Berserker / Doombringer [Zerk]

Zaczęty przez fedur, Styczeń 27, 2008, 04:05:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DIO

Cytat: myha w Kwiecień 19, 2009, 08:30:37 AM
hmm, warto enchantować skile takie jak crushing pain(generalnie te co zadają dmg) na power? Który malutko daje jak niedługo wejdzie graciia final(na ruoffie pewnie szybciej wy dostaniecie miesiąc po nas :oops:) i będzie można je enchanotwać na element.

nie warto, nawet gdyby final nie wprowadzal ciekawych enchantow to lepiej imo poczekac , 10x mniejsyz koszt enchantu sie przyda, zamiast 1 proby za ten sma exp bedzie 10

slon

A skad ja mialem wiedziec, gdzie on gra?
?? Serfer kor

DIO

Cytat: slon w Kwiecień 19, 2009, 11:51:32 AM
A skad ja mialem wiedziec, gdzie on gra?

whatever, co za roznica jakiej czcionki ktos na chacie uzywa?  :D final imo to kwestia miesiaca na eu/us i ru , mozna poczekac tym bardziej ze wiele enchantow bedzie bardzo ciekawych

slon

Chodzilo mi raczej o to, ze nei wiedzialem czy gra na serwie na ktorym w ogole kiedys final bedzie:P Swoja droga warto teraz poenchantowac, a pozniej po prostu zmienic sciezke enchantu.
?? Serfer kor

myha

Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

slon

Nie widze zwiazku. Enchanted skille>wyzszy lvl.
?? Serfer kor

DIO

zwiazek jest taki ze teraz da x expa za 1 + w skil a za miesiac enchantuje za ten sam exp 10 skili :p

myha olej ench teraz czekaj na final , miesiac przezyjesz imo (+- 2 tygodnie )

myha

DIO:ja nie będę enchantował bo nie mam kim:P a mój post był ripostą do odpowiedzi jakiej udzielił slon dla paproc
slon: a da się zmienić ścieżkę enchantu?, jak tak to nie wiedziałem o tym i faktycznie mój komentarz był zły ale ta zmiana ścieżki to chyba taka ze najpierw wywalamy stary enchant i enchantujemy drugim od nowa:P a na to akurat grając bez programu raczej ciężko o exp
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

bula

nie myha, sa specjalne ksiazki ze mozesz zmienic droge enchantu :) i dziala to chyba tak ze zostaje ten sam poziom tylko wlasnie droga enchantu jest inna, tak sloniu?

slon

Wlasnie tak dziala. Przeciez nie bylbym na tyle glupi zeby wbic skille na +++++, a potem robic je od poczatku i znowu eksp marnowac.
?? Serfer kor

Midan

Cytat: DIO w Kwiecień 19, 2009, 09:44:00 AM
hmm, warto enchantować skile takie jak crushing pain(generalnie te co zadają dmg) na power? Który malutko daje jak niedługo wejdzie graciia final(na ruoffie pewnie szybciej wy dostaniecie miesiąc po nas :oops:) i będzie można je enchanotwać na element.

nie warto, nawet gdyby final nie wprowadzal ciekawych enchantow to lepiej imo poczekac , 10x mniejsyz koszt enchantu sie przyda, zamiast 1 proby za ten sma exp bedzie 10

The experience consumed for skill enchant is decreased by 1/10. Experience consumed for safe skill enchant is decreased by 1/6, and SP can
be consumed the same as experience.

By 1/10 = o 1/10 a nie do 1/10.
Serwer: Teon
PM: Midan (SwS)

Frohike

Tak czy siak bardziej się opłaca poczekać do Final. Mniej expa się wyda, no i nie trzeba będzie kupować tych książek, a one chyba drogie są (?).

slon

Cytat: nessayem w Kwiecień 20, 2009, 06:08:38 PM
Cytat: DIO w Kwiecień 19, 2009, 09:44:00 AM

The experience consumed for skill enchant is decreased by 1/10. Experience consumed for safe skill enchant is decreased by 1/6, and SP can
be consumed the same as experience.

By 1/10 = o 1/10 a nie do 1/10.
Wez mi tu nie marudz, chyba sprawdzalem na pts, nie? O 1/10 to szalu zbytniego by nie bylo, zreszta i tak nei ma bo sp trzeba tyle samo ;x
?? Serfer kor

Frohike

Cytat: slon w Kwiecień 20, 2009, 06:47:52 PMzreszta i tak nei ma bo sp trzeba tyle samo ;x
Na 80+ ten problem znika :D

slon

Cytat: Frohike w Kwiecień 20, 2009, 07:14:36 PM
Cytat: slon w Kwiecień 20, 2009, 06:47:52 PMzreszta i tak nei ma bo sp trzeba tyle samo ;x
Na 80+ ten problem znika :D
Ta, ale ja jeszcze mass disarm nie mam fak szit :P
?? Serfer kor

Alarion

taa. Słoń tylko ciagle płacze, że SP nie ma, a exp mu w miejscu stoi :)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

paproc

DZieki za odpowiedzi.
Powiedzcie mi czy moge dozucic soul crystal do infernia master??
Jaki najlepiej jak moge.
Czy dostane pozniej wiecej skilli do enchantowania bo na razie mam tylko 5??

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

slon

Skilli do enchantowania troche jest, mimo obsrania kamaeli przez ncsfot. Wszystkie ataki na power i cost, toggle na cost i power, pasywy, debuffy- troche tego jest. Znajdz normalny serwer:P
?? Serfer kor

ktos1994

W graci final kamaelowie dostali soul rage a robi to samo , co rage glada i tyrka czyli zadaje dmg i ładuje dusze... Teraz się rzeźnia zacznie heheheh :P

Alarion

Nie prawda, boost kamaeli nie wynika wcale z tego skilla. Powiem więcej, ten skill praktycznie niewiele daje zerkowi. Przydatne sytuacje to gdy nie może kogoś dosięgnąć (Fort i obrońcy ustawieni na górze itd) i podczas mass PvP gdy grupy jeszcze się nie wymieszały, to można troszkę z tego pokąsać. Ale jest to strata cennego czasu dla Kamaela, który w tym czasie może dużo dużo więcej zdziałać swoimi szarżami i innymi skillami ofensywnymi.

Cat Drama Maker

ktos1994

Co nie mienia faktu , że skill ten jest bezużyteczny , bowiem jest bardzo użyteczny , można tym pokąsać , ale thx temu też można się podładować nie tracąc cennego hp ^^

SknerusKK

Cytat: ktos1994 w Czerwiec 01, 2009, 03:45:01 PM
Co nie mienia faktu , że skill ten jest bezużyteczny , bowiem jest bardzo użyteczny , można tym pokąsać , ale thx temu też można się podładować nie tracąc cennego hp ^^
o butelkach z duszami nie słyszałeś?

Alarion

Których możesz sobie przygotować z 500...

Cat Drama Maker

ktos1994

Na czym one polegają i skąd je wziąć ?? I jak sprawuje się berserker w graci part final ?? Jest zdolny pokonać nukera ?