Co z tym loginem

Zaczęty przez Matim, Luty 29, 2008, 07:48:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Może ktos wiec co jest w końcu z tym nowym kompem do loginu..przez pare dni bylo super extra..o 19 logowalem sie za 1 razem,.. nawet wszyscy w klanie chwili sie ze tez wchodzili przez caly dzien za 1 razem..a tu dzis cos znowu nie tak..znowu Ciagle dc a jak juz wejdzie to system error...czyzby jestesmy skazania na takie trudne logowanie  :??

Kostek(...)

This Is Catalin !!!
juz dawno mial byc serv, wyobraz sobie co sie bedzie dzialo gdy juz go zrobia chociaz czekaj... moze juz zrobili ale tyle nowych sie rzucilo? Tez chcialbym to wiedziec.

Matim

Ja sobie wyobrażam co bedzie jak wypusci nowe seriale.......... :shock:

Kostek(...)

edit: zaraz zaraz, to nie to

w sumie moglby zrobic ten 3 serv to by mieso sie porozrzucalo po servach

Yezo

U mnie do kliku dni login działa bez zarzutów. Czasem się zdarzy system error przy wyborze serwera, ale nic poza tym.

edit:
chyba za szybko to napisałem, po dzisiejszym downie, za chu*a nie mogę się zalogować
League of Legends

DIO

1. czytajcie newsy na stronie, z 4 dni temu pojawilo sie info ze w ciagu 2 tygodni stanie sql serwer

2. login z tego co pamietam moze przepuscic na raz tylko ograniczona liczbe ludzi wiec duzo chetnych do logowania sie  = trzeba niestety poczekac

3. ten "trzeci" serwer o ktorym sie mowi to jest po prostu druga maszyna podpieta pod dexternet tylko po to zeby tam umiescic cala baze danych odciazajac glownego kompa od tej watpliwej przyjemnosci. wiecej wolnej mocy obliczeniowej da nam: a) mniejsza szansa na ss lagi b) zwiekszenie maksymalnej ilosci graczy na serwerze c) punkt b pociaga za soba taka sytuacje ze wiecej ludzi w grze to mniej spamujacych login co daje efekt koncowy ze latwiej bedzie sie zalogowac

4. po restarcie jest zawsze paskudnie ciezko sie zalogowac bo mnostwo ludzi jednoczesnie probuje wejsc no i efekt jest taki ze restart serwera to najgorszy moment na logowanie sie :p

Matim

Coś mało stabilny ostatnio ten Dex  :shock: Dziś od 7 do 13 server był z 8 razy down  :shock: Sam już nie wiem o co chodzi......

Kenai

Hehe zobaczysz jutro co się będzie działo :D
Nowe seriale to i się ludzi zleci^^Wtedy będziesz dopiero narzekał 8)

You hit me,we hit you!

NightBird

a co to jutro nowe seriale dają ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Matim

Mam nadzieje że jakoś symbolicznie wypuszczą te seriale a nie od razu pare tysiecy... :?

Kll

Jutro imo nie bedzie seriali, bo jeszcze nowy serw nie zostal zainstalowany, jakies 4 dni temu catalin pisal, ze za serwer juz zaplacili, i od tamtego czasu mialo byc tydzien na dostawe i tydzien na testy serwera przed ostatecznym zainstalowaniem. Sadze wiec, ze nowe seriale beda za 1,5 tygodnia minimum :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Kenai

Ale i tak nawet jak zainstalują ten serwer to problem z logowaniem dalej będzie mogę się założyć  :)

You hit me,we hit you!

Kostek(...)

Cytat: Kenai w Marzec 01, 2008, 08:12:23 PM
Ale i tak nawet jak zainstalują ten serwer to problem z logowaniem dalej będzie mogę się założyć  :)
50kk ?

Kenai

You hit me,we hit you!

Matim

Głupi zakład...problemy z logowaniem mogą być zawsze...szczegulnie po restarcie jak juz sam ktos tu pisal..ze pare K ludzi sie chce naraz zalogowac

Kostek(...)

Cytat: Matim22 w Marzec 02, 2008, 04:21:07 PM
Głupi zakład...problemy z logowaniem mogą być zawsze...szczegulnie po restarcie jak juz sam ktos tu pisal..ze pare K ludzi sie chce naraz zalogowac
kto tu pisal o braku problemow po restarcie? Zaloguje sie o 4 w nocy i wygram, bo problemow nie bedzie :F

Kenai

Cytat: Matim22 w Marzec 02, 2008, 04:21:07 PM

Nie wiem o co Ci chodzi...Nie podoba Ci się zakład to nie pisz takich głupich postów.

You hit me,we hit you!

Yezo

nieno kur*a przeginają z tym serwerem;/
League of Legends

Matim

Kenai

Ile razy zgona dziś liczył dex 10??

You hit me,we hit you!

Matim

Jak nie wiecej...ale to przyjemne...grac dostac DC..czekac 20 min logowac sie 15 min a po 30 min dostac DC (server down)......i tak przez cały dzien.. :shock:

Kostek(...)

chcesz miec lepszy server?

Matim

Jasne że chce..ale wiesz mogli by to zrobić np jednorazowo w pare godzin a nie co 20 min ( teraz nowu lezy server ,minute ten padł) Albo chociaż zeby cos na stronie napisali..jakies konkrety a tu nic  :?

Yezo

niech go wyłączą na 2 tygodnie, zrobią co mają zrobić  i dopiero niech go postawią, a nie tak w chu*a sobie lecą... wczoraj w miare normalnie dało sie pograć dopiero o 1.30...
a nie ma nic lepszego jak dostać dc na środku pokoju w mos...ajj ile sp nabiłem przez ten weekend huhu, szkoda tylko, że level prawie nie drgnął ^^
League of Legends

Matim

Cytat: Yezo w Marzec 02, 2008, 09:12:20 PM
niech go wyłączą na 2 tygodnie, zrobią co mają zrobić  i dopiero niech go postawią, a nie tak w chu*a sobie lecą... wczoraj w miare normalnie dało sie pograć dopiero o 1.30...
a nie ma nic lepszego jak dostać dc na środku pokoju w mos...ajj ile sp nabiłem przez ten weekend huhu, szkoda tylko, że level prawie nie drgnął ^^

//  dokładnie  :D