Rekrutacja Nowego Team'u <--- ZAPRASZAM !!!

Zaczęty przez Afess, Grudzień 31, 2007, 09:42:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hundek

hmmm, u mnie też dziala.  :P

P.S Jak chcesz, pomogę ci napisz mi na PW twój nr. gg

Slideroh

No wiesz, ogolenie to ja jestem normalny i daje działające linki :P
Nie wiem czemu Ci nie działa

Shaman ja nie twierdze ze on jest pro

hundek

Cytat: Slideroh w Styczeń 04, 2008, 07:17:30 PM
No wiesz, ogolenie to ja jestem normalny i daje działające linki :P
Nie wiem czemu Ci nie działa

Shaman ja nie twierdze ze on jest pro

Jestem za slideroh'em :)

Może on jest dzieciak?

Afess

Cytat: hundek w Styczeń 04, 2008, 08:12:32 PM
Jestem za slideroh'em :)

Może on jest dzieciak?

Prawdopodobnie masz problemy z czytaniem i myśleniem skoro tak uważasz...

Soul

Jeżeli nie, to po co się burzysz? Nie lepiej przyjąć to z honorem i nie reagowac na te pomówienia oraz głupoty. Kiedy Wy ludzie dojrzejecie? Będziecie się rzucać papką jak niemowlęta?
Prepare for unforeseen consequences...

Afess

Cytat: Soul w Styczeń 04, 2008, 10:20:32 PM
Jeżeli nie, to po co się burzysz? Nie lepiej przyjąć to z honorem i nie reagowac, na pomówienia oraz głupoty. Kiedy Wy ludzie dojrzejecie? Będziecie się rzucać papką jak niemowlęta?

Jeżli Ty pozwalasz sobie pluć w kasze to twoja sprawa, ja nie bede sluchał głupich komentarzy ludzi ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia...mozna usunac cały topic...

Soul

A nie uważasz, ze wykarzesz przez to dojrzałość emocjonalną? Po co wdawać się w idiotyczne spory? Naprawdę. Nie widzę w tym najmniejszego sensu. Nieco luzu i docenienia swojej własnej wartości. Po co zniżać się do czyjegoś poziomu? (nie obrażam nikogo teraz i nie myslę o żadnej konkretnej osobie)
Prepare for unforeseen consequences...

Afess

Pewnie masz racje ale niektorzy i tak tego nie zrozumieja..mozesz usunać temat?

Shaman

Soul nie usuwamy tematow tylko dlatego ze komus sie tak widzi...

trzeba umiec przyjac konsekwencje swoich czynow Afess... temat wraca zamkniety do dzialu i niech tam wisi by pokazac jak ladnie ubarwiles swoja osobe i jak szukales naiwnych co odwala za ciebie robote....

PS. i nie wiem czemu wstydzisz sie swojej pracy skoro uwazasz ze twoj serwer prosperuje i jest niezle zrobiony.... jak dla mnie nie jest to prawda ale jezeli w to wierzysz i tak piszesz to czemu sie tego wstydzisz?

zamykam