Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jaz

Cytat: Kard w Maj 29, 2008, 03:56:34 PM
Cytat: jaz w Maj 29, 2008, 02:49:29 PM
Cytat: kumbamk w Maj 29, 2008, 06:22:49 AM
Cygan zly Rusek zly Boty zle ktos kto gra 9h legit tez zly........ tylko Swarm jest dobry?

edit: zeby nie bylo niejasnosci nie pije tu do swarmu tylko do wypowiedzi jaz'a

Przytocz mi prosze gdzie ja napisalem ze cyganie sa zli , albo ruscy ?

TU:

Widocznie malo jeszcze wiesz o swiecie , Rosjanie znani sa z tego ze zbytnio nie lubia innych narodowosci.

Tak wiem , bo gralem na czysto ruskim serverze. HELLO ABYSS , gralem tam okolo roku , mielismy paru ruskich w klanie nawet , i tak wyobraz sobie rozmawialem z nim dosc sporo . Takie sa realia poczytaj troche poogladaj tv , zobacz co sie dzieje na swiecie , zobacz co sie dzieje w grze . No chyba ze odmawiasz wiedzy , i szukasz faktow na takim bzdetnym forum. Cheers.

o wiele lepiej towja rusofobie widac w calym kontekscie rozmowy, niz w tych wyrywkach

W ktorym to kawalku przepraszam ? tutaj stwierdzam ze ruscy nie lubia innych narodowosci , gdzie jest czesc w ktorej JA twierdze ze oni sa zli?. Widac doskonale wiesz co chcialem przekazac , chyba nawet lepiej niz ja :)

montezuma

Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Bled

Cytat: kumbamk w Maj 29, 2008, 10:39:30 AM
ja nie mowie ze macie go nie brac, wrecz jestem przekonany ze bedzie biegal z waszym crestem
przeciez mozna bocic pod innym tagiem i potem przejsc do swarmu i mowic ze swarm jest legit
ja nigdy nie napisalem i nie napisze ze magicr jest legit bo nie sprawdzam kazdego z klanu, a wystarczy jedna osoba tak jak ten wasz ex bd zeby zrobic drame
btw ile ty masz lat zeby mowic do mnie dzieciaku? starszy napewno nie jestes a po formie twoich wypowiedzi widac ze emocjonalnie jestes bardzo niedojrzały, komentujesz prawie kazde przegrane pvp ".i." nawet po wygranym pvp musiales mi pm wyslac
ku rwa'a zapomnialem wlaczyc ssy"

hahahahahahhah omggggggggg lame 150%

bula

Cytat: Bled w Maj 29, 2008, 04:33:35 PM
Cytat: kumbamk w Maj 29, 2008, 10:39:30 AM
ja nie mowie ze macie go nie brac, wrecz jestem przekonany ze bedzie biegal z waszym crestem
przeciez mozna bocic pod innym tagiem i potem przejsc do swarmu i mowic ze swarm jest legit
ja nigdy nie napisalem i nie napisze ze magicr jest legit bo nie sprawdzam kazdego z klanu, a wystarczy jedna osoba tak jak ten wasz ex bd zeby zrobic drame
btw ile ty masz lat zeby mowic do mnie dzieciaku? starszy napewno nie jestes a po formie twoich wypowiedzi widac ze emocjonalnie jestes bardzo niedojrzały, komentujesz prawie kazde przegrane pvp ".i." nawet po wygranym pvp musiales mi pm wyslac
ku rwa'a zapomnialem wlaczyc ssy"

hahahahahahhah omggggggggg lame 150%
sh1t happenz

Kard

Cytat: jaz w Maj 29, 2008, 04:11:45 PM
Cytat: Kard w Maj 29, 2008, 03:56:34 PM
Cytat: jaz w Maj 29, 2008, 02:49:29 PM
Cytat: kumbamk w Maj 29, 2008, 06:22:49 AM
Cygan zly Rusek zly Boty zle ktos kto gra 9h legit tez zly........ tylko Swarm jest dobry?

edit: zeby nie bylo niejasnosci nie pije tu do swarmu tylko do wypowiedzi jaz'a

Przytocz mi prosze gdzie ja napisalem ze cyganie sa zli , albo ruscy ?

TU:

Widocznie malo jeszcze wiesz o swiecie , Rosjanie znani sa z tego ze zbytnio nie lubia innych narodowosci.

Tak wiem , bo gralem na czysto ruskim serverze. HELLO ABYSS , gralem tam okolo roku , mielismy paru ruskich w klanie nawet , i tak wyobraz sobie rozmawialem z nim dosc sporo . Takie sa realia poczytaj troche poogladaj tv , zobacz co sie dzieje na swiecie , zobacz co sie dzieje w grze . No chyba ze odmawiasz wiedzy , i szukasz faktow na takim bzdetnym forum. Cheers.

o wiele lepiej towja rusofobie widac w calym kontekscie rozmowy, niz w tych wyrywkach

W ktorym to kawalku przepraszam ? tutaj stwierdzam ze ruscy nie lubia innych narodowosci , gdzie jest czesc w ktorej JA twierdze ze oni sa zli?. Widac doskonale wiesz co chcialem przekazac , chyba nawet lepiej niz ja :)

lol, ty chyba juz sam nie wiesz o czym piszesz, chyba tylko wazne jest to by byl nastepny post... ale wytlumacze
CYTAT z wczesniejszych wypowiedzi:
ja:
no troszke nie trafione  nie mniej dla mnie narodowosc nie stanowi problemu, gram z tym z kim chce i lubie, a jesli ci tak przeszkadzaja Rosjanie czy tez Rumuni to coz... swiadczy to tylko o twoich fobiach i kompleksach
ty:

sprobuje jeszcze jasniej:
ja:"dla mnie narodowosc nie stanowi problemu, gram z tym z kim chce i lubie"
ty: "Widocznie malo jeszcze wiesz o swiecie"

cos jeszcze chcialbys dodac?

edit:
Cytat: montezuma w Maj 29, 2008, 04:20:20 PM
jak male dzieci w piaskownicy.

i co sie dziwisz? w konczu to gra dla dzieci (tych wiekiem i duchem) :P
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

comeback

Cytathahahahahahhah omggggggggg lame 150%

nom ale point był taki że i tak wygraliśmy 3vs 5 bez strat;d
Swarm Member

Luna- 6x HE

kumbamk

hahahahahahaha pwnd  SWARM BOT TRAIN

wieczorem bedzie fraps

Abruzzi

born different.

comeback

myślę że od kilku dni nie jesteśmy już fulllegit klanem i dobrze :)

czyli dołączyliśmy do 95% tego serwera.

Swarm Member

Luna- 6x HE

Saraphim

Cytat: comeback w Maj 29, 2008, 05:27:58 PM
myślę że od kilku dni nie jesteśmy już legit klanem i dobrze :)

No to sie przygotujcie na baniki , mass report incoming.

95% serva leze :D

Eran

Cytat: Saraphim w Maj 29, 2008, 05:29:49 PM
Cytat: comeback w Maj 29, 2008, 05:27:58 PM
myślę że od kilku dni nie jesteśmy już legit klanem i dobrze :)

95% serva leze :D

Niech ci bedzie 90%
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

comeback

Cytat

95% serva leze Very Happy

gl hf, wyślesz sobą i swoim wc?

no zdziwiłbym się jakby nie było to 95%, polecam ci wejście do klanu mającego wojnę z einhant zwłaszcza.
Swarm Member

Luna- 6x HE

Saraphim

Cytat: comeback w Maj 29, 2008, 05:36:30 PM
Cytat

95% serva leze Very Happy

gl hf, wyślesz sobą i swoim wc?

no zdziwiłbym się jakby nie było to 95%, polecam ci wejście do klanu mającego wojnę z einhant zwłaszcza.

Pewnie ze nie ja tylko caly rus side i mr.Oni z tego slyna :).
A co do tego botowania to gora 50% na kazdym serwie.Nie doceniasz ile legit ludzi gra :)

kumbamk

kurde nie wiem co napisac nawet flamic mi sie nie chce lol
zawiodlem sie  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

DeVa

idz sie strzep bo widac ze juz nie wytrzymujesz lol  :o
SWARM

comeback

CytatA co do tego botowania to gora 50% na kazdym serwie.Nie doceniasz ile legit ludzi gra Smile

na Lunie powiem ci że sam grałem normalnie więc wiem dokładnie ile. i 90%+ jedzie na bocie, co do einhait to nei spotkałem ich żywego party, przeważnie przy kompie jest 1 osoba a reszta na bociei expik 24/7 się kręci:)
Swarm Member

Luna- 6x HE

kumbamk

zaraz sie okaze ze ch za zlotowki kupiliscie

DeVa

tak teraz zbieramy na a grade chce ktos nas dofinansowac?
SWARM

Lincral

kumba stfu swarm jest legit  :? oni nigdy nie botuja !! to napewno byla ich prowokacja do flamu  :P

Yorki

Cytat: comeback w Maj 29, 2008, 05:45:36 PM
CytatA co do tego botowania to gora 50% na kazdym serwie.Nie doceniasz ile legit ludzi gra Smile

na Lunie powiem ci że sam grałem normalnie więc wiem dokładnie ile. i 90%+ jedzie na bocie, co do einhait to nei spotkałem ich żywego party, przeważnie przy kompie jest 1 osoba a reszta na bociei expik 24/7 się kręci:)

:D

EDIT : Doczytalem tamta strone nvm ;P
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

Saraphim

Cytat: comeback w Maj 29, 2008, 05:45:36 PM

Nigdy nie ma wiecej niz 50-60% zrozum...

oRYUo

Po pierwsze to nie byl bot train tylko 3 real postacie tam siedzialy i nie ogarnely, a po drugie to kogo to obchdozi lol. Co z tego ze ktos pisal ze legit, tak jest jak czlowiek jest glupi i jeszcze nie wie wszystkiego ;)
=S W A R M   L E A D E R=

Aerith: Ryu - Saggi 78/Cardinal 77/Sph 62
Nanaki: Ryju - G.Sentinel 78/S.Dancer 78/S.Screamer 77
Celes: Ryu - Hawkeye 78(lol)/Elven Elder 6x

Yorki

NCSoft olewa graczy - gracze olewają NCSoft.. proste ?
Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

comeback

@Seraphim
tak się podniecasz rus side a nie mają pewnie ani 1 legit playera (90% jedzie na l2w, 100% na radarach), masz inne zdanie na ten temat?
Swarm Member

Luna- 6x HE