Flejmy, spam, offtopy i wszystko inne @ Luna

Zaczęty przez comeback, Kwiecień 19, 2008, 06:36:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

virisken

nie no pozwol chlopakowi niech se zyje w swoim swiecie

Kard

Cytat: Roxis w Luty 18, 2010, 12:23:03 AM
Czy tylko ja odczuwam wrażenie ze to jakis psychopata?

Cytat: virisken w Luty 18, 2010, 07:23:51 AM
nie no pozwol chlopakowi niech se zyje w swoim swiecie

jak to scamer ze zlodziejem potrafi sie szybko dogadac (w sumie prawie te same profesje), rzeklbym bez slow
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Ganymede

Cytat: Roxis w Luty 18, 2010, 12:23:03 AM
Czy tylko ja odczuwam wrażenie ze to jakis psychopata?

znowu to uzywanie wyrazow ktorych znaczenia nie rozumiecie? Gdzie to zaslyszales, byla jakas wzmianka o tym w tv wczoraj i pomyslales ze to bedzie dobry gryps na forum?

Jak tam bot-trainik w IT looserzy?
Ganymede lvl 82 Mystic Muse
Proud member of DeathAdders clan on Luna server

Belfegor

To się zebrało 2 pro graczy.
PIERWSZY mały emo skończył tyle świetnych szkół, że nawet nie umie sklecić poprawnie trzech zdań, jedyną reakcją z powodu ciągłego braku argumentów jest zapluwanie się a oszustwem nadrabia swoje wpadki (bot wiesi).

DRUGI trollek o moralności pani Dulskiej dla którego:
-bot jest zły (bot nie jest zły jak botuje wiesia ale wiesia nie botuje :)).
-zakup adeny/postaci jest zły (ale nie jest zły jak on kupuje)
-botowanie i sprzedaż adeny jest nielegale (ale jest legalne jak robi to wiesia).
-ludzie grający na bocie nie mają pojęcia o pvp (ale T nas leje bo się wybotowali a my gramy live QQ).
- boty należy raportować (poza botem wiesi który nie istnieje - on grał live na sześć rąk).

Jest jeszcze sporo innych ciekawostek ale te wystarczą do zachęcenia wszystkich żeby wstąpili w szeregi DA. To taki przyjazny klan z uczciwymi ludźmi na poziomie. Pomóżcie to pozbędziemy się wstrętnych spiskowców - ruskich i boterów.

Ganymede

Cytat: Belfegor w Luty 18, 2010, 11:52:53 AM
To się zebrało 2 pro graczy.
PIERWSZY mały emo skończył tyle świetnych szkół, że nawet nie umie sklecić poprawnie trzech zdań, jedyną reakcją z powodu ciągłego braku argumentów jest zapluwanie się a oszustwem nadrabia swoje wpadki (bot wiesi).

DRUGI trollek o moralności pani Dulskiej dla którego:
-bot jest zły (bot nie jest zły jak botuje wiesia ale wiesia nie botuje :)).
-zakup adeny/postaci jest zły (ale nie jest zły jak on kupuje)
-botowanie i sprzedaż adeny jest nielegale (ale jest legalne jak robi to wiesia).
-ludzie grający na bocie nie mają pojęcia o pvp (ale T nas leje bo się wybotowali a my gramy live QQ).
- boty należy raportować (poza botem wiesi który nie istnieje - on grał live na sześć rąk).

Jest jeszcze sporo innych ciekawostek ale te wystarczą do zachęcenia wszystkich żeby wstąpili w szeregi DA. To taki przyjazny klan z uczciwymi ludźmi na poziomie. Pomóżcie to pozbędziemy się wstrętnych spiskowców - ruskich i boterów.

Kiedys alternatywa bylo wstapienie do cheaterskiego klanu neo kidow jadacych na bocie, by wbic high lvl a potem nekac lowbie bo to jedyny sposob na gre jaki znali, no coz na szczescie wasza przygoda z Luna sie juz w wiekszosci skonczyla banem ;D Pozostaje wam placz o petycjonowanie i fajnie placzc dalej na forum przegrancu jeden QQ. Ty oszukujesz, ja petycjonuje proste jak swinski ogon, jak widze w realu przestepstwo to tez dzwonie na paly i podaje rysopis, bo chce, bo moge, bo mam taki zasrany moralny obowiazek, koncept ktorego ty nie ogarniasz. Zas co do wiesi, o tak gosciu jedzie na perma bocie od blisko dwoch lat i wlasnie wbil na evencie 80 i jakims dziwnym trafem nigdy bana nie zalapal, wiec albo jest noobem totalnym ktory nie ogarnia bota i ma przy tym zajebistego farta ze go banhammer nie scignal, albo ty jestes skonczonym kretynem?  Ja obstawiam wiadoma opcje ale tego tutaj nie powiem bo jestem obserwowany ;) Kazdy sobie sam reszte dopowie.

Kard

Cytat: Belfegor w Luty 18, 2010, 11:52:53 AM
Jest jeszcze sporo innych ciekawostek ale te wystarczą do zachęcenia wszystkich żeby wstąpili w szeregi DA.
lol, to o to chodzi? tak cie boli, ze ludzie do nas dolaczaja i dobrze sie bawia, a ty bidoku nie, ciagle te dziury ciemne i ten strach czy bedzie mi dane zalogowac sie na ta postac nastepnym razem...QQ , biedny zazdrosny polaczekpl
ale jesli myslisz, ze twoje posty zniechecaja ludzi do dolaczenia do nas, to naprawde jestes glupi, mozna nawet sprawdzic, ze czym wiecej flejmu na DA tym wiecej zgloszen do klanu :)

ketrastrong

Witam wszystkich :)
Cytat: Kard w Maj 30, 2008, 11:33:07 AM
hehe sie zaczelo, kto botuje a kto nie, zawsze mnie to bawi :)
dlugo gram w l2 i musze sie przyznac, ze moje poglady sie zmienialy, na poczatku bylem zajadlym wrogiem botowania i kupowania adeny, ale powoli mi sie zmienily (wplynelo na to doswiadczenie zapewne), pozniej poprostu nie gralem z osobami o ktorych wiedzialem, ze to robia, a teraz to mi wisi
wedlug mnie ludzie ktorzy jada na bocie, robia to z kilku powodow:
- nie maja czasu by duzo grac (a interesuje ich tylko pvp)
- dostaja wpierdal w realu (od nauczycieli, kolegow, szefa, zony itp.) i tu moga odreagowac (oni zazwyczaj stoja pod wioskami stratowymi :P)
- jest cisnienie w klanie (grupie) by jak najszybciej lvl robic

ja nie botuje (w tej chwili, ale wszystko sie moze zmienic :) ), ale to nie dlatego ze to potepiam itp. poprostu:
- nie wiem jak to zamontowac, a nie chce mi sie szukac i dowiadywac co i jak
- boje sie, że dostane bana, a wbrew temu co sie pisze mozna go wylapac i wiem to z doswiadczenia, bo tak stracilem postac, za to, ze na walkerze ustawialem sklepik (slaby komp mialem i ciagle mi na kliencie wywalalo :) )
- lubie sobie ze znajomymi pofarmic :)

nie gram w party z osobami, ktore podejrzewam o to, ze uzywaja bota, poniewaz tak tez mozna dostac bana bez wlasnej winy

a i jeszcze jedno zauwazylem taka dziwna prawidlowasc, ze czym ktos glosnie krzyczy, ze nie botuje i ze boterzy do piachu, to sie jakos tak dziwnie sklada, ze sam zaczyna to robic <<<to jest dobre :D

Belfegor

Ganymendo nie musisz nam podawać definicji konfidenta. Każdy może ją łatwo sprawdzić :).
Generalnie właśnie takich odpowiedzi od 2 niedowartościowanych trolli oczekiwałem.

Ganymede

Cytat: Belfegor w Luty 18, 2010, 01:46:48 PM
Ganymendo nie musisz nam podawać definicji konfidenta. Każdy może ją łatwo sprawdzić :).
Generalnie właśnie takich odpowiedzi od 2 niedowartościowanych trolli oczekiwałem.

heh gratki przyswojenia kolejnego "mondrego" wyrazu, no prosze czyzby kibole i blokersi na klatce wspominali ostatnio ze te konfydenty sa zle? Pewnie maja racje ale tylko w twojej bajce mr.przekonany o swojej uber wartosci frajerze ze zbanowanego bot traina. Wracaj na klatke do swoich ziomali chelpic sie swoja wyzszoscia zamiast tutaj trolowac, poopowiadaj im o swojej kampani flejmowej na forum.lineage2.com moze ich zaciekawisz, a jak nie to zawsze mozecie wrocic do sprawdzonego wspolnego tematu CHWDP, konfidentow, meczy i ustawek.

Kard

Cytat: ketrastrong w Luty 18, 2010, 01:45:53 PM
Witam wszystkich :)
lol to zes sie naszukal, az 2008r., specjalnie konto zlozone, szacun czlowieku,

wiesz pisalem to bardzo dawno temu, ale do tej pory raczej niewiele sie zmienilo i jakos radykalnie swoich pogladow nie zmienilem, ale skad mozesz o tym wiedziec, jak jedynym celem twoich poszukiwan bylo oplucie/osmieszenie, ale fail, bo:
- nadal mi wisi, czy ktos jedzie na bocie czy nie, a ze wole pograc w mmo a nie sprawiac przyjemnosc mojemu komputerowi by sam gral, to jestem w klanie gdzie nie pozwalamy ludziom na botowanie
- powody dla ktorych uwazam, ze ludzie uzywaja bota, sa jak najbardziej aktualne
- nadal nie uzywam bota, moja przygoda z tym programem byla krotka i nieprzyjemna, niemniej w tamtych czasach uwazalo sie, ze ban jest za xp na bocie, a nie rozstawianie sklepu, bo gdybym choc to przewidywal to napewno bym nie zaryzykowal :)

ostatnie zdanie jest jak najbardziej aktualne, wielu moich znajmoych, ktorzy zajadle zwalczali boty przeszlo na ciemna strone mocy, mysle, ze i nie malo takich osob jest rowniez na tym forum

najsmieszniejsze, ze tacy ninja jak ty siedza godzinami na forum czytajac wszystkie moje posty (z czasem niezlych fanboyow czlowiek sie dorabia :) ), bojac sie nawet przedstawic, bo maja swiadomosc, ze to totalny kretynizm

Belfegor

Oj kardziu, kardziu. Dostałeś bana, przestałeś ciśnienie trzymać i zostałeś "legit" :). Żałosne.

Cytat: Kard w Luty 18, 2010, 02:19:01 PM
najsmieszniejsze, ze tacy ninja jak ty siedza godzinami na forum czytajac wszystkie moje posty (z czasem niezlych fanboyow czlowiek sie dorabia :) ), bojac sie nawet przedstawic, bo maja swiadomosc, ze to totalny kretynizm

To nie jest śmieszne. W "twoim świecie" to całkiem możliwe i prawdopodobne. Wszędzie czają się na ciebie spiskowcy. Ostatnio mawet moderatorzy są podejrzani :). Nie wiem tylko czy coś takiego kwalifikuje się do psychologa czy już do psychiatry ale osoba z twoim wykształceniem powinna to wiedzieć najlepiej.

Cytat: Ganymede w Luty 18, 2010, 02:04:24 PM
frajerze ze zbanowanego bot traina.
Piszesz o sobie i banie kardzia czy może wiesia stracił bottraina? To że jesteś frajerem, którego wszyscy leją pokazałeś na własnych frapsach. Resztę można wyczytać na hero. Bardzo mnie jednak zaciekawił ten ban...

Roxis

GF moze w koncu polaczki pl przestana szczekac ;)

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Ganymede

Kard

Cytat: Belfegor w Luty 18, 2010, 04:53:47 PM
To że jesteś frajerem, którego wszyscy leją pokazałeś na własnych frapsach.
za to twoje frapsy sa zajebiste...
wiesz chyba naprawde nie ma o czym z toba pisac, zglos sie jak zagrasz kiedys w L2

Cytat: Roxis w Luty 18, 2010, 05:27:03 PM
obiecujesz?

virisken

Roxis

Cytat: virisken w Luty 18, 2010, 05:45:20 PM
Cytat: Ganymede w Luty 18, 2010, 05:42:02 PM

przestaniesz?
dont stop, ur "flame" rocks!

Czyli juz wiemy ze kard nie lubi botow, bo nie umie sie nimi poslugiwac. :)

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Belfegor

Trochę głupio jak cię zbanują za sklep na bocie :). Nigdzie w walkerze nie widziałem napisu że obsługa wymaga ukończenia 12 lat... a jednak.

Cytat: Kard w Luty 18, 2010, 05:44:10 PM
wiesz chyba naprawde nie ma o czym z toba pisac, zglos sie jak zagrasz kiedys w L2

Gdyby moja postać biegała jako box na bocie to też z żalu bym tak pisał :).

Kard

mowia, ze nieszczescia chodza parami, a tu trojkami

Solar

Cytat: Roxis w Luty 18, 2010, 07:20:21 PM
Cytat: virisken w Luty 18, 2010, 05:45:20 PM
Cytat: Ganymede w Luty 18, 2010, 05:42:02 PM

przestaniesz?
dont stop, ur "flame" rocks!

Czyli juz wiemy ze kard nie lubi botow, bo nie umie sie nimi poslugiwac. :)
Nie musi umieć to jest wiedza zakazana w da tylko wiesia może

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Ganymede

Cytat: Solar w Luty 19, 2010, 07:17:48 PM
Nie musi umieć to jest wiedza zakazana w da tylko wiesia może

Cytat: Solar
Luna

pomyliles forum, przejdz na dzial franz'a

Alarion

pisanei tekstów do kogokolwiek "idź do innego działu" to troszkę pomyłka. Wskaż mi proszę, gdzie na forum jest napisane, że nie wolno użytkownikowi który nei gra na danym serwerze pisać w poszczególnych działach?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Solar

Cytat
pomyliles forum, przejdz na dzial franz'a
oO ty się zachowujesz gorzej niż 5 latek OO straszne

Luna
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Kard

Cytat: Alarion w Luty 20, 2010, 12:22:24 AM
pisanei tekstów do kogokolwiek "idź do innego działu" to troszkę pomyłka. Wskaż mi proszę, gdzie na forum jest napisane, że nie wolno użytkownikowi który nei gra na danym serwerze pisać w poszczególnych działach?
Wskaż mi proszę, gdzie na forum jest napisane, ze nie mogę zabłąkanej owieczce wskazać działu, który według mnie jest właściwy dla danego usera?
Nie uważasz, że troszkę przesadzasz z tym swoim inteligentnym flejmem? Chcesz coś napisać to napisz, a nie jak panienka zamiast powiedzieć "spierdalaj" do natrętnego adoratora, mówi "och proszę tak nie robić".

virisken

CytatWskaż mi proszę, gdzie na forum jest napisane, ze nie mogę zabłąkanej owieczce wskazać działu, który według mnie jest właściwy dla danego usera?
pomyslales ze on ma to w dupie? i ze twoje porady nie ma zbyt welkiej wartosci?

Cytat
Wskaż mi proszę, gdzie na forum jest napisane, ze nie mogę zabłąkanej owieczce wskazać działu, który według mnie jest właściwy dla danego usera?
Nie uważasz, że troszkę przesadzasz z tym swoim inteligentnym flejmem? Chcesz coś napisać to napisz, a nie jak panienka zamiast powiedzieć "-_-'alaj" do natrętnego adoratora, mówi "och proszę tak nie robić".
On przynajmniej stara sie trzyamc jakis poziom, ale wy musicie sie wyzywac non stop a potem sie dziwicie za co ostrzezenia, etc.

netheril

ok sorki ze wam przerwe mila pogawedke ale lf confirm merge franz + luna (juz DA nie beda mogli ownic servera? ;<)
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...