Error?

Zaczęty przez Nemath, Czerwiec 25, 2008, 08:56:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nemath

Jednego wieczorka śmigam sobie w L2 wszystko pięknie, dziś rano wyskakuje mi problem z pamięcią, przy próbie włączenia gry.

2008.6.25 08:45:38
CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 1603 MHz with 1023MB RAM
Video : NVIDIA GeForce4 MX 440 (9371)
PosCode : LS1:0:0:0 1/0

Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 1112540752 FArray <- FArray::Realloc <- 278135188*4 <- TArray<< <- FShaderCode::Serialize <- TArray<< <- operator << <- Load L2CompiledShader <- FD3DShaderCacheManager::Load <- UD3DRenderDevice::LoadCompiledShader <- LoadShaders <- UD3DRenderDevice::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Wszedłem tam gdzie mi napisali, zmieniłem pamięć żeby byłą domyślnie ustawiana przez system, restart i nadal nic. Potrafi mi ktoś powiedzieć ocb? :>

Im bardziej coś chcesz, czym bardziej pożądasz, tym bardziej wiesz, że mieć tego nie można....

Szewa

Taki offtop:
Zmień nawze tematu, bo jest nieodpowiednia.

A co do twojego pytania to nie wiem, nigdy sie jeszcze z takim problemem nie spotkałem...
Sprobój reinstal L2 zrobić.

slon

Prawdopodobnie masz zbyt mało miejsca na dysku gdzie jest ustawiona pamięć wirtualna (domyślnie C:), spróbuj przczyścić trochę dysk, albo przerzucić pamięc wirtualną na inny i przeznaczyć na nią trochę więcej przestrzeni :P
?? Serfer kor

Nemath

No ale jednego wieczoru jest ok a pare godzin później coś nie tak? Nic nie zmieniałem..

Im bardziej coś chcesz, czym bardziej pożądasz, tym bardziej wiesz, że mieć tego nie można....

Soulern

Może po prostu masz za mało pamięci wirtualnej? panel sterowania -> system -> zaawansowane -> ustawienia w "wydajność" -> zaawansowane -> zmień w "pamięć wirtualna" i ustawiasz dla każdego dysku po 2048 MB.

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Sqq

Czy 2 giga niezadużo ? może jednak 1544 ?
Śpieszmy Się Grać W LineageII Tak Szybko Odlanczaja Neta ;(