GAMEGUARD- error od ponad tygodnia.

Zaczęty przez michal14, Sierpień 22, 2007, 09:46:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

michal14

Siema...!!!! :P Mam problem od tygodni wystempóje mi Gameguard errror(610)......próbowałem juz wszystkich podanych na tym servie metod..przed tygodniem wszystko było jak norma...a teraz!!??
robiłem:
1.odblokowałem firewalla
2.reinstal
3.nowy uzytkownik windowsa
4.nowy path
5.nowy hosts

I NIC NAPRAWDE NIC NIE DZIAŁA !!! BLAGAM POMURZCIE MI !!! :D
Z GÓRY thx :angel:
PLZZ

drobna modyfikacja posta by Cubu$ (nie mozna tak napisać?)

Zyth

Po pierwsze powiedz na jakim serwerze grasz, druga rada nie pisz tyle "PLZ" i wykrzykników, bo ludzie nie wezmna Ciebie na powaznie. Moze masz nieodpowiedniego klienta? Podaj lepiej nazwe serwera.

Zyth

"Jesli masz firewalla Outpost to musisz go odinstalowac Bo nawet nieaktywny blokuje guarda"

Zgadnij gdzie to znalalzem? Tak, na forum twojego serwera.

michal14

No dobra...ale gdzie go odinstalowac bo na panelu sterowania ''dodaj lub usun programy '' tego niema  :?

Aha...nie wiem czy to ma jakis związek ale podpiołem dysk zewnetrzny do kompa..a przedtym działało..wiec nie wiem czy to moze miec zwiazek czy tylko przypadek...a gdy go odinstaluje w l2 tez wystepuje GG error :x

Zyth

Nie wiem gdzie go odinstalowac ;p Ja firewalli nie uzywam, sprawdz folder, w ktorym jest zainstalowany, poszukaj uninstall, a jak dalej bedziesz miec problemy, to polecam lekture forum, twojego serwera.

karpiu2822

ja mam cos takiego tylko ze zrobilo mi sie to dzisiaj i tak sie dzieje tylko na c5 i il (c4 dziala) sprawdzalem na kilku serwach i raz udalo mi sie wlaczyc bez tego bledu c5, po restarcie kompa znowu to samo :/ btw mam kis 7 (lol ale on dziwny jest wywala mi ze kazda gra, ktora uzywa klawiatory to keylogger Oo)
Oo

michal14

No plz niech ktos poda jakies sensowne propozycjie robiłem juz prawie wszystko! :P

Soulern

Problem wystąpił po zmianie serwera na ten twój White Eagle? Czy też cały czas na nim grałeś i dopiero teraz wyskoczył ci błąd? A może tydzień temu zacząłeś grać w L2 i błąd masz od początku? reinstalkę L2 robiłeś z tej samej instalki?

Edit: Po znalezieniu strony i forum serwera na googlach i obejrzeniu ich stwierdzam, że podłączenie się do serwera jest trochę "inniejsze" niż normalnie. Zastosowałeś się do wszystkich instrukcji podanych na tamtym forum? Może coś opuściłeś?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

michal14

Tak zastosowałem sie do całej instrukcji..tydzien temu jeszce działało :x
TAK reinstalke robie z tego samego instalatora..
poza tym mam system/host/l2(pobrane z tego samego zrudła) jak moj kolega u ktorego działa........

HAHAxD

Cytat: michal14 w Sierpień 24, 2007, 10:52:10 AM
poza tym mam system/host/l2(pobrane z tego samego zrudła) jak moj kolega u ktorego działa........

to fajnego masz kolege :>
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

Soulern

Spróbuj ściągnąć instalkę jeszcze raz, dla pewności z jakiejś innej strony niż wcześniej. Może właśnie instalka jest jakaś "trefna"... I jeszcze jedno: Jakie masz antyviry i inne firewalle?

Is listening still
Nobly
Subtly

karpiu2822

nie wiem co u mnie bylo ale dzisiaj dziala Oo
Oo

czakles

JA mam dokladnie to samo ... http://img89.imageshack.us/my.php?image=beztytuu22iu0.png oto macie screena jak to wyglada... normalnie wszystko juz probowalem wylaczylem zapore.. kasperskiego ... wszytkie te pierdoly co by moglu blokowac L2 jak ktos wie cos na ten temat to niech tu cos napisze bede bardzo wdzieczny :)

Soulern

Reinstalka, gameguard ci się spsuł... ^^

Is listening still
Nobly
Subtly

Bigger

Hmm, znalazłem coś takiego na necie:
Cytat)- If ur using the gameguard bypass , ull need to insert the line at ur client hosts file
(windows/system32/drivers/etc)
"xxx.xxx.xxx nprotect.lineage2.com" (where xxx.xxx.xxx is ur server IP)
-Delete ur gameguard folder in ur new system folder to force the client to download the new gameguard from ur server.
Czyli wchodzisz w plik hosts, dodajesz linijke

xxx.xxx.xxx nprotect.lineage2.com

gdzie ixy to ip Twojego serwera. Potem usuwasz folder gameguard i ponoć śmiga, ale pod warunkiem że Twój serwer jest tak ustawiony.
Nie testowałem tego, więc nie wiem czy działa, ale możesz spróbować.
Warning came, no one cared.
Earth was shakin', we stood and stared.
When it came no one was spared.
Still I hear "Burn!"

Mati_888

Da ktoś linka do tego aby ściągnąć GameGuarda ? Bo w gameguardzie mam jeden plik :D - gram na kamealu. Albo podajcie jakieś rozwiązania co do Game Guarda (informacja o błędzie - Gameguard jest zniszczony xD przeinstaluj Lineage 2...) - nie mogę przeinstalować, bo nie mam z czego ;)
Abyss x3 :

Matiks - BH

Mati_888

Abyss x3 :

Matiks - BH