System errror

Zaczęty przez Matim, Luty 02, 2008, 02:21:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Mam problem...od paru dni gdy chce wejsc na DEX-a...to jak wiadomo dostaje sie ciagle DC przy loginie..ale w koncu w chodzi...a mi teraz gdy klikam na sever dexternet przenosi mnie spowrotem do menu login..i na dole pisz ''System error'please login leter'' ...moze po 30 prubach czasem wejdzie...jest na to jakies rozwiazanie lub przyczyna? Plz help

Kostek(...)

Donate fo a new SQL BLADE SERVER to increase server performance

serdel

Czekac, albo placic dotacje :)

Matim

Aha..ale jeszcze owiedzcie jedno...czy z tym system error tez komus sie cos takiego zdaża czy to tylko odosobniony przypadek..?

Materid

Cytat: serdel w Luty 02, 2008, 09:55:46 PM
Czekac, albo placic dotacje :)

Nawet jak zaplaci musi czekac az inni zaplaca :P
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Kostek(...)

Cytat: Matim22 w Luty 02, 2008, 10:07:15 PM
Aha..ale jeszcze owiedzcie jedno...czy z tym system error tez komus sie cos takiego zdaża czy to tylko odosobniony przypadek..?
dzisiaj probowalem zalogowac sie na server 47 min...hmm to czysty przypadek :S

serdel

Mi tak czasami wywala, ale potem moge wejsc normalnie... na server wbijam zazwyczaj w 3-5 minut.

Materid

Cytat: serdel w Luty 03, 2008, 01:45:21 AM
Mi tak czasami wywala, ale potem moge wejsc normalnie... na server wbijam zazwyczaj w 3-5 minut.

Wczoraj probowalem wieczorem wbic od 19.14 do 19.50 i za przeproszeniem "NI -_-"
: :shock:

W koncu dalem sobie spokoj ;]
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

serdel

Hmm, ja tam wpisuje dane i spamuje LogIN trzymajac enter :P Zazwyczaj tym sposobem wchodze w miare szybko.

DIO

po 15 jest wlasnie problem :D trzeba sporo sie naklikac, mi to przewaznie zajmuje cos kolo 10 minut po 19 jak mi sie cudna Netia rozlaczy ;>. po prostu jest za duzo chetnych graczy a serwer nie wyrabia, zbieraja wlasnie kase na nowy serwer i brakuje jescze okolo 1/3 kasy :p bedzie dobrze :D .... w sumie po 3 dniach na dexie stwierdzilem ze warto i te 15 minut sie pomeczyc z logowaniem :P

Kostek(...)

ja juz napierdalam myszka  od 12, wkoncu o 13:28 wbilem, zabilem moba i mnie wyjebalo JEZU CHRYSTE to juz chyba lekka przesada

DIO

jeszcze okolo 600$ z 2k wiec nie jest zle :p 2 tygodnie i wszystko wroci pewnie do normy

Matim

No ok..dzieki za pomoc...mnie to tez dobija..ale coż bardzo mi sie podoba DEX wiec pomecze sie pare min dłuzej :D

DIO

wedlug info an stronie serwer sql juz zamowiony i to tylko kwestia max 3 tygodni

Matim

3 tyg.. powiadasz..ja juz to nie wiem co powiedzieć , wczoraj jakos sie na 19 zalogowalem i wymienilem u manoora nasiona na 4000 animal bone.. a teraz wlazłem na kompa 45 min wczesniej zeby sie zalogowac przed wymianą a tu co przez 45 min dostałem z 2k DC i 19 system errorów...a tak chciałem zamienic nasiona za ktore dostał bym 10.000 animal bone..ale cóz moze sie jutro uda  :D

Kostek(...)

14:58 - wbilem za 2 moze 3 razem
18:34 - wbilem za 15 razem

wiec dzisiaj bylo bardzo fajnie :P no i 60 cl jest :P

Matim

Widać miałes szczescie..ja teraz loguje sie od 40 min i nic..jak mi sie juz uda dojsc do wyboru serva do wiadomo  :) System error..jestem skazany na gre rano  :shock:

NightBird

Nowy serwer zakupiony system errorow byc nie powinno. (problemy z logowaniem moga byc - zwlaszcza po restarcie serwa) Zamykam.
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]