Czy balans Dex- to nie jest czasem C4

Zaczęty przez teyeo, Styczeń 15, 2008, 06:10:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yezo

widzisz ja na retailu grałem prawie rok i wróciłem na priv..Być może nie dałem rady,  zresztą kogo to obchodzi, teraz gram an dexie i mam z tego większą frajdę niż z farmienia na retailu, albo z patrzenia jak mi walker chara leveluje.
League of Legends

comeback

CytatCZy ty wiesz o czym mowisz, czy naczytales sie wypowiedzi ludzi ktorzy na off nie grali albo nabili 50 lvl i odeszli?

Wydaje mi sie mam respekt, ale to nie z powodu grania na off, tylko znajomych i nieobliczalnej natury.

Jak juz pisalem chcialem byc mily i chce was nawrocic zblakane owieczki na jedyna sluszna droge, ktora jest granie na retail

może jak jesteś taki kozak z retka w każdym topiku to rzuć nam jakiegoś frapsika jak ten twój sh się bawi na bartzie, zobaczymy jak jest różnica w pvp między Ambereye z bartza a tym co grają na Dex-ie:P
Swarm Member

Luna- 6x HE

Kesai

Fenrirus

Cytat: comeback w Styczeń 21, 2008, 02:46:15 PM
CytatCZy ty wiesz o czym mowisz, czy naczytales sie wypowiedzi ludzi ktorzy na off nie grali albo nabili 50 lvl i odeszli?

Wydaje mi sie mam respekt, ale to nie z powodu grania na off, tylko znajomych i nieobliczalnej natury.

Jak juz pisalem chcialem byc mily i chce was nawrocic zblakane owieczki na jedyna sluszna droge, ktora jest granie na retail

może jak jesteś taki kozak z retka w każdym topiku to rzuć nam jakiegoś frapsika jak ten twój sh się bawi na bartzie, zobaczymy jak jest różnica w pvp między Ambereye z bartza a tym co grają na Dex-ie:P

Nie mam miejsca na dysku na krecenie frapsow ;/, ale napewno kiedys jakiegos zrobie, teraz mam na glowie sesje.

Btw: lubie draznic ludzi

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

comeback

CytatNie mam miejsca na dysku na krecenie frapsow ;/, ale napewno kiedys jakiegos zrobie, teraz mam na glowie sesje.

nie musi być twój frapsik przecież, tylko chciałem zobaczyć to uberskillowe party magów AE z retaila z twoją osobą w tle, mam dość oglądania "jednoprzyciskowców":P
Swarm Member

Luna- 6x HE

Materid

Cytat: Skik w Styczeń 21, 2008, 01:20:27 PM
Spokojnie, kazdy kto gra juz troche w l2 wie, ze nie dziala wiele rzeczy z retaila, a te, ktore sa w polowie dzialaja inaczej niz na retailu.
Jesli graja to widocznie im to nie przeszkadza, a niektorzy pewnie ciesza sie z takiego stanu rzeczy

I to jest nasz dobrowolny wybor wybierajac Priva zgadzamy sie z tym ...
Jednych nie stac na oplacenie 40zl miesiecznie na jakas glupia gre...
Inni nie maja czasu grac na rate 1x ... dlatego graja na Mid rate a nawet na 4x to juz robi roznice...
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Fenrirus

Cytat: comeback w Styczeń 21, 2008, 05:24:37 PM
CytatNie mam miejsca na dysku na krecenie frapsow ;/, ale napewno kiedys jakiegos zrobie, teraz mam na glowie sesje.

nie musi być twój frapsik przecież, tylko chciałem zobaczyć to uberskillowe party magów AE z retaila z twoją osobą w tle, mam dość oglądania "jednoprzyciskowców":P

Tylko ze w AE nikt nie kreci frapsow, jest podobno jeden, jak od nas party na hs rozwalilo 3 z ally aurora, ale sprawa jest taka ze tego nawet ja nie widzialem, bo osobie ktora to krecila nie chcialo sie go obrabiac i slad po tym frapsie zaginal.

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Kll

Ja tam gram na dexie, tylko ze wzgledu na community, bo reszta to jak na kazdym privie jest gorsza niz na offie, ale ze wzgledu na ludzi mam na dexie fun z gry. A tak jesli chodzi o frapsy uber party magow, to z teona chyba abyss kilka na livepvp dal.
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired