Zabawa: z jakiego anime to screen

Zaczęty przez Pheonix, Kwiecień 16, 2008, 05:48:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Rival

Horken

R.I.P. Ciapu

Kamal

Rival

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rival

Arimas

Horken

R.I.P. Ciapu

Arimas

Kamal

youtubowe komcie mówią o cowboy bepop

roli

Oglądałem 23 na 26 odcinków i dalej nie wiem o co chodzi, aczkolwiek muzyczkę rozpoznałem.

To jest przeróbka tego jak Spike wylatuje z ruin katedry przez okno po wybuchu granatu?

Arimas

Cam3ll

L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Kamal

Cam3ll

Rival

któraś seria Natsume Yuujinchou. Może Zoku?

Cam3ll

Rival

oddaje, niech ktokolwiek wrzuci screena

Kamal

roli

だから僕は、Hができない
?
Jeśli to, to, to muszę przyznać, że to jedno z tych bardziej beznadziejnych anime jakie dane przyszło mi oglądać ~_~ (a nie oglądam za dużo).

#edit
hahhaha kn525_zryjparowki.JPG

Kamal

Arimas

Cytat: roli w Październik 02, 2012, 07:06:53 PM
だから僕は、Hができない
?
Jeśli to, to, to muszę przyznać, że to jedno z tych bardziej beznadziejnych anime jakie dane przyszło mi oglądać ~_~ (a nie oglądam za dużo).

#edit
hahhaha kn525_zryjparowki.JPG
Mam nadzieje, że TTGL, Code Geass, NGE i death note oglądałeś?