Akademie

Zaczęty przez Materid, Maj 09, 2008, 09:54:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Geravius

Dobra... Przekonałem się.. prawie...

Jeszcze kilka formalności do ustalenia.

Na abyss x3 przenosiłbym się głównie dla Gronostajów (kiedyś w innym mmo, [tekstowym ^^] byłęm w takim genialnym klanie, gdzie panował genialny klimat, ludzie wszyscy zaczynaliśmy dopiero tam przygodę, a wspólnymi wysiłkami i przyjaźnią szybko wybiliśmy sie i staliśmy 2 klanem w całym imperium [ale to brzmi dumnie xD, ale w istocie tak było] później się wszystko posypało, na skutek spisku konkurencji, ale trudno, wracam do tematu). I jak czytałem regulamin i przejrzałem kilka działów z forum, to wydało mi sie jakbym miał deja-vu. No więc pytanie. Od ktorego lvla miałbym szansę się zalapać do Gronostajów? I czy wiernie trzymacie się regulaminu? (chodzi mi głównie o sprzęt, bo robienie kolejnego spoilera do farmienia to katorga [ - "where is Toma?" - ], a zwłaszcza na tak niskich ratach jak x3).

Innym powodem jest to, że... wyjasnię na przykładzie. W jednym klanie na x5 wzięto mnie do Akademii, CL w ogłoszeniach napisał "Farmić mi, wy ku**y j***ne". To mnie mocno odepchnęło od x5, jesli wszystkie klany takie są to wolę dwa razy wolniej expić ale przynajmniej wśród porządnych ludzi, a w MMO w sumie głównie chodzi o kontakt i kooperację z ludźmi.

Koszałek Opałek

Geravius - przede wszystkim nie chce Cie przekonywac.
Zrobisz, jak zechcesz. Jest cala masa roznych klanow na x3. Nie nalezymy do top 10 i nie mamy takich ambicji.
Zastanow sie i podejmij decyzje najlepsza dla Ciebie - to ty bedziesz gral w L2 i tobie ma odpowiadac klan i serwer.

Wracajac do Twojego postu:

Predzej padne niz zobaczysz taki lub podobny tekst w Gronostajach!
U nas takie teksty = dziekujemy panu / pani - tam sa drzwi.

Stworzylismy kilka tygodni temu akademie - wlasnie dla nowych czlonkow.
Klan Akademii: Fretki
Po ukonczeniu 2 giej profki przechodzi sie (jak sie chce oczywiscie) do glownego klanu: Gronostaje

Dzisiaj zmienie troche regulamin - juz kilka osob o to pytalo.
Zmiany beda dotyczyly przede wszystkim Craftu klanowego.
Ten model nie wypalil tak, jakbysmy sobie tego zyczyli - po prostu za duzo ludzi woli kombinowac "na wlasna reke".

W tej chwili robimy "jak kto chce" - ci ktorzy wola sami handlowac i zaopatrzac sie w sprzet - robia to sami,
a Ci ktorzy wola miec wszystko z klanowego craftu - oddaja pieknie matsy / keye / skladki kolektorom i czekaja w kolejce craftu na swoja kolej.

Szczegoly mozna znalezc na forum. Wiele klanow poszlo w nasze slady i dobrze na tym wychodza.
Dosyc czesto bedziesz mogl znalezc regulamin gronostajow na innych forach / stronach klanowych.
Chetnie dzielimy sie tym co dobre ;).

OK - jezeli chcesz wiedziec jeszcze wiecej, lub masz inne pytania dotyczace klanu - zapraszam na nasze forum.

Meyko

Niestety klan jako taki nie gra zbyt czesto. To bylo powodem odejscia juz wielu graczy od nas, wiec sie zastanow zanim do nas wstapisz. To zaoszczedzi niepotrzebnych zali i nieporozumien.

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."