 5,1k postow i dlaczego nie jest juz vipem:P Od pewnego czasu jego wypowiedzi to tylko epitety badz pojedyncze wyrazy:P
AyGo

SpyroPL

panowie spoko , wlasnie staram sie zassac L2 , poczekam co bedzie , dzieciaka sie pozbylem :) sadze ze do jutra pojdzie , chyba ze złośliwość rzeczy martwych ... bedzie cud jak sciągne bez bledow .Moze w koncu pogrammmmm

Mati_888

Szansa jak jeden do dwóch że ściągniesz dobrą instalkę ;) Często jest po prostu zepsuta :/

PS : Zostaw komputer na noc i problemu nie będzie ;)
Abyss x3 :

Matiks - BH

hundek

Cytat: newmateusz w Styczeń 09, 2008, 05:33:21 PM
Cytat: Tyr w Styczeń 07, 2008, 09:26:03 PM
Bo?

I juz wszyscy i tak wiedza dlaczego Tyr ma ponad 5,1k postow i dlaczego nie jest juz vipem:P Od pewnego czasu jego wypowiedzi to tylko epitety badz pojedyncze wyrazy:P

No tak posty sobie chce nabić :)

SpyroPL

Dzieki Panowie za wszelka pomoc i chec pomocy , wlasnie dogadalem sie z gostkiem z mojego miasteczka i juz mam instalke L@2 . hurrrrra jeszcze instal i do przodu GREEN POWER  :P

Shaman