High School of the Dead

Zaczęty przez Kamal, Maj 15, 2013, 01:25:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

Cytat: centrum-mangi.plDzień jak co dzień w zwyczajnej japońskiej szkole... Takashi, zmęczony nauką i świadomością, że jego szkolna miłość chodzi z innym, robi sobie przerwę od zajęć na dachu szkolnego budynku... i obserwuje niebezpieczne zajście przy bramie. Tknięty złym przeczuciem postanawia uciekać. Jego szybka reakcja ratuje życie jemu i jego przyjaciołom... bo normalny świat w ciągu kilku godzin zamienia się w piekło...

Czytał ktoś o tym polowaniu na zombie z cyckami na głównym planie? Albo czytał i się zniecierpliwił? Wczoraj po 2 latach wyszedł nowy chapter :D

Arimas

Oglądałem anime, wystarczy  :D :D :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

roli

Powrót starych mangowych trupów, najpierw Black Lagoon teraz to, ciekawe co dalej :O i czy się nie skończy na tym, że wydadzą chapek raz na 2 lata ;D
Skoro już odkopują to mogli by się wziąć za Legend of Maian :}

Kamal

Bracia, którzy nakreślili HSotD dopiero się pozbierali po obrażeniach wynikłych z Tsunami. Nie wiem jak z resztą, ale pewnie będzie podobnie

roli

Cytat: Kamal w Maj 15, 2013, 05:07:22 PM
Bracia, którzy nakreślili HSotD dopiero się pozbierali po obrażeniach wynikłych z Tsunami. Nie wiem jak z resztą, ale pewnie będzie podobnie
Też gdzieś o tym czytałem, ale również słyszałem plotkę o tym, że nie mogli dojść do porozumienia jeśli chodzi o wątek fabularny i zaprzestali rysować jeszcze przed tsunami.
Więc nigdy tam nie wiadomo :P

Shen

Cytat: Kamal w Maj 15, 2013, 01:25:18 PM
Czytał ktoś o tym polowaniu na zombie z cyckami na głównym planie? Albo czytał i się zniecierpliwił? Wczoraj po 2 latach wyszedł nowy chapter :D
Ten chapter wyszedł ponad miesiąc temu.

Cytat: Kamal w Maj 15, 2013, 05:07:22 PM
Już przed tsunami olali temat, ten co rysował podobno był zmęczony tematem, ogólnie chcą mange szybko skończyć.

Xaxunio

Mangi nie czytam, ale ostatnio za anime się zabrałem.

Jaki najnowszy jest na tą chwilę odc anime?
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

roli