Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Saraphim

Cytat: comeback w Czerwiec 10, 2008, 08:05:00 PM
thx, już dawno wbite (ofc 110% legit) :P

Dawno tzn ? Dzien temu ? dwa ? trzy ?

Jaki masz teraz lvl i % ? :)

Tak zebys sie nie bal podawac , mam 66 lvl i 84,68% na Tyrance i 66 lvl i 83,24% na WC.

comeback

Nice.
62,94%, przy czym cały weekend praktycznie bez expa bo wc nie ogarnął z kontem na czas :(
Swarm Member

Luna- 6x HE

Jagh

ktos szybciej wbija lvl niz 'comeback'?  :shock:
trza na dote w takim razie )

Saraphim

;S

Najbardziej smiesza mnie ludzie na l2blah , np taki TechSupport co cieszy jape ze ma 71,72 lvl ^^ majac pp na 58 lvlu...
Ja chce byc 1 gosciem na Lunie z boxed COV :)

xs1nx

64/64/64/64/64/64

ale zaczałem 2-3 tyg po starcie luny, gf : <

Got Rice Niguuh?!

Cytat: Goo-Get-TeaaaNEXT time dont say ur clan rolled VC because u only rolled us with a 6vs6

but you guys had noblesse

VC status.

Proteus

Eee wy chcecie powiedziec ze bulicie za kazde konto osobno kase? Czy na trialu jebiecie te duale? :shock:
.

RycezSzilen12PL

nie ma to jak oplacac 14 kont i jeszcze na tym zarabiac ;>
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Saraphim

Gorzej jak leci unexpected ban hammer , wtedy jest placz i lament =/.

Wiem cos o tym , najbardziej boli jak wybotowales prosto do varki juz masz w-_-'u skor gotowych na recki i caly train dostaje bana^^.
Ale jak to mawiaja  , czlowiek uczy sie na wlasnych bledach .Dla mnie nie oplaca sie robic trainow , bo szczerze powiedziawszy dochod jest smeiszny , a czas ktory poswiecasz trainowi moglbys zamienic cos w pozytecznego i nauczyc sie np jakiegos jezyka (w programowaniu) jezeli sie czyms takim interesujesz ;) albo cos innego , przydatnego.

oRYUo

RM w Tribunal oO Z tego co slyszalem to Impale boi sie transferow bo jak do tego dojdzie to RM ma przyjsc i zniszczyc Tribunal (podobno Batman grozil :D), dlatego Impale chcial przejac zamek w tym tygodniu, zeby szybko sie wyfarmic i proponowal nam jakies deale. Podobno ten klan RM na Lunie to wlasnie czesc ludzi z RM z Franz oO. No ale jesli te RM/Fusion graja w tym calym smiesznym Tribunal to jak na razie troszke ssaja :D
=S W A R M   L E A D E R=

Aerith: Ryu - Saggi 78/Cardinal 77/Sph 62
Nanaki: Ryju - G.Sentinel 78/S.Dancer 78/S.Screamer 77
Celes: Ryu - Hawkeye 78(lol)/Elven Elder 6x

Saraphim

Cytat: oRYUo w Czerwiec 11, 2008, 02:16:47 PM
RM w Tribunal oO Z tego co slyszalem to Impale boi sie transferow bo jak do tego dojdzie to RM ma przyjsc i zniszczyc Tribunal (podobno Batman grozil :D), dlatego Impale chcial przejac zamek w tym tygodniu, zeby szybko sie wyfarmic i proponowal nam jakies deale. Podobno ten klan RM na Lunie to wlasnie czesc ludzi z RM z Franz oO. No ale jesli te RM/Fusion graja w tym calym smiesznym Tribunal to jak na razie troszke ssaja :D

Dlugo nie bedzie transferow na lunie , nie wiem czego sie on boi lol...

oRYUo

CytatDlugo nie bedzie transferow na lunie , nie wiem czego sie on boi lol...

Tez tak mysle :) A jesli juz do tego dojdzie to tez dobrze, moar fun, a poza tym jak otworza transfery to tez mamy frands na innym serwerze z full epic jewels ktorzy tez przejda do nas :)
=S W A R M   L E A D E R=

Aerith: Ryu - Saggi 78/Cardinal 77/Sph 62
Nanaki: Ryju - G.Sentinel 78/S.Dancer 78/S.Screamer 77
Celes: Ryu - Hawkeye 78(lol)/Elven Elder 6x

Saraphim

Cytat: oRYUo w Czerwiec 11, 2008, 02:35:22 PM
CytatDlugo nie bedzie transferow na lunie , nie wiem czego sie on boi lol...

Tez tak mysle :) A jesli juz do tego dojdzie to tez dobrze, moar fun, a poza tym jak otworza transfery to tez mamy frands na innym serwerze z full epic jewels ktorzy tez przejda do nas :)

Ja bym sie nawet dalej posunal zakladajac ze w ogóle nie dojdzie do transferow ;) , predzej gra umrze :)

insane69

ja tylko czekam na transfer luny! pojde do swarm ^_^ YO! :)

Saraphim

Cytat: insane69 w Czerwiec 12, 2008, 07:17:48 AM
ja tylko czekam na transfer luny! pojde do swarm ^_^ YO! :)

Haha :D Ty zlosniku >.<

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE

Abruzzi

hm dawno mnie tu nie bylo

LOLHINDE DEAD SURFUR  :_delf_3:
born different.

Saraphim

Cytat: comeback w Czerwiec 12, 2008, 07:02:23 PM
kwestia gustu mi się podoba.

Takich vidow widzialem 22421252132 ,
ale nie znosze takiego gowna ze ktos gankuje w 2x lepszym stuffie 2x lepszym lvlkiem na ludziach co maja C / B jewelery ktorych kituje bo nie maja Vortexow i do tego sa noobami T_T.

comeback

CytatTakich vidow widzialem 22421252132 ,
ale nie znosze takiego gowna ze ktos gankuje w 2x lepszym stuffie 2x lepszym lvlkiem na ludziach co maja C / B jewelery ktorych kituje bo nie maja Vortexow i do tego sa noobami T_T.

no to chyba widzieliśmy 2 różne filmy.
Swarm Member

Luna- 6x HE

RycezSzilen12PL

rpg 5x

comeback

Swarm Member

Luna- 6x HE

RycezSzilen12PL

rpg 5x

Saraphim

Cytat: comeback w Czerwiec 12, 2008, 08:13:40 PM
CytatTakich vidow widzialem 22421252132 ,

no to chyba widzieliśmy 2 różne filmy.

Jak 2 filmy ? Gosc ma w-_-'e wiekszy lvl , biega z 74 po VoS w DC secie i bije ludzi z max BO jewelery fucking plz...
Wiekszosc ludzi to na 2 hity ma mega lol.

Ten filmik jest bardziej nawet po-_-'i niz filmik DVP full wykupionego 78 lvl z full buff dance song arcana mace +6 dc set full boss jewels +X gankujacy lower toi pietra za czasow kiedy S grade byl prawie nieosiagalny.

Zub3r3k

Cytat: Saraphim w Czerwiec 12, 2008, 10:08:51 PM
Jak 2 filmy ? Gosc ma w-_-'e wiekszy lvl , biega z 74 po VoS w DC secie i bije ludzi z max BO jewelery fucking plz...
Wiekszosc ludzi to na 2 hity ma mega lol.

Ten filmik jest bardziej nawet po-_-'i niz filmik DVP full wykupionego 78 lvl z full buff dance song arcana mace +6 dc set full boss jewels +X gankujacy lower toi pietra za czasow kiedy S grade byl prawie nieosiagalny.

chcesz powiedziec ze Dvp gankowal na th albo he z arcana mace??  :P
bo nierpamietam by na spsie mial 78 chyba wiecznie 76

Co do filmiku z luny nawet spoko, fajny zerg ruskich, bedziecie mieli wesolo.
ocean of memories!