Berserker / Doombringer [Zerk]

Zaczęty przez fedur, Styczeń 27, 2008, 04:05:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Barabash

Cytat: Ryltar w Marzec 17, 2008, 03:24:49 PM
Cytat: Barabash w Marzec 17, 2008, 09:18:53 AM
Jesli go nie dopakuja w nastepnych kronikach to bedzie szkoda sp na niego :P, a tak poza tym watpie zeby to byl magiczny sklli^^

Szkoda SP? Ty -_-'a widziales co robi w nim kamael? Atak pazurami ktory ma 2k power i ma na haste reuse prawie instant lol na dance,pof/cov i haste 2 napierdalasz jak powalony...
Fakt faktem nie widzialem jak nawala kamel na nim, ale slyszalem jedynie tyle ze dodaje ok 1,5k hp i delikatnie zmienia rozne staty.

Zarean

Hmm... myślałem, że berserker nie jest AŻ TAK mocny:
Test, kumpel orc raider(prawie destro)36 lvl, ja 24:
2 razy na gdzieś ok. 3-4 sekundy się zetknęliśmy a tak to uciekałem, 2 razy zasadziłem abyssal blaze, no i chcąc podejść 3 raz killnąłem destro(podczas kiedy odpalał frenzy xD).
On miał brigandine, titan sworda i top d grade jeverly, a ja clan oath i konwersje titan sworda.
Zbił mi cp i mniej niż 1/3 hp.
Jakież zdziwienie zawitało na mojej twarzy, gdy on tak szybko deadnął :P

Aha mam pytanko, ta klasa nazywa się Trooper czy Dragoon, bo na Everlascie ta 1 profa male kamaela zwie się Dragoon :|.

TruTherion

Wiesz na takich poziomach to możesz sobie dużo porównywać...

Zarean

Wiem, o grałem kiedyś destro i pamiętam jak ganiałem jakiegoś daggerowca 15 min zanim dał się zabić, ale myślałem, że zostanie mi mniej hp, a raczej on mnie killnie przy jednym starciu close.

TruTherion

Bo ma bardzo dużą siłę skilli, a ty masz mało p. defa i HP. To dlatego.

Zarean

Chyba mnie nie zrozumiałeś: zostało mi więcej hp niż się spodziewałem, myślałem, że jak mi rąbnie jednym skillem to mnie nie będzie, a jednak.

BTW check my new actually char photo:

TruTherion

Racja nie zrozumiałem :). Patrzyłem w drugą stronę.

Parelat

Zarean, postać nazywa się Troopen.

Helioks

a ja mam pytanko,czy disarm ma jakas szanse wejscia ? jak walczysz z rownym sobie graczem levelami to disarm wchodzi zawsze ?

PeBe

Zarean

Hmm, może Dragoon to nazwa tłumaczona z Koreańca, albo jakaś we wczesnym stadium. W każdym razie zgłoszę to do admina, thx.

Disarm ma jakiś tam landrate, ale jest on bardzo wysoki.

Barabash

ok 80% wejscia,
Moja postac to sie chyba dragon nazywala, ale glowy nie dam uciac bo juz nie pamietam:P

slon

Jak wszedł kamael to w kliencie był dragoon, a na stronce trooper- teraz poprawili i w grze też mamy troopera :D
?? Serfer kor

Zarean

Aha, i tak muszę powiedzieć to gmowi jakiemuś, niech zmienią :D.

Ilcia

Berserker jest Bardzo Dobry...Tylko szkoda ze az tak dobry ^-^
SH musieli oczywiście zrobic kaleke ktorego jedynymi dobrymi skillami sa Surrender to the unholy i protection From Darkness...Mozna jeszcze dodac Leopolda :P
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Barabash

Wlasnie jak dziala ten leopold, to jakis nuk jest czy co?

Ryltar

Cytat: Barabash w Marzec 19, 2008, 10:18:47 PM
Wlasnie jak dziala ten leopold, to jakis nuk jest czy co?

Zretardzony nuk ale ciagle nuk...

Ilcia

Za dlugi Cast za maly DMG proste ^-^
Chociaz czy głupim pomysłem było by zrobienie wit+ Dye dla SH?^^
XXXXX:-Creative nie umniejszając twoich pr0 zdolności...nie musisz rzucac silence na destro...

L2 Hate:
Anula
Anula2
Anula3
Anula4

(\__/)
( -'.'-)
(")_(")
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Zarean

Hmm... to temat o berserkerze... Nie żebym się tam rzucał czy cuś, ale:
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,4132.580.html

SH jak każdy nuk zazwyczaj ma + 4/5 Wit - men i + 4/5 Int - men BTW.

Parelat

Im chyba o Soul Hounda( czy jak to się pisało :D) chodzi, a nie o spellhowera :P.

Ryltar

Cytat: Ilcia w Marzec 19, 2008, 11:48:42 PM
Za dlugi Cast za maly DMG proste ^-^
Chociaz czy głupim pomysłem było by zrobienie wit+ Dye dla SH?^^

CytatSummons Leopold's gun and fires. Consumes 7 soul. Power 224.
CytatCreates a vortex that connects to the dimension of wind. While launching a wind attack, it instantly decreases the enemy's resistance to wind attack, Speed, Atk. Spd., and Casting Spd at the same time. Decreases MP continuously. Over-hit is possible. Power 140.

Masz porownanie w power skoro niby ma maly dmg :P

Parelat

Ale trzeba też patrzeć na m.atak obu postaci ;).

montezuma

lol 7stron teoretyzowania osob ktore nigdy nie graly ta postacia.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

bula

Cytat: montezuma w Marzec 20, 2008, 11:49:01 AM
lol 7stron teoretyzowania osob ktore nigdy nie graly ta postacia.
no wiesz raczej nikt z tego forum nie ma end game Kamaela wiec zostaje teoria ...

Zarean

A skąd ja mam wiedzieć jak piszą o 3 klasie, jak im chodziło o rapierowca to SB(Soul Braker) i tyle :P
Poza tym SB wcale nie jest spieprzony, jest obecnie najlepszy na oli IMO, bo ściąganie buffów FTW(ale i tak dissarm i schoulder charge lepszy xD)