Zegarek

Zaczęty przez Cubu$, Maj 12, 2008, 05:29:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cubu$

Cytat: Koszałek Opałek w Maj 15, 2008, 09:42:39 AM
Cytat: Akassha w Maj 15, 2008, 09:35:32 AM
Wszystkie te zegarki musza byc takie "bajeranckie" co wam to da, te wszystkie zegary? chyba wystarczy jeden, ktory pokazuje godzine :?

Akassha - rozumiem Twoje podejscie do meskich zegarkow, byc moze w ogóle do zegarkow.
Jest jeszcze jeden "drobniutki" aspekt calej sprawy - jak zajrzysz do skrzyneczki ze swoja bizuteria,
to znajdziesz w niej, na 100% od groma przerozniastych rzeczy ... i to jest normalne,
faceci tez lubia od czasu do czasu "cos ponosic" - nie mamy niestety za duzego wyboru.
U nas sprawa ogranicza sie przede wszystkim wlasnie do zegarka.
OK - mozna pomyslec o kolczykach lub obraczce (niekoniecznie tej wiazacej) - ale to juz wszystko.

Dlatego facet lubi zegarek.

Poza tym jest to tez wyrazny sygnal - cos w rodzaju obsikania drzewka - u nas te instynkty pozostaly,
zmienily moze forme, ale w gruncie rzeczy nie zmienily swojej istoty ;)

agree.

A tak poza tym można się pochwalić :P Po prostu każdy facet lubi gadżety :) Kupując samochód/zegarek/telefon musimy mieć naj lepsze/szybsze/droższe. Tak już jest wg mnie ;)

Koszałek Opałek

Tak to juz z nami jest ;)

Pamietacie "Seksmisje" ?

,,Natury nie oszukasz moje drogie dziecko"

Cubu$

Cytat: Koszałek Opałek w Maj 15, 2008, 11:21:34 AM
Tak to juz z nami jest ;)

Pamietacie "Seksmisje" ?

,,Natury nie oszukasz moje drogie dziecko"

Święta racja :P Ostatnio leciało w TV. Widziałem po raz nie wiem który :P

Zovi

Heh, a ja myślałem, że tylko ja to oglądałem ostatnio :D :D .
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Akassha

No dobrze... niech wam bedzie :) Co nie swiadczy o tym, ze posiadam duzo bizuterii, jakos nie jestem zwolenniczka obwieszania sie tym wszystkim, wiadomo kolczyki pod kolor bluzeczki czy innej czesci ubioru!! nic poza tym :?
  Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

Koszałek Opałek

Jasne, jasne - ale wyobraz sobie, ze jutro przychodzi do ciebie jakis magik, odpowiedzialny za przyjete swiatowe obyczaje i mowi:

"Droga Pani Akassha, informuje od razu, zeby nie bylo nieporozumien - od jutra na swiecie panuja nowe zasady:
- kobiety moga nosic tylko jedna, jedyna branzoletke na reke - jako ozdobe - nic wiecej.
Ma Pani tydzien czasu na wybor branzoletki ..."

... ale bylaby panika !!! Qurczaki ! Tylko tydzien czasu ! Co ja teraz zrobie ? Jaka wybrac ? Gdzie ? Kiedy ?
O Boze - musze wziac urlop ! W innym wypadku nie wyrobie sie - no nie ma szans !

OK, moze "deczunko" przegialem - ale tak po cichutku mowiac, tylko miedzy nami: - tylko deczunko ...

Akassha

Ja taka nie jestem :( Mysle, ze na swiecie sa wazniejsze sprawy niz to czy nosze bizuterie czy nie. Juz bym predzej sprzedala ja i oddala pieniadze na biedne dzieci!

Koszałek Opałek

rozumiem ... ale tak wyglada "standard" ;)

Zovi

Ohh... nie dziewie ci się, gdybym był dziewczyną też nie chciałbym mieć, 4 branzoletki na jednej rece, kolczyk w pępku, kolczyki w uszach, po 3 pierścionki na jednej ręce i kto wie co tam jeszcze ... Chociaż w lineage 2 zawsze noszę biżuterie :D :D .
Cytat
Droga Pani Akassha, informuje od razu, zeby nie bylo nieporozumien - od jutra na swiecie panuja nowe zasady:
- kobiety moga nosic tylko jedna, jedyna branzoletke na reke - jako ozdobe - nic wiecej.
Ma Pani tydzien czasu na wybor branzoletki ..."
.. ale bylaby panika !!! Qurczaki ! Tylko tydzien czasu ! Co ja teraz zrobie ? Jaka wybrac ? Gdzie ? Kiedy ?

/agree
kolejki do jubilera byłyby większe niż za komuny :wink:
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

Akassha

Haha, na codzien uzywam jednego pierscionka, lancuszka ktorego nawet nie zdejmuje na noc i kolczyki, no i zegarek. Ale jest on mniej przybajezony niz te co Wy pokazujecie. Posiada on 2 wskazowki, kreseczki ktore pokazuja godzine 12, 3, 6 i 9 :D przybajezony jest cekinami, wszystko :P Nie mialabym problemu z wyborem branzoletek, bo posiadam tylko jedna =)

Soul

Prepare for unforeseen consequences...

rados

Żeby nie robić osobnego tematu:

http://www.saatgalerisi.com/index.php?p=show&pid=907
Co sądzicie o tym zegarku?
Budżet mam maksymalnie do 150 zł.

Cubu$

Zegarek do 150 zł? Casio ma dobre w tej cenie.?

A tak na marginesie to już mam zegarek ale żaden z wcześniej wymienianych ;)

Soul

No i elegancko, tlyko ludzie mówią, że szczęsliwi czasu nie liczą, a tu kurde wątek o zegarkach xD. Wszystko w porządku Cubu$?
Prepare for unforeseen consequences...

Cubu$

A w porządku :D Ja jestem zadowolony. Zegarek jest fajny :P

I tak na marginesie mam pierwszy zegarek ze wskazówkami i na razie zajmuje mi trochę czasu odczytywanie godziny :P

doman18

150zł na zegarek?!?!?!? toż to ponad 25 butelek Owoców Leśnych!! A wrażenia zdrowotne po ich wypiciu po kilku dniach? - bezcenne!!! ;D :D
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Kll

leśny dzban>owoce leśne :P
L2 DEX x4
Necro79/SwS79/Sps77:D - retired