Jestem i co dalej ??

Zaczęty przez Materid, Marzec 21, 2008, 08:53:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mlor

Acha, kotfilon nie polecam Ci hellground, poniewaz przez czesto lagi i disconnecty zniechecisz sie do gry. Chodz z nami na Andzie. www.andeeria.pl
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

Ryltar

kotfilon

Cytat: Mlor w Luty 10, 2009, 10:21:28 PM
Acha, kotfilon nie polecam Ci hellground, poniewaz przez czesto lagi i disconnecty zniechecisz sie do gry. Chodz z nami na Andzie. www.andeeria.pl

na stronce anderii nawet rate nie ma ^^
na HG to naprawią, ale sa się grać. przynajmniej nie wsiąknę w siedzenie. HG jest poprostu zdrowsze ^^
Po drugie mam tam kolegów...z jednym gralem 2 lata w l2 gadajac dzień w dzień na TS ^^
a lagów nie ma na HG...

Mlor

No tu masz racje lepiej grac z kolegami niz samemu. Co do lagow to zobaczysz w weekend wieczorem ;p
"Na tym świecie istnieje zło zrodzone z dobra. Istnieje również dobro zrodzone ze zła" by Lelouch Lamperouge
I'm OFFLINE

kotfilon

a na globcu jest lepiej..w dodatku trzeba płacic ^^

Ryltar

Cytata na globcu jest lepiej..w dodatku trzeba płacic ^^

Gram na globie i nie mam lagow nawet wieczorem w weekendy.

kotfilon

a gybys miał porównać globca z privem...to czy opłaca się płacić, jeżeli nie mogę siedzieć zbyt dlugo??

Ryltar

Cytata gybys miał porównać globca z privem...

Tego nie da sie porownac xD

Cytatto czy opłaca się płacić

Jak cholera.Robisz tak:Kupujesz sobie Battlechest.Zakladasz konto trial i masz 10 darmowych dni.Potem wpisujesz klucz i masz konto WoWa normalnego i masz miech za darmo.Potem TBC i Wotlk trial czyli razem masz 10+10+10+30 dni grania za darmo(2 miechy).

Cytatjeżeli nie mogę siedzieć zbyt dlugo??

Ja jestem na tzw. Refer a Friend.Polega to na tym ze do 60 masz bonusy (typu ze moge ciebie przywolywac oddawac lvl itp.) jednym z najlepszych bonusow jest to ze kiedy np. oddajesz Q ktory daje 300 expa to da ci 900 expa(3x wiecej niz normalnie).Lvl skacze szybko jak cholera ja oddalem 5 Q i zrobilem 2,5 lvl.

Mlor

Ryltar co myslisz o gorylu jako pecie dla hunta BM? Podobno jest swietny w AoE.
I'm OFFLINE

Ryltar

Mlor

I'm OFFLINE

Lama Pidżama

ja tam sie na andeerie wkurzylem - same lagi i disconnecty... prawdziwa plaga dlatego teraz pocinam na Theathre of Dreams :D

DIO

Pidzama miales pecha i trafiles pewnie na moment zaraz po wprowadzeniu procflag (uruchomilo to takie talnety jak second wind czy nightfall) zanim zrekompilowali core zeby dzialalo stabilnie, w tej chwili z kazdym dniem serwer jest coraz stabilniejszy

kotfilon

teraz i tak nie dam rady na globcu grać...
po drugie musiałbym mieć juz wybraną rase/klase...więc privy są dla mnie takimi testami. na HG własnie naprawiają ciągłe DC, więc powinno już być ok.
Tak naprawde to czekam na Guild Wars 2, SW:TOR. W Warhammera i AoC niechciałbym grać, bo ten pierwszy to samo pvp w sumie, a drugi jest troche bardziej mmoaction rpg a nie mmorpg.

oczywiście gdyby ktoś wykupiłby mi abonament to bym grał w wara czy AoC, ale jednak w WoW'ie nawet na low lvl jest zabawa..nie mówiąc już o max lvl ^^

Ryltar

CytatA na 2.4.3 nie da rady?

Od 3.0.x goryle staly sie bardzo popularnymi petami.Ale moge zapytac Huntera kumpla jak sie spisuja.

Mlor

I'm OFFLINE

Ryltar

Marc1n

HAI, IM NEW WOW WARRIOR!
A tak na serio dostalem Triala i tak sie zastnawiam czy tego nie wlaczyc, ktora rasa wyglada tak jakby najbardziej "mhrocznie" :D ?
HATE ME MOAR!

Mlor

Undead mag/priest/warlock :D
I'm OFFLINE

Soulern

Undead priest w shadowformie na swoim racialowym mouncie. ^^

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Ryltar

Cytat: Marc1n w Luty 16, 2009, 12:23:05 PM
HAI, IM NEW WOW WARRIOR!
A tak na serio dostalem Triala i tak sie zastnawiam czy tego nie wlaczyc, ktora rasa wyglada tak jakby najbardziej "mhrocznie" :D ?

Gnom warrior Z Titan Grip i dwoma http://www.wowhead.com/?item=40343 xD

Ryltar

To jest trauma jak sie cos takiego zobaczy.Juz na moim serwie widzialem gnomke z DW Armageddonami.

DIO

gnom + noggerfogger = epicki widok, jezeli ktos jest w stanie dostrzec te kilka pikseli :D tauren po nim jest wielkosc dwarfa, wiec gnom jest pewnie wielkosci ......

kotfilon

Witam.
Czy mógłby ktoś podać jakiś serwer, który miał by rate od 1x-3x, TBC lub WotLK, 1k graczy ++ , i co najważniejsze...brak DC..zeby serwer stał po kilkanaście godzin..a nie kilkanascie minut