Berserker,jak sobie radzi???

Zaczęty przez Skibens, Sierpień 03, 2009, 04:52:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Skibens

Witam,pytanie jak w tytule :)
pytanie dotyczy zarowno pve jak i pvp,,,czy da rade sam wyczyscic jakos mala salke w katach,czy musi byc support,czy dobrze bije i ogolnie czy nadaje sie na raidy,czy chetnie brany do pt itd?? no i jak sobie radzi w pvp??czy dostaje baty od wszystkich czy z kims ma szanse itd...jesli to cos da to dodatek hellbound...z gory dziekuje za odpowiedz :D

nienawidzehomikuw

W hellbound chyba nie miał enchantu skilli na element, nie jestem pewien, tak więc nie jest taki dobry jak w Gracii Final... Ogólnie ja bym na priv nie grał kamaelem, bo tam są strasznie niedorobione czasami.

:( Twój Stary

DonK.

jesli grasz na privie to nie ten dzial, raczej nikt nie wie co na danym prive dziala jak nalezy z kurczakow(random staty i skille)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Morswin

Jak najbardziej ten dzial. Jak jakis mod doda info o tym, iz to podforum odnosi sie tylko do retaila to bedziesz mogl pisac, ze dzial zly. Ja co prawda jeszcze zerka nie ogarnalem zabardzo, ale z tego co widze to u mnie na serwie radza sobie nawet niezle (Gracia part 2).

DonK.

priv = zerk dziala tak jak ustawili to admini danego priva - dlatego lepiej pytac na forum danego serwera jak u nas dziala zerk niz tu a potem sie dziwic ze cos jest inaczej niz tu opisane. Widzialem juz zerki ktore na czysto mialy 2x tyle HP co ja mam na btb i SoV a SC robilo dmg porownywalny z CP - oczywiscie bez efektu stuna, chcesz dalej dyskutowac czy to dobry dzial dla ludzi z priva?
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

bula

Cytat: DonK. w Wrzesień 21, 2009, 11:03:59 PM
priv = zerk dziala tak jak ustawili to admini danego priva - dlatego lepiej pytac na forum danego serwera jak u nas dziala zerk niz tu a potem sie dziwic ze cos jest inaczej niz tu opisane. Widzialem juz zerki ktore na czysto mialy 2x tyle HP co ja mam na btb i SoV a SC robilo dmg porownywalny z CP - oczywiscie bez efektu stuna, chcesz dalej dyskutowac czy to dobry dzial dla ludzi z priva?
tak, to odpowiedni dzial dla ludzi z priva bo widzialem privy na ktorych zerk dziala jak na offie, badz prawie jak na offie

TruTherion

To CT1, że Kamaele były zagadka dla ludzi na offie, nie mówiąc już o adminach privów. Tak czy onaczej privy ida do przodu.