Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

comeback

no chyba nei jest to dziwne że jak ktoś wbił nobla na innym serwie, to nei chce mu się zaczynać na początku, jak ma możliwość transfy za x czasu, z tych co grają normalnie mało widać jakiś wybitnych klanów, widać dużo priw players, w sumie mamy   kilka kilka którym wyślemy szybko cw żeby nei było nudno,  potem zobaczymy kto się wybotuje a kto transfernie, wszystko okaże sie w praniu. Dla nas luna jest najlepszą opcją jaką oferuje ncsoft w tym momencie.
Swarm Member

Luna- 6x HE

Marc1n

Zaczynanie od początku nic nie zmienia po za oszukiwaniem samego siebie. Jeżeli checie miec walkę legit to idzicie na jakis semi-active server, jak Hinde, a nie na Lune, gdzie każdy server postawił sobie kilka trainów, żeby móc zarobic i jak coś zobaczyc co sie bedzie działo. Prawdę mówiąc, jak ja bym teraz zaczynał od pocżątku i dalej miał wielkie agro na boty, to bym poszedł na Hinde a nie na Lune.
HATE ME MOAR!

bylyforumowicz

Nikt nie mowi, ze bedzie oh i ah, ale na hinde czy innym starym serwerze troche odechcewa sie farmic, jak mozna sobie siege poogladac z krysztalow, bo dostaje sie 1 hita i bbhf. Z tego co patrze, to ludzi jest calkiem sporo, mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej jak zaczna sie transfery. Wyjdzie w praniu, na razie jestem zadowolony, kazdy lowbie spot jest pelny, bot trainy na razie widuje sie relatywnie rzadko.

RycezSzilen12PL

czesc ludzie nie bedzie botowac na samym poczatku bo boja sie ze nowy serwer+nowa kronika=wieksza uwaga z strony ncsoft :P
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

bylyforumowicz

pewnie tak.

Osobiscie nie mam nic przeciwko botom, tylko niech skutecznie banuja takie 75+ :P

xKuraSx

Na początku będą banować boty, tak samo było na Franz. Dzisiaj zareportowałem trzy bot party z czego jedno poleciało napewno.

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE

Marc1n

Cytat: bylyforumowicz w Kwiecień 25, 2008, 04:19:23 PM
Nikt nie mowi, ze bedzie oh i ah, ale na hinde czy innym starym serwerze troche odechcewa sie farmic, jak mozna sobie siege poogladac z krysztalow, bo dostaje sie 1 hita i bbhf. Z tego co patrze, to ludzi jest calkiem sporo, mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiecej jak zaczna sie transfery. Wyjdzie w praniu, na razie jestem zadowolony, kazdy lowbie spot jest pelny, bot trainy na razie widuje sie relatywnie rzadko.
Albo wybotujesz, albo wyprzedzą Ciebie ooo duuuużo ruscy no-life, albo inni zapaleńcy i też będziesz dostawał shota i nic nie będziesz mógł zrobic. L2 taka gra...wbijasz S mastery, a najlepiej 78lvl i możesz poagadac o normalnym pvp...miałem taką samą sytuacje na Franz jak zaczynałem. Takie same złudzenia jak ludzie do Luny teraz. No ale niedługo każdy się sam przekona ;)
HATE ME MOAR!

bylyforumowicz

Cytat: Marc1n w Kwiecień 25, 2008, 08:52:32 PM
Cytat: bylyforumowicz w Kwiecień 25, 2008, 04:19:23 PM
Albo wybotujesz, albo wyprzedzą Ciebie ooo duuuużo ruscy no-life, albo inni zapaleńcy i też będziesz dostawał shota i nic nie będziesz mógł zrobic. L2 taka gra...wbijasz S mastery, a najlepiej 78lvl i możesz poagadac o normalnym pvp...miałem taką samą sytuacje na Franz jak zaczynałem. Takie same złudzenia jak ludzie do Luny teraz. No ale niedługo każdy się sam przekona ;)

Oo

Ja nie mam zadnych zludzen...

Marc1n

Oj masz. Chociażby "równego startu" i "sprawiedliwości" na lunie :D
HATE ME MOAR!

bylyforumowicz

Cytat: Marc1n w Kwiecień 25, 2008, 10:55:33 PM
Oj masz. Chociażby "równego startu" i "sprawiedliwości" na lunie :D

start byl rowny, wole jak ruins of despair sa pelne i wole nie czytac hero chata przez pierwsze miesiace.

o sprawiedliwosci nic sobie nie przypominam zebym cos takiego pisal.

fedur

wiecie co... nie wiem czy to ma jakies powiazaanie z Topiciem.. ale... ja zawsze najwieksza frajde odczuwalem z gry na 1-40 lvl.. i te pierwsze lokacje.. a jak w dodatku majac byc tak jak forumowicz napisal... wszystkie pelne.. to ok!.... ale prawda jest taka ... ze ~2  miesiace i nawet te hero sie pojawi..

comeback

Luna już normal, więc deadhinde flame fail .i., co do nas to pierwszy poważny test w środę na aukcjach ch, chociaż myślę że już zostaliśmy zauważeni na guru będąc przez długi czas jedynym nieruskim klanem z 3lvl-em:P
Swarm Member

Luna- 6x HE

bula

Cytatchociaż myślę że już zostaliśmy zauważeni na guru będąc przez długi czas jedynym nieruskim klanem z 3lvl-em:P
gz
gogo lvl 4

dakkon

Cytat: comeback w Kwiecień 27, 2008, 07:50:40 PM
Luna już normal, więc deadhinde flame fail .i., co do nas to pierwszy poważny test w środę na aukcjach ch, chociaż myślę że już zostaliśmy zauważeni na guru będąc przez długi czas jedynym nieruskim klanem z 3lvl-em:P

jak sie zwiecie to bedziem sledzic co o was tam pisza :>

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE

bula

Cytat: dakkon w Kwiecień 27, 2008, 09:59:57 PM
Cytat: comeback w Kwiecień 27, 2008, 07:50:40 PM

jak sie zwiecie to bedziem sledzic co o was tam pisza :>

http://img516.imageshack.us/my.php?image=topclanyi8.jpg

RycezSzilen12PL

jest jedna rzecz jaka wyroznia sie swarm wsród tych klanow lvl 3!

LOLOLOLOLOLOLOLOL NAZWA KLANU Z MALEJ LITERY!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

DeVa

SWARM

Akassha

Piszę poprawnie po polsku.

Opportunity - RPG x5 Sword Muse 85
Opportunity - RPG x15 Soul Hound 85
Opportunity - Lancer x1 Elven Elder 6x

bula

Cytat: Akassha w Kwiecień 27, 2008, 11:34:59 PM
Nooo!! zondzimy na serwerze!! 3 lvl, crest :D
Cytatyou're not good at l2 unless you have a clan crest
true? :D

DeVa

SWARM

comeback

lol lincral słyszałem że z klanem walczycie o clanhall, pozdro all gipsys aka magic.ro

:D
Swarm Member

Luna- 6x HE

bylyforumowicz

"MagicR is like circus, they travel around the world and make ppl laugh"

to a propos tego cyrkowego wozka :D

DeVa

SWARM