Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Saraphim w Czerwiec 01, 2008, 08:00:15 AM
Cytat: primabolan w Czerwiec 01, 2008, 01:14:17 AM
Cytat: comeback w Czerwiec 01, 2008, 12:11:11 AM
CytatK = KRIS Z SZADOWARU!?

A MOŻE TEN Z MANIECZEK!?
LOL  :D

Lol to miec HE z Infinity bow w avatarze :P ^^
to jest TH :) ... o ile dobrze pamietam .. z Kastiena ... tak? :D

DeVa

SWARM

kumbamk

Cytat: comeback w Czerwiec 01, 2008, 12:17:07 PM
lol to grać tyle lat na retku i nie miec radaru na lunie, qq.
uwierz mi ze niektorzy graja 4fun a nie po to zeby pokazac swiatu jacy to oni sa pr0 ownzorzy
btw Swarm gracie jescze na lunie? wczoraj 1h siedzialem w waszym ch i nikogo nie bylo ;)

comeback

quitneliśmy a ch zlicytujemy podczas następnej WOŚP dla chorych dzieci, happy8)?
Swarm Member

Luna- 6x HE

DeVa

Cytat: kumbamk w Czerwiec 01, 2008, 01:20:32 PM
uwierz mi ze niektorzy graja 4fun a nie po to zeby pokazac swiatu jacy to oni sa pr0 ownzorzy
btw Swarm gracie jescze na lunie? wczoraj 1h siedzialem w waszym ch i nikogo nie bylo ;)
to przez magicr za dobrzy sa !
SWARM

comeback

słyszałem że:

komuś wyjebał się train dzisiaj w nocy:)

Swarm Member

Luna- 6x HE

Yorki

Abyss x7 - Inactive
L2Extreme x7 - Inactive
Nanaki - Inactive
Roxy x5 - Inactive
Luna - Inactive
Celes x7 - Inactive
RPG x5 - Inactive

oRYUo

ej MagicR potrenowaliscie cos pvp na arenie czy dalej 1 HE zabija wasze 7 osobowe party ? :(

Cytatuwierz mi ze niektorzy graja 4fun a nie po to zeby pokazac swiatu jacy to oni sa pr0 ownzorzy

My gramy po to zeby wygrywac i pokazac ze gramy lepiej, chyba na tym polegaja gry online ? ;)
=S W A R M   L E A D E R=

Aerith: Ryu - Saggi 78/Cardinal 77/Sph 62
Nanaki: Ryju - G.Sentinel 78/S.Dancer 78/S.Screamer 77
Celes: Ryu - Hawkeye 78(lol)/Elven Elder 6x

comeback

myślę że jedyne pvp jakie magicR jest w stanie wygrać to z bottrainem :D
Swarm Member

Luna- 6x HE

Saraphim

Cytat: oRYUo w Czerwiec 01, 2008, 02:49:05 PM
ej MagicR potrenowaliscie cos pvp na arenie czy dalej 1 HE zabija wasze 7 osobowe party ? :(

Cytatuwierz mi ze niektorzy graja 4fun a nie po to zeby pokazac swiatu jacy to oni sa pr0 ownzorzy

My gramy po to zeby wygrywac i pokazac ze gramy lepiej, chyba na tym polegaja gry online ? ;)

To szykujcie karty kredytowe =)

Saraphim

Nikt na lunie nie ma radaru ~~

kumbamk

nie..... gra sie dla przyjemnosci podkreslam GRA, ja przyszedlem na lune zeby pograc z ludzmi a nie z botami
za 2 miesiace bediecie sie chwalic na forach jakie to macie lvle albo bedziecei plakac jak Ryu dostanie bana i clay klan chuj strzeli... takie akcje juz byly na retailu ;)  wtedy jest dopiero drama  : 8) 8) 8) 8) 8)

Saraphim

Cytat: kumbamk w Czerwiec 01, 2008, 03:19:31 PM

nie..... gra sie dla przyjemnosci podkreslam GRA, ja przyszedlem na lune zeby pograc z ludzmi a nie z botami
za 2 miesiace bediecie sie chwalic na forach jakie to macie lvle albo bedziecei plakac jak Ryu dostanie bana i clay klan -_-' strzeli... takie akcje juz byly na retailu ;)  wtedy jest dopiero drama  : 8) 8) 8) 8) 8)

Yea...takie akcje sa wlasnie najlepsze jak ludzie botuja a potem jak leci banhammer na cale party i splash bedzie na legit playeros (CL) ^^.

Tak samo pamietam na Teonie :D Pare ludzi botowalo i zrobili party na blood fabric przed samym baiumem dali tylko para i atakowali 1 moba przez 30 minut , polecial ban po wszystkich :D (<3 Dej)

Eran

Cytat: Saraphim w Czerwiec 01, 2008, 03:06:43 PM

Mylisz sie kolezko ~~
@Swarm
Aerith: GS 78lvl / GH 77lvl (October Hero) Inactive
Nanaki: GK 78lvl / Destro 77lvl Inactive
Luna: Cardinal 77+ / AW 5x Inactive
Celes: Sagi 77/Titan 78 Inactive

DeVa

Cytat: Saraphim w Czerwiec 01, 2008, 03:27:48 PM
Cytat: kumbamk w Czerwiec 01, 2008, 03:19:31 PM

za 2 miesiace bediecie sie chwalic na forach jakie to macie lvle albo bedziecei plakac jak Ryu dostanie bana i clay klan -_-' strzeli... takie akcje juz byly na retailu ;)  wtedy jest dopiero drama  : 8) 8) 8) 8) 8)

Yea...takie akcje sa wlasnie najlepsze jak ludzie botuja a potem jak leci banhammer na cale party i splash bedzie na legit playeros (CL) ^^.

Tak samo pamietam na Teonie :D Pare ludzi botowalo i zrobili party na blood fabric przed samym baiumem dali tylko para i atakowali 1 moba przez 30 minut , polecial ban po wszystkich :D (<3 Dej)

to jak ruscy dostana bana to nikogo na serverze juz nie bedzie :<
SWARM

kumbamk

Ruscy juz maja alty na 50+ lvlach wiec nimi bym sie nie przejmowal ^^

DeVa

szkoda ze tylko farmic na bocie potrafia bo pvp to nie bardzo ogarniaja :<
SWARM

comeback

Cytat: Saraphim w Czerwiec 01, 2008, 03:27:48 PM

tu taka sytuacja jest możliwa tylko w teorii bo legit jest może ze 100 osób, nie przenoś u teona bo to 2 inne gry, jedyne klany które przez trochę grały legit to nuby z priwa któe nie wiedziały jak wygląda retail (shadows, swarm, sentinels, magicr).
Swarm Member

Luna- 6x HE

Saraphim

Cytat: Eran w Czerwiec 01, 2008, 03:35:45 PM

Mylisz sie kolezko ~~

Screenshot or stfu. <= odwieczna fraza na l2blah.

xs1nx

sorry ale mialem radar na lunie juz 2 tyg temu jak zaczelismy grac ; <

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

Saraphim

Cytat
Cytat: Saraphim w Czerwiec 01, 2008, 04:15:23 PM
Cytat: Eran w Czerwiec 01, 2008, 03:35:45 PM

Mylisz sie kolezko ~~

sorry ale mialem radar na lunie juz 2 tyg temu jak zaczelismy grac ; <

comeback

Cytat

myślę że bardziej na miejscu w takich kwestiach są stwierdzenia: kto ma wiedzieć ten wie lub pozdro dla kumatych.
Swarm Member

Luna- 6x HE

xs1nx

moze zamiescic tutaj tez screena mojego traina z l2w, tak dla jaj? :<

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE

PeBe

Cytat: xs1nx w Czerwiec 01, 2008, 05:14:43 PM
moze zamiescic tutaj tez screena mojego traina z l2w, tak dla jaj? :<
plx pl0x