Dex pytanko?

Zaczęty przez freakz4, Styczeń 27, 2008, 06:47:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

exoriou

sadze ze powinni sobie odpuscic...

Skik

normalna kolej rzeczy, z biegiem czasu wiekszosc serverow przejdzie na ct1 jak teraz prawie wszystkie sa na interlude

edit:
pojawily sie wczoraj jakies ploty o leaked ct1, crazy ma ponoc updatowac za chwile ktorys ze swoich serverow do ct1, ale czy to leaked czy fixy do c4 nikt nie wie, a dex ma spolke z crazy co do plikow. Wyjdzie to zobaczymy ile prawdy w plotkach

edit2:
w sumie jesli catlin tez o tym napisal juz na forum to moze rzeczywiscie cos jest na rzeczy, ciekawe tylko czy to leaked czy mod

Kostek(...)

ehh, dex byl c4 i wszystkim sie podobalo, teraz weszlo interlude wkrotce t1 lol... nie zdziwie sie jak dex skonczy podobnie jak paralols, zastanawiam sie tez ile on bierze za to donate na sprzet

serdel

IMO to dobrze ze chcą sie rozwijać, i niech sie rozwijają jeśli im to dobrze wychodzi. na razie im idzie tak sobie, wiec mogą sie pogubic jak sie "porwą z motyką na słońce"

Inidriel

Jeśli wyciekły pliki CT1 to bardzo chętnie ujrzałbym update, w innym wypadku pewnie wyszedłby shit... Widać jak długo trwała beta "Full Interlude" i ile rzeczy jest jeszcze do zrobienia... Zobaczymy co czas pokaże :)

DIO

a mi ciagle na forum dexa wyskakuje "maitenance mode" i sobie nic nie moge poczytac :D, niech zalatwia problem logowania sie i potem niech robia i ct324 i 1/4 Wszechrzeczpospolita :p

Skik

crazy ma sie oficjalnie przeniesc na ct1 w tym tygodniu (tj. po niedzieli) tam bedzie mozna zobaczyc jak to ct1 dziala, bo jesli bedzie na dex to napewno te same

chociaz z tego co czytalem nie sa to leaked pliki tylko pp pack, jak ruszy to sie okaze

Kostek(...)

I co juz normalnie dziala login ? Od jutra znow jestem online :>

Yezo

noo login w miarę normalnie działa, bywało duuuużo gorzej ;)
League of Legends

Kostek(...)

ta w miare, gdyby nie down to logowalbym sie po 30 minut jak dawniej :P

FrancooZ

mam pytanko odnośnie dex'a a nie chce zakładać nowego tematu:
Działa quest na Clan Oath Armor?

Kostek(...)

zdaje mi sie, ze widzialem kilku kolesi w tej zbroji, ale nie jestem w 100% pewny

Matim

Ja tez widziałem ...paru  fighterów w tym ale w D-grade

Yezo

no przecież Oath to d grade
League of Legends

Kostek(...)

Kll

L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired

Kostek(...)

ale maja :P
btw. gz to ET za valdka

Kostek(...)

CytatADEN - zamek przejął "VERTEX"
:O:O:O:O:O:O

az mnie zatkalo :O

DIO

Cytat: Kostek(...) w Kwiecień 19, 2008, 09:48:18 PM
CytatADEN - zamek przejął "VERTEX"

az mnie zatkalo :O

a bedzie chociaz manor dzialal? bo ostatnio klany na Dexie maja tendencje do przejmowania zamku i koniec, umarl w butach.