Enchantowanie skili

Zaczęty przez Alfik0406, Marzec 10, 2008, 02:46:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alfik0406

Witam wszystkich.  Pytanie odnosnie Enchantowania skili.
Wiem ze mozna enchantowac skile po zrobieniu 3 profki za pomoca secrets giran books czy jakos tak

Ptyanie jest takie o ile mozna podniesc ten skil w tej chwili mam jeden ze skili na 1+ jest jakis limit??

TheOwn3r

+30 to max.
+9 da się zrobić z w miarę normalnym rate ;)
;o

jaro146

Cytat: Alfik0406 w Marzec 10, 2008, 02:46:54 PM
Witam wszystkich.  Pytanie odnosnie Enchantowania skili.
Wiem ze mozna enchantowac skile po zrobieniu 3 profki za pomoca secrets giran books czy jakos tak

Ptyanie jest takie o ile mozna podniesc ten skil w tej chwili mam jeden ze skili na 1+ jest jakis limit??

A nie Giants? :)

Vigor

Powyżej 9 jest chyba 40 % szansy więc powodzenia :P

Thorns

Cytat: TheOwn3r w Marzec 10, 2008, 02:56:27 PM
+30 to max.
+9 da się zrobić z w miarę normalnym rate ;)

pod warunkiem ze ma sie  duzo % ponad 78 lvl  wtedy jest najwieksza szansa na wejscie +8/9

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Alfik0406

Dzieki za szybka odpowiedz faktycznie bład mialo byc giants.

A jeszcze jedno jak mozna zdobyc taka ksiazke?? gram od niedawna i to moja pierwsza posac na 3 profce
i zabardzo sie ie orjentuje.

Wiem ze mozna je kupic od innych graczy ale od kogo oni maja te ksiazki??

jeszcze jedno czy jak np. bede enchantowal skil z +4 na +5 i sie nie uda to co sie dzieje zostanie +4 czy +0

Vigor

Cytat: Alfik0406 w Marzec 10, 2008, 06:09:27 PM
Dzieki za szybka odpowiedz faktycznie bład mialo byc giants.

A jeszcze jedno jak mozna zdobyc taka ksiazke?? gram od niedawna i to moja pierwsza posac na 3 profce
i zabardzo sie ie orjentuje.

Wiem ze mozna je kupic od innych graczy ale od kogo oni maja te ksiazki??

jeszcze jedno czy jak np. bede enchantowal skil z +4 na +5 i sie nie uda to co sie dzieje zostanie +4 czy +0

jak jesteś hero to za nobless pass możesz wymienić ksiażki. Tzn za zdobyte punkty na oly dostajesz nobless pass i je zamieniasz na gb.

BigSmooke

.. We're all afraid of dark inside ourselves...

Thorns

Cytatjak jesteś hero to za nobless pass możesz wymienić ksiażki. Tzn za zdobyte punkty na oly dostajesz nobless pass i je zamieniasz na gb.

no napewno jest  HERO :-)  tylko zapomnial  skilli enchantowac

mozna jeszcze z manor system jak jestes clan leaderem i masz zamek   :P

inaczej zostaje normalne kupno

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

LoLeKk

Zapomniałeś o możliwości robienia postani na 76 lvl i wklepywaniu im 3rd ale to troche długooooooo by trwało xD
KasiraPL | Sagittarius/Hierophant 78/78 [Necromancer 76] | Noblesse | Dragon x15
K4s1r4   | Tyrant/Destroyer  78/78  |Dragon x15

Thorns

Cytat: LoLeKk w Marzec 10, 2008, 08:22:30 PM
Zapomniałeś o możliwości robienia postani na 76 lvl i wklepywaniu im 3rd ale to troche długooooooo by trwało xD

oj tam  dal by  rade :-)  ja w weekend zrobiliem   DESTRO 74  i PP 74  :P    L2W   ftw

Alfik0406

Dzieki za udzielenie wyczerpujacych odpowiedzie. P.S.  raczej hero niejestem i dlugo nie bede :D na olimpiadzie to na razie moge sobie polezec na arenie raczej watpie zebym jakie kolwiek punkt zdobyl.  Mam dualista na 77 na razie w talum secie i z kielbaskami na +4 i dualami talum*del na +0. wiec w takim czyms watpie zebym cokolwiek tam zdzialal. Jak myslicie?? A liderem klanu niejestem i zamku tez niemam :D pewnie tez go nigdy miec niebede. robic postacie do 3 profki to sporo czasu ja niegram za czesto. po pare godzin dziennie wiec sie nie kalkuluje. szybciej zarobie na handlu i kupie ksiazki niz 3 profke zrobie.

w ogóle sie zastanawiam czy jest ses zeby sie zapisywac na olmpiade zeby dostac tam w dupe od wszystkich kolesi po koleji bo raczej wszyscyco tam to sa w s gradowym wyposazeniu z dualami s grade minimum +4 i skile maja pewnie tez wykrecone.

Vigor

Cytat: Alfik0406 w Marzec 11, 2008, 10:32:33 AM
Dzieki za udzielenie wyczerpujacych odpowiedzie. P.S.  raczej hero niejestem i dlugo nie bede :D na olimpiadzie to na razie moge sobie polezec na arenie raczej watpie zebym jakie kolwiek punkt zdobyl.  Mam dualista na 77 na razie w talum secie i z kielbaskami na +4 i dualami talum*del na +0. wiec w takim czyms watpie zebym cokolwiek tam zdzialal. Jak myslicie?? A liderem klanu niejestem i zamku tez niemam :D pewnie tez go nigdy miec niebede. robic postacie do 3 profki to sporo czasu ja niegram za czesto. po pare godzin dziennie wiec sie nie kalkuluje. szybciej zarobie na handlu i kupie ksiazki niz 3 profke zrobie.

w ogóle sie zastanawiam czy jest ses zeby sie zapisywac na olmpiade zeby dostac tam w dupe od wszystkich kolesi po koleji bo raczej wszyscyco tam to sa w s gradowym wyposazeniu z dualami s grade minimum +4 i skile maja pewnie tez wykrecone.

do oly dzieli Cię jeszcze tylko Retail- nobless +suba dragonowska żebyś miał cień szansy:D 

Alfik0406

WoW  :o no to sie zdziwilem. czyli przy mojim tempie gry to bedzie gdzies za jakies 2 lata +/- 1rok. DZIEKI

Vigor

nie chce nic sugerować :D ale można by zamknąć temat gdyż odpowiedz na pytani została udzielona ..

zawsze chciałem :P

jakbyś miał jeszcze jakiś problem zgłos się do Mr. Reina on otworzy temat :D

Sry Reina chciałem się poczuć jak mod <vaseline> 

hehe, spoko ;)