Prośba

Zaczęty przez echoes, Marzec 14, 2008, 08:44:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

echoes

Szukam kogos obeznanego w Corelu,potrzebuje zrobic cos prostego ale "na wczoraj",za pomoc sie odwdziecze,poprostu nie mam pojecia o tym programie a musze miec rezultaty na niedziele...kontakt tutaj albo na pm,sprawa dla mnie bardzo pilna...

Tyr

W a Photoshopie nie da rady? ;P

Co to trzeba ? :P
Lineage 2 Classic EU

echoes

no wlasnie wymog prowadzacego zajecia mojej dziewczyny to corel (a ja ni hu hu z tego programu ;] )
1.pokolorowac filizanke,mam jej wzor,cala jest zrobiona na krzywych bezziera wiec ja potrafie tylko kontury kolorowac ale wypelnic juz nie
2.ulice z domkami po bokach w rzucie izometrycznym (lub pod jakims innym katem),domki maja miec okna :P
3.szafe z 3-ma rzeczami w srodku (dopytam jakimi) tez w jakiejs izometrii
przynajmniej kompleksowe wyjasnienie jak to zrobic w corelu 9-tce jest mi potrzebne (a jakby ktos to zrobil to naprawde sie odwdziecze) ;D (w 9-tce bo ma oryginala a pirata nie da sobie zainstalowac moja pani :P )
wiem wiem obudzila sie troche z reka w nocniku,ale co ja poradze ze moje umiejetnosci koncza sie na exelu? ;D

eSkel

Cytat: Tyr w Marzec 14, 2008, 01:22:44 PM
W a Photoshopie nie da rady? ;P

Co to trzeba ? :P

Mam wrazenie ze Echoes pisze o CorelDRAW czyli odpowiedniku Illustratora (grafika wektorowa). Chociaz mowia ze "there's nothing Photoshop can't fix" d:

Jesli to rzeczywiscie ma byc w draw poczytaj na jakims www, i sprobuj to zrobic :p albo die trying
http://corel.wodip.opole.pl/

Jesli jest sposob zeby z illustratora zapisac to w .cdr to moge sprobowac, niestety samego corela nie posiadam D:

echoes

^^ ja juz "died trying" i nie kumam :D za malo czasu mam...jakby sie znalazl jakis smialek to nawet gotow jestem zaplacic ;D (czemu czuje ze teraz bedzie duzo chetnych? :P ) tak o corelDraw chodzilo ;)