Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

br2yd4l

Ktoś na tym forum wrzucił screena, z odpowiedzi od supportu NC, że bana dostał za napisanie coś o 'tits' na hero shoucie
Questa na cytadele robi sie około 3-4h (krócej jak ma się kogoś kto to ogarnia). Robiłem go z 3 razy i RBki były za każdym razem, więc.. tyle z tego szczęścia :P
Już trudniej zebrać 10 cestusów :P

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

Ganymede

Cytat: Solar w Luty 03, 2010, 03:42:48 PM
G prawda NCsoft nie banuje nieuczciwych graczy tylko tych na ktorych są pisane petycje Są tam uczciwi gracze jak i nie !! A tak przy okazji to nie lepiej zrobić blog o -_-'istośći DA"
mam lepszy pomysl, bana dla wszystkich bylych wilczakow i bedzie spokoj na forum i tak nie graja na lunie, wiec zadna strata.

bo odnosze takie wrażenie że ty specjlnie piszesz i edytujesz posty żeby temat o da był widoczny jako najświeższe posty XD
hahaha ty na prawde nie jestes zbyt rozgarniety co? Alez cie to boli ze DA wciaz tu jest i odnosi sukcesy, podczas gdy wy wszyscy wylapaliscie bany, zalosny polaczku.

Poza tym to jest forum l2 luna, mamy pelne prawo by sie tu chwalic -_-'istoscia DA i pisac sobie jakie jakie tylko chcemy posty rekrutacyjne bo tu gramy i chcemy by inni normalni polacy (nie takie genetyczne pomylki jak wy) grali z nami, wy gracie na ruoffie wiec przelaczcie sobie klawiature z polski programisty na cyrylice i przejdzie sobie na wlasciwe forum.

ps na marginesie, wraz z ostatnimi banami, juz chyba wszystkie wilczaki dostaly po zasluzonym banie, podczas gdy z DA jakos nikt wiec mysle ze co by zlego o NCsofcie nie powiedziec to jednak banuja slusznie, a potem kazdy sie tlumaczy ze byl niewinny. Przyjdzie pora na kazdego botera, my to wiemy, wy do konca nie chcieliscie/potrafiliscie tego zrozumiec, ale to juz bez znaczenia, bo to wlasnie wy jestescie uwaga strona przegrana, nara looserzy.
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

Alarion

Ok, wszystko fajnie, (chociaż sposób pisania twoich postów i postawa roszczeniowa pozostawia wiele do życzenia, ale nei o tym chce napisać), ale sprawia ci przyjemność (nawet jako jeden z mocniejszych atm klanów) na dead serwerze?

Nawet jeżeli NCsoft postanowił zacząć robić, co powinno być zaczęte kilka lat wcześniej, to teraz już tylko przybija gwóźdź do trumny i ostatnich rozsądnych graczy (którzy jeszcze chcą się na ofie męczyć) zmusza do zrobienai transferu na Teona. Gdy transfery ustaną, zrobią (być może...) kolejny merge. Tylko że jeżeli znów będzie to merge 2 serwerów to stanowczo za mało... 600 +600 to dalej za mało graczy jak na obecną kronikę i wielkość świata. Wiem, że fajnei sobie ownić na pustym serwerze, ale chyba nie to jest ideą tej gry...

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Belfegor

Cytat: Ganymede w Luty 03, 2010, 10:16:05 PM
mam lepszy pomysl, bana dla wszystkich bylych wilczakow i bedzie spokoj na forum i tak nie graja na lunie, wiec zadna strata.
Lepiej wywalić 4 pajaców z DA. Wtedy nie będzie kretyńskich uwag.
DA ma super osiągnięcia. Faktycznie. Alta w czsie tw i siege wyfeedowali na hero. Pierwszy i ostatni raz.
Mój BD z traina ma 83. Chyba go przebiore w s80 i zaczne chodzić na klasowe bo widze, że łapki nie ogarniają tematu.
Co do banów to DA jest pro w pisaniu petycji. Tylko tyle im zostało. Mali konfidenci.

virisken

Cytat: Ganymede w Luty 03, 2010, 10:16:05 PM
G prawda NCsoft nie banuje nieuczciwych graczy tylko tych na ktorych są pisane petycje Są tam uczciwi gracze jak i nie !! A tak przy okazji to nie lepiej zrobić blog o -_-'istośći DA"

bo odnosze takie wrażenie że ty specjlnie piszesz i edytujesz posty żeby temat o da był widoczny jako najświeższe posty XD
hahaha ty na prawde nie jestes zbyt rozgarniety co? Alez cie to boli ze DA wciaz tu jest i odnosi sukcesy, podczas gdy wy wszyscy wylapaliscie bany, zalosny polaczku.

Poza tym to jest forum l2 luna, mamy pelne prawo by sie tu chwalic -_-'istoscia DA i pisac sobie jakie jakie tylko chcemy posty rekrutacyjne bo tu gramy i chcemy by inni normalni polacy (nie takie genetyczne pomylki jak wy) grali z nami, wy gracie na ruoffie wiec przelaczcie sobie klawiature z polski programisty na cyrylice i przejdzie sobie na wlasciwe forum.

ps na marginesie, wraz z ostatnimi banami, juz chyba wszystkie wilczaki dostaly po zasluzonym banie, podczas gdy z DA jakos nikt wiec mysle ze co by zlego o NCsofcie nie powiedziec to jednak banuja slusznie, a potem kazdy sie tlumaczy ze byl niewinny. Przyjdzie pora na kazdego botera, my to wiemy, wy do konca nie chcieliscie/potrafiliscie tego zrozumiec, ale to juz bez znaczenia, bo to wlasnie wy jestescie uwaga strona przegrana, nara looserzy.
jak sam napisales forum jest o luna, co wiecej jest to temat Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna wiec mozemy tu spokojnie pisac, poki odnosi sie to jako tako do luny. a jak szukasz spokoju to idz dalej klepac moby w cytadeli do ktorej mozecie wrescie wchodzic bo wykonaniu tego "zajebiscie trudnego i w ch*j dlugiego" questa...
co do pory na botera- nie na kazdego przyjdzie bo sa ludzie co sie wybotowali i teraz z botem nei maja nic wspolnego (no i maja takie plecy ze ich odbanuja w razie czegos).
poza tym znam ludzi ktorzy dostali bana np. za gre bez game guarda mimo ze byli 100% legit (nie mogla grac z gg bo mieli errory czy inne problemy)
a to ze da nie dostalo bana to wasza opinia. prawdy mozna by sie dowiedziec tlyko od ncsoft ktory ofc tych informacji nie upublikuje.

Mscici3l

ganymede chyba sie rozbujales :D cytujesz solara a piszesz do WS ^^
i z tego co wiem solar gra na franz anie na ru

byle wilki nie graja na Lunie od ~ 3 miesiecy wiec nie mogły dostac bana
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Kard

hehe, jeden post a taaaka dyskusja, az troll nr one sie pokazal :), juz tam gdzies trollu pisales ze to ostatni hero w DA, to sie pewnie za miesiac zdziwisz, a na oly zapraszamy, moze wrescie zobaczysz grafike w tej grze :)
niemniej post swoj cel osiagnal :)

@alerion z calym szacunkiem, ale o co ci chodzi? co ty masz do tego?, fajnie sie gra w Aion? to co cie tak boli w L2?, ze co zobaczysz post o L2 to od razu drame robisz jaka to zjebana gra i jaki to NC soft do dupy, co wy jakies stowarzyszenie zawiazaliscie, placi wam ktos za to, bo tyle pasji sie w tym wyczuwa,  zauwaz, ze to w co grasz ma podobny problem, NC soft/boty/odchodzacy gracze, wiec wez wyluzuj, zyj i daj zyc
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Ganymede

Cytat: virisken w Luty 03, 2010, 10:44:29 PM
co do pory na botera- nie na kazdego przyjdzie bo sa ludzie co sie wybotowali i teraz z botem nei maja nic wspolnego (no i maja takie plecy ze ich odbanuja w razie czegos).
selent'a/dibolica drugi raz juz nie odbanowali ;)

poza tym znam ludzi ktorzy dostali bana np. za gre bez game guarda mimo ze byli 100% legit (nie mogla grac z gg bo mieli errory czy inne problemy)
tia w wiezieniach tez siedza sami niewinni ludzie

a to ze da nie dostalo bana to wasza opinia. prawdy mozna by sie dowiedziec tlyko od ncsoft ktory ofc tych informacji nie upublikuje.
aaa no tak przeciez nie kto inny jak ja sam dostalem bana wg tego co pisali hero pare dni temu na shoucie, ktos sie mial nawet jakiegos kolege spytac czy to prawda bo na pewno wie z kilku potwierdzonych zrodel ze kogos w tym mnie zbanowali, buehehehehe

virisken

Cytat: Ganymede w Luty 04, 2010, 01:23:09 AM

tia w wiezieniach tez siedza sami niewinni ludzie

silent'a i diabolica, naucz sie chociaz nicki innych pisac.

ja nie mowie ze banowanie jest botow jest zle bo to normalni gracze, tylko ze zdarzaly sie sytuacje ze banuja niewinnych graczy (przyklad o ktorym mowilem byl w enigmie wiec server ten sam nawet)

Alarion

Ooo, Cześć Vir! Co tam, już pisanie na alcie się  znudziło? Już odbudowana renoma, albo wszyscy zapomnieli kto jest kim na forum? ; )

Cytat: Kard w Luty 03, 2010, 11:37:15 PM

@alerion z calym szacunkiem, ale o co ci chodzi? co ty masz do tego?, fajnie sie gra w Aion? to co cie tak boli w L2?, ze co zobaczysz post o L2 to od razu drame robisz jaka to -_-'ana gra i jaki to NC soft do dupy, co wy jakies stowarzyszenie zawiazaliscie, placi wam ktos za to, bo tyle pasji sie w tym wyczuwa,  zauwaz, ze to w co grasz ma podobny problem, NC soft/boty/odchodzacy gracze, wiec wez wyluzuj, zyj i daj zyc

A skąd wiesz w co ja gram? ; p

Czy ja komuś żyć nie daję? Kard, to chyba ty musisz wyluzować. Pierwsza sprawa, to odnieś się do argumentów, bo na tym polega dyskusja, a bynajmniej  zbywanie kogoś słowami "idź wracaj grać w xxx" (abstrachując, że nawet nie wiesz w co gram, bo o ile można w każdej chwili checknąć profil mój w Aionie, to w L2 się już nie da ; p )jest nie na miejscu i lekko dziecinne.

W żadnym swoim poście nie piszę nic, by obrażać czy to DA, czy wilcze stado, czy jakiekolwiek inne grające klany, bo jestem poza tym i mnie to nie dotyczy. Poruszam jedynie inny aspekt tego serwera, ale sam siebie cytować nie lubię, więc przeczytaj raz jeszcze treść tegoż posta ;)

PS. Prosisz o szacunek innych osób, a nawet nicka osoby przepisać poprawnie nie potrafisz, mimo, że 1 posta na tym forum nie piszę...

Cat Drama Maker

Kard

@Alarion - ale do czego sie odnosic? do rzeczy oczywistych?, to tak jak bys napisal "sloncze swieci" i czekal, ze ktos sie z toba nie zgodzi :), po drugie piszesz to juz ktorych z kolei raz na roznych forach, czego oczekujesz, ze ludzie ktorzy graja w L2 przestana grac?
To tak jak ja bym pisal o aionie czy wow, nie robie tego bo mnie to nie interesuje, nie gram w to i nie mam zamiaru, a nawet jak bym gral i mial miec do tego taki wstret to od razu bym skonczyl.
Ja rozumiem, ze masz zal do NCsoftu, ale to miej do nich, a nie do ludzi ktorzy graja w L2.
Piszesz, ze martwy serwer itd. ale to twoja opinia, bo co prawda jest malo graczy, ale oni sa, co z tego, ze na serwie bylo ich masa, jak 90% to boty, wowczas ty grales w L2 i co fajnie bylo? Obecnie na tym serwie gra okolo 60 polakow, sporo osob wraca, przyjmujemy nowych, czasami nawet takich ktorzy z L2 maja pierwszy raz do czynienia i nam sie dobrze gra, mamy siege gdzie walczymy 2h, mamy pvp kiedy chcemy, nie wierzysz? hmmm wiesz co? nie interesuje mnie to
co do literowek i jezyka nie "abstrachując" tylko "abstrahując" i slowo "bynajmniej" uzyte w tym miejscu nie ma sensu

Belfegor

Cytat: Kard w Luty 03, 2010, 11:37:15 PM
hehe, jeden post a taaaka dyskusja, az troll nr one sie pokazal :), juz tam gdzies trollu pisales ze to ostatni hero w DA, to sie pewnie za miesiac zdziwisz, a na oly zapraszamy, moze wrescie zobaczysz grafike w tej grze :)

Ehhh emoKard. Sprawdzałem twoje osiągnięcia na oly. Coś dużo walk przegrałeś w 0 sekund. Chyba wszystkie z normalnymi graczami kończyły się max w 10 sekundzie. Generalnie w czasie jak ty "walczysz" to ja biegam po TW czy siege ale postaram się wpadać na klasowe. S80 już prawie złożone.
Jeżeli liczysz na hero w marcu to ty się zdziwisz. T już wytypowało następcę. Swoją drogą nie mogliście wyfeedować jakiejś normalnej postaci? Box na bocie niewiele pomoże w pvp. Już wiem! Nie mogliście :).

Kard

Belfegor

Ty lolku nie musisz. Takiemu zakompleksionemu emo nic nie pomoże.

Kard

cofam to z abstrahując bo na tym forum w tym wyrazie samo "h" jest automatycznie zmieniane na "ch"

Alarion

Cytat: Kard w Luty 04, 2010, 10:08:05 AM
@Alarion - ale do czego sie odnosic? do rzeczy oczywistych?, to tak jak bys napisal "sloncze swieci" i czekal, ze ktos sie z toba nie zgodzi :), po drugie piszesz to juz ktorych z kolei raz na roznych forach, czego oczekujesz, ze ludzie ktorzy graja w L2 przestana grac?

Możliwe, że przynajmniej oczy przetrzą i to co robią, będą robić świadomie, że są inne alternatywy. Jeżeli mimo to, stwierdzą, że realia ofa są lepsze, okgo.

To tak jak ja bym pisal o aionie czy wow, nie robie tego bo mnie to nie interesuje, nie gram w to i nie mam zamiaru, a nawet jak bym gral i mial miec do tego taki wstret to od razu bym skonczyl.

Ale o czym ty gadasz w ogóle? Primo, to nie grałeś ani w 1, ani w drugie (ja przynajmniej tak, więc moja wypowiedź jest odrobinę bardziej obiektywna.), po 2) Gdzie pisałem, że czuję wstręt do czegoś w co gram? Bo bardzo nie lubię, jak do ust mi ktoś wciska coś, czego nie powiedziałem. Ahh, sorry, przypomniałem sobie, że rzekomo miałeś krótki epizod w WoW'a, ale to z tego co kojarzę twoją wypowiedź z forum Metza, to tak jakbyś w L2 wbił lvl 50 i się o grze wypowiadał, ale co tam.

Ja rozumiem, ze masz zal do NCsoftu, ale to miej do nich, a nie do ludzi ktorzy graja w L2.

Ale masz -_-'istą zdolność widzenia w postach innych osób tego, czego one nie napsiały. Podziwiam ^^ Ale mówią, że łatwiej takim ludziom w życiu, gdy widzą tylko to, co chcą widzieć, czyż nie? ; )

Piszesz, ze martwy serwer itd. ale to twoja opinia, bo co prawda jest malo graczy,

Mało? To jakby ci ktoś splunął w twarz, a ty twierdził, że to tylko mżawka. Hello!

Cytat: Kard w Luty 04, 2010, 10:08:05 AMale oni sa, co z tego, ze na serwie bylo ich masa, jak 90% to boty, wowczas ty grales w L2 i co fajnie bylo?

W sumei podejrzewam, że dość podobnie, z tym, że niektóre zamki na siege nei były puste, a o spota trzeba się było częściej bić.   Bo jednak taki prawdziwy bot protector to ładny no life, gdyż o której godzinie byś nie przyszedł, to on zawsze przy kompie! ; ) I ekonomia inna, bo jak było czegoś na rynku dużo, to było tanie. Które z tych aspektów były ok, a które nie, oceń sam. No i było ofc Mega -_-'iste Odrodzenie z ich uber liderem, który "Miał nas na celowniku cały czas" W końcu jednak jego presji nei wytrzymaliśmy i uciekliśmy z Franz :<<<

Obecnie na tym serwie gra okolo 60 polakow, sporo osob wraca, przyjmujemy nowych, czasami nawet takich którzy z L2 maja pierwszy raz do czynienia i nam sie dobrze gra, mamy siege gdzie walczymy 2h, mamy pvp kiedy chcemy,

Hmm, kilka(naście) miesięcy temu pamiętam, jak pisałeś podobną frazę, tyle że wtedy to mówiłeś o jakiś +90 Polakach tylko w DA, a nie o 60 na całym serwerze. Skromnie :< BTW podziwiam, jak można mieć PVP kiedy tylko chcecie przy takiej ilości online. To jest wyczyn, nie powiem!

nie wierzysz? hmmm wiesz co? nie interesuje mnie to

Nie dość, że ignorant totalny (tylko nei dziw się, że ludzie potem tak się o tobie wypowiadają, bo niefajnie się dyskutuje z osobą, co ma w dupie zdanie innych. Już na forum Metza podobnie ci ludzie pisali, bo też pokazałeś ignorancję w pełnym tego słowa negatywnym znaczeniu) to jeszcze w myślach mi czyta i wie co odpiszę zanim to zrobię. Ho ho, kurde stary zazdroszczę skilla! ^^

co do literowek i jezyka nie "abstrachując" tylko "abstrachując"

Noto specjalnie mnie nie poprawiłeś, ale faktycznei zaspałem i źle napisałem. Tyle, że w słowie "abstrachując" na tym forum wyskakuje cenzura. Szkoda, że Admini zakładają, że nasz polski (_!_) pisany jest przez "h", a nie "ch", ale patrząc na wspaniałych napisach na ścianach i w necie to w sumie się nie dziwię...

Cat Drama Maker

Ganymede

Cytat: virisken w Luty 04, 2010, 07:20:13 AM
silent'a i diabolica, naucz sie chociaz nicki innych pisac.
neo kid manual #4c: Jak brak ci argumentow, to sie czepiaj literowek!

Cytat: virisken w Luty 04, 2010, 07:20:13 AM
ja nie mowie ze banowanie jest botow jest zle bo to normalni gracze, tylko ze zdarzaly sie sytuacje ze banuja niewinnych graczy (przyklad o ktorym mowilem byl w enigmie wiec server ten sam nawet)
neo kid manual #4b: Jak brak ci argumentow to powtarzaj stare, klamstwo dostatecznie dlugo powtarzane w koncu kogos przekona.
Dla twojej wiadomosci w Enigmie boty mialy otwarte drzwi, to jeden z powodow dla ktorych sie z nimi rozstalismy, zreszta na tyle im to nie przeszkadzalo ze ostatecznie skonczyli w Einheicie, a placze typu "jestem niewinny a dostalem bana" to sobie mozna miedzy bajki wlozyc

Cytat: Alarion w Luty 04, 2010, 08:29:52 AM
W żadnym swoim poście nie piszę nic, by obrażać czy to DA, czy wilcze stado, czy jakiekolwiek inne grające klany, bo jestem poza tym i mnie to nie dotyczy. Poruszam jedynie inny aspekt tego serwera, ale sam siebie cytować nie lubię, więc przeczytaj raz jeszcze treść tegoż posta ;)
z naszego punktu widzenia byl to bardziej przytyk w strone DA ze sobie niby ownujemy na martwym serverze nie majac przeciwnikow niz w strone servera, zreszta to ze server jest martwy to wiadomo nie od dzis, winna jest polityka NCsoftu i spoznione o 3 lata bany a takze gracze idacy na skroty a nie legit gracze, nam sie ta gra wciaz podoba bo nas zadne bany nie zniechecily, wylewanie zolci na nas jest totalnie bezcelowe a wrogow troche nam jeszcze zostalo na servie ;)

Cytat: Belfegor w Luty 04, 2010, 10:15:58 AM
Ehhh emoKard. Sprawdzałem twoje osiągnięcia na oly. Coś dużo walk przegrałeś w 0 sekund. Chyba wszystkie z normalnymi graczami kończyły się max w 10 sekundzie. Generalnie w czasie jak ty "walczysz" to ja biegam po TW czy siege ale postaram się wpadać na klasowe. S80 już prawie złożone.
tak to wlasnie jest feedowanie, jak nie kumasz to zapytaj wujka google o co kaman n00bie, co robiles w czasie TW/Siege'y nas nie interesuje wiec nie zmieniaj tematu, my zrobilismy wszystko aby miec hero nawet walczac na oly ostatniego dnia, a ze wowczas byl siege to tym lepiej, a tobie zal dupe sciska ze nam sie udalo i jeszcze zdobylismy Goddard w ally, udany dzien a tobie pozostaje tylko placz na forum.

Cytat: Belfegor w Luty 04, 2010, 10:15:58 AM
Jeżeli liczysz na hero w marcu to ty się zdziwisz. T już wytypowało następcę. Swoją drogą nie mogliście wyfeedować jakiejś normalnej postaci? Box na bocie niewiele pomoże w pvp. Już wiem! Nie mogliście :).
emo rage on: mamusiu te wstretne legothy zrobily Hero, na zbotowanym dual triple boxie, a ja tu botuje od miesiecy i nigdy mi sie nie udalo zrobic hero i nigdy mi sie to nie uda, nie mam nawet kogo poprosic o pomoc bo wszystkich cheaterow z mojej ekipy NCsoft nie wiedzac czemu zbanowal, to jest niesprawiedliwe zaraz sie poplacze BUUUUUUUU
/sarkazm off

flame on plix plox

Kard

Cytat: Alarion w Luty 04, 2010, 11:32:35 AM
Możliwe, że przynajmniej oczy przetrzą i to co robią, będą robić świadomie, że są inne alternatywy. Jeżeli mimo to, stwierdzą, że realia ofa są lepsze, okgo.
nastepny z misja oswiecenia graczy L2 lol ("inna alternatywa" - nie uzywaj slow ktorych znaczenie nie do konca rozumiesz, prawidlowo powinno byc albo "inne mozliwosci" albo samo "alternatywy")

Ale o czym ty gadasz w ogóle? Primo, to nie grałeś ani w 1, ani w drugie (ja przynajmniej tak, więc moja wypowiedź jest odrobinę bardziej obiektywna.), po 2) Gdzie pisałem, że czuję wstręt do czegoś w co gram? Bo bardzo nie lubię, jak do ust mi ktoś wciska coś, czego nie powiedziałem. Ahh, sorry, przypomniałem sobie, że rzekomo miałeś krótki epizod w WoW'a, ale to z tego co kojarzę twoją wypowiedź z forum Metza, to tak jakbyś w L2 wbił lvl 50 i się o grze wypowiadał, ale co tam.
Taaa dalej czytaja co metz wypisuje, to jest bardzo obiektywna postac, ktora po jakis 3 postach albo zaczyna wyzywac od glupkow, albo wchodzi w temat "twoja stara" lub "zwal sobie konia"
Co do wstretu, to nic nie wciskam, co sie pojawi temat o L2 to juz jestes by uswiadomic wszystkim jaki to nc soft -_-'any, jaka to gra bez przyszkosci itd. lol wujek dobra rada

Ale masz -_-'istą zdolność widzenia w postach innych osób tego, czego one nie napsiały. Podziwiam ^^ Ale mówią, że łatwiej takim ludziom w życiu, gdy widzą tylko to, co chcą widzieć, czyż nie? ; )
aha czyli wszystko jest ok, do nikogo nie masz zalu, poprostu postanowiles skonczyc z L2 bo nie miales czasu/nie chcialo ci sie?

W sumei podejrzewam, że dość podobnie, z tym, że niektóre zamki na siege nei były puste, a o spota trzeba się było częściej bić.   Bo jednak taki prawdziwy bot protector to ładny no life, gdyż o której godzinie byś nie przyszedł, to on zawsze przy kompie! ; ) I ekonomia inna, bo jak było czegoś na rynku dużo, to było tanie. Które z tych aspektów były ok, a które nie, oceń sam. No i było ofc Mega -_-'iste Odrodzenie z ich uber liderem, który "Miał nas na celowniku cały czas" W końcu jednak jego presji nei wytrzymaliśmy i uciekliśmy z Franz :<<<
lol, z jednej strony piszesz o tym jak to -_-'ali gre pozwalajac na boty, a z drugiej, ze w sumie fajnie bylo, bo byl bot protector, nie musiales sam sie postarac o matsy czy czesci tylko wszystko boty ci przyniosly, czyli problem to tylko bany? oganij sie troche

Hmm, kilka(naście) miesięcy temu pamiętam, jak pisałeś podobną frazę, tyle że wtedy to mówiłeś o jakiś +90 Polakach tylko w DA, a nie o 60 na całym serwerze. Skromnie :< BTW podziwiam, jak można mieć PVP kiedy tylko chcecie przy takiej ilości online. To jest wyczyn, nie powiem!
nie ma to jak pamieć, pisalem odnoszac sie do naszego forum, ze tyle osob przewinelo sie przez nasz klan, pewnie, ze jest mniej ludzi, ale nie na tyle malo by sie nie dalo grac, a co do pvp na zyczenie, przy takim online zazwyczaj przeciwnicy maja niejaki szacunek do siebie i zorganizowanie pvp to naprawde prosta rzecz

Nie dość, że ignorant totalny (tylko nei dziw się, że ludzie potem tak się o tobie wypowiadają, bo niefajnie się dyskutuje z osobą, co ma w dupie zdanie innych. Już na forum Metza podobnie ci ludzie pisali, bo też pokazałeś ignorancję w pełnym tego słowa negatywnym znaczeniu) to jeszcze w myślach mi czyta i wie co odpiszę zanim to zrobię. Ho ho, kurde stary zazdroszczę skilla! ^^
piszesz czlowieku w dziale flejmu i czego sie spodziewasz, rzeczowej rozmowy, wymiany argumentow? gratuluje opytymizmu, to wszystko moze ci zapewnic jedynie metz, guru failerow L2

Mscici3l

Cytat: Ganymede w Luty 04, 2010, 01:23:09 AM

Zobacz kto ma Hero HE na Teonie :P
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Alarion

Zatem zapowiada się ciekawsza dyskusja ; )

Cytat: Kard w Luty 04, 2010, 12:19:16 PM
nastepny z misja oswiecenia graczy L2 lol ("inna alternatywa" - nie uzywaj slow ktorych znaczenie nie do konca rozumiesz, prawidlowo powinno byc albo "inne mozliwosci" albo samo "alternatywy")

Faktycznie mój błąd z tą "alternatywą" dziękuję za zwrócenie uwagi. Nie żadną misją oświecenia. Nie chcę, by ludzie przestali grać w L2. Fajnei by było jedynie, aby wiedzieli co robią, ot co. Powtarzam, jeżeli będą znali inne możliwości i dalej świadomie już wybiorą, to ich sprawa. Nikogo na siłę.

Taaa dalej czytaja co metz wypisuje, to jest bardzo obiektywna postac, ktora po jakis 3 postach albo zaczyna wyzywac od glupkow, albo wchodzi w temat "twoja stara" lub "zwal sobie konia"
Co do wstretu, to nic nie wciskam, co sie pojawi temat o L2 to juz jestes by uswiadomic wszystkim jaki to nc soft -_-'any, jaka to gra bez przyszkosci itd. lol wujek dobra rada

Że bez przyszłości również nei napisałem . Po raz kolejny proszę, nie wkładaj mi do ust tego, czego nie rzekłem.

aha czyli wszystko jest ok, do nikogo nie masz zalu, poprostu postanowiles skonczyc z L2 bo nie miales czasu/nie chcialo ci sie?

Owszem nei chciało mi się, sprzedałem bishopa i poszedłem grać w Aiona. Ale nie było to zaraz po incydencie złodzieja viriskena, tylko około 1,5 miecha później.

lol, z jednej strony piszesz o tym jak to -_-'ali gre pozwalajac na boty, a z drugiej, ze w sumie fajnie bylo, bo byl bot protector, nie musiales sam sie postarac o matsy czy czesci tylko wszystko boty ci przyniosly, czyli problem to tylko bany? oganij sie troche

Podkreśliłem w tym cytacie 1 zdanei z mojej wypowiedzi, teraz spójrz na swoją. Imho lekki selfowned ; >

nie ma to jak pamieć, pisalem odnoszac sie do naszego forum, ze tyle osob przewinelo sie przez nasz klan, pewnie, ze jest mniej ludzi, ale nie na tyle malo by sie nie dalo grac, a co do pvp na zyczenie, przy takim online zazwyczaj przeciwnicy maja niejaki szacunek do siebie i zorganizowanie pvp to naprawde prosta rzecz

Skoro tak twierdzisz... ; )

piszesz czlowieku w dziale flejmu i czego sie spodziewasz, rzeczowej rozmowy, wymiany argumentow? gratuluje opytymizmu, to wszystko moze ci zapewnic jedynie metz, guru failerow L2

Z tego powodu będziesz pokazywał poziom dostosowując się do reszty? Wybacz, ja się nie zniżę i pozwolę sobie pewien poziom dyskusji utrzymać. Jeżeli ty uważasz, że lepiej wyjdziesz na tym pisząc "mam to w dupie" albo używając wspaniałych fajnych określen i epitetów, jakimi posługuje się chociażby Ganymede, no to gl. Dobrej renomy klanowi w ten sposób nie przypiszesz ; ) BTW, czym różnią się jego epitety od Metzgerowych?

A jaki jest Metz obydwaj wiemy. Tyle, że ja jakoś w L2 grałem i gram i nigdy się specjalnie z nim flameować nie musiałem. Dlaczego? Może dlatego, że w te śmieszne gierki się wciągać nei dawałem? Widzisz, jak już w coś wdepniesz i zejdziesz do poziomu przeciwnika (co de facto już ci się na tamtym forum zdarzało) to potem szybko tracisz nad sobą kontrolę, a jemu to tylko przyjemność sprawia patrzeć jak cię wytrąca z równowagi. 

Cat Drama Maker

Roxis

L2 EU Vinuz !
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Kard

Cytat: Alarion w Luty 04, 2010, 02:13:41 PM
Nie żadną misją oświecenia. Nie chcę, by ludzie przestali grać w L2. Fajnei by było jedynie, aby wiedzieli co robią, ot co. Powtarzam, jeżeli będą znali inne możliwości i dalej świadomie już wybiorą, to ich sprawa. Nikogo na siłę.
To uwazasz, ze gracze L2 nie wiedza co robia, nie sa w stanie sprawdzic jaki jest online? nie sa w stanie przeczytac na pierwszym lepszym forum na temat tego jak wyglada gra na EU?, przeciez my o botach przestrzegamy juz w pierwszym naszym poscie piszac, ze ich w naszym klanie nie tolerujemy, wiec jakis powod tego musi byc. Piszesz o innych mozliwosciach, ja wiem jakie sa inne mozliwosci, wow widzialem i nie podchodzi mi ,w Aion nie gralem, ale sie interesowalem, a ze nie jestem jak Virandile, ktory podnieca sie kazda nowoscia to czekalem i ziscilo sie to co przewidzialem, niektorzy szybko zrezygnowali, a inni nawet do L2 wrocili, oni tez nie mieli porownania? W grze mmo nie zyje sie pikselami, a ludzmi, o czym powinienes swietnie wiedziec.

Że bez przyszłości również nei napisałem . Po raz kolejny proszę, nie wkładaj mi do ust tego, czego nie rzekłem.
ale ze co, to wedlug Ciebie L2 ma swietlana przyszlosc?, nie wiem czy miales doczynienia z logika, ta nauka jak zadna inna uswiadamia nam jak nieprecyzyjny jest jezyk uzytkowy, bardzo czesto jest tak, ze ktos calkiem inaczej zrozumie cos niz ty, co nie oznacza, ze nie umie czytac, czy tez ma klopoty ze zrozumieniem, ale po prostu kazda wypowiedz jest wieloznaczna i dla kazdego oznacza cos innego

Podkreśliłem w tym cytacie 1 zdanei z mojej wypowiedzi, teraz spójrz na swoją. Imho lekki selfowned ; >
tak to jest fajne, takie pieprzenie kotka za pomca mlotka, niby chce ale sie boje :)

"mam to w dupie"
na co to sie tak wkurzales?, ze przypisuje ci nie twoje slowa?

Cytat: Alarion w Luty 04, 2010, 11:32:35 AMpotem szybko tracisz nad sobą kontrolę, a jemu to tylko przyjemność sprawia patrzeć jak cię wytrąca z równowagi. 
hehe, bo potrzysz na to tylko z jednej strony, skad wiesz, ze on mnie wytraca z rownowagi?, to on musi pisac o mamusi, o waleniu konia i innych dziwnych rzeczach, a ja po prostu bawie sie jego slowami

ale koniec dyskusji bo juz mnie Morhand zjebal, ze sie wdaje z toba w polemike :P
pozdr

@Roxis - co tam scamerze, kogo dzis obrobiles?

DonK.

Cytat: Kard w Luty 04, 2010, 02:45:57 PM

@Roxis - co tam scamerze, kogo dzis obrobiles?
a to ciekawe bo jesli sie nie myle to niedawno bdkowi z ich pt zniknely duale :D nie osadzam ofc.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Belfegor

Cytat: Ganymede w Luty 04, 2010, 11:55:16 AM
tak to wlasnie jest feedowanie, jak nie kumasz to zapytaj wujka google o co kaman n00bie, co robiles w czasie TW/Siege'y nas nie interesuje wiec nie zmieniaj tematu
Widzisz przygłupie tylko że jeszcze niedawno emoKardzio twierdził że świetnie wam idzie na tw i nie boicie sie z miasta wyjść :).
Cytat: Ganymede w Luty 04, 2010, 11:55:16 AM
emo rage on: mamusiu te wstretne legothy zrobily Hero, na zbotowanym dual triple boxie, a ja tu botuje od miesiecy i nigdy mi sie nie udalo zrobic hero i nigdy mi sie to nie uda, nie mam nawet kogo poprosic o pomoc bo wszystkich cheaterow z mojej ekipy NCsoft nie wiedzac czemu zbanowal, to jest niesprawiedliwe zaraz sie poplacze BUUUUUUUU
Nie "legothy" tylko niejawni boterzy. To zostało jakiś czas temu ustalone dzięki pewnemu filmowi z HS.
Osiągnięcia faktycznie zajebiste. Box na hero i jeden zamek na 3 miesiące... i to w dodatku nie wy zdobyliście. Popłacz jeszcze troche albo pokaż jakiś nowy film noobku to będzie się z czego pośmiać.

Kard

@Belfegor - i nadal trollu tylko slowa i klamstwa, takie malutkie zero z wielka paszcza, chyba gdyby nie DA to stracil bys sens grania w L2, a tak caly czas ten wielki cel :zniszczyc ich, zniszczyc ich.... wiesz, ze jestes chory?