Programista HTML

Zaczęty przez Elitper, Kwiecień 29, 2008, 10:29:22 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Elitper

Poszukuje programisty HTML do zakodowania layout. Lub pomocy przy zakodowaniu GG 6412205

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Elitper

grosze :) i prawa autorskie widoczne na dole portalu,możliwość zareklamowania się oraz satysfakcje iż robisz coś miłosiernie pomagając krajanom. Choć w ta 3 opcje nie wierze ^^
Dla osoby znającej html  nie będzie to trudna praca gdyż strona jest prosta w wykonaniu. 

Maślan

150zł za zakodowanie - tyle płacą niektóre firmy :d

Elitper

niektóre :D i nie jestem firma ^^

Maślan

Cytat: Elitper w Kwiecień 29, 2008, 06:57:48 PM

Ale Firma która zakoduje :d żąda 150zł za zwykłą strone html z 5 podstronami xD - wiem bo sam kodowałem raz

Hermit

Przekup kogoś udziałami na stronie może będzie zainteresowany.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

echoes

150 zeta?To trza miec papiery i doswiadczenie :P strasznie interesowni jestescie ;)

Marc1n

Cytat: Maślan w Kwiecień 29, 2008, 08:37:52 PM

Ale Firma która zakoduje :d żąda 150zł za zwykłą strone html z 5 podstronami xD - wiem bo sam kodowałem raz
Zakodowanie 5ciu podstron - popraw mnie, jeżeli się mylę...to oznacza, że poprostu podciągnełeś 5 linków do jakichś tam innych podstron raptem ?
HATE ME MOAR!

Elitper

Daje to co- reklame może zamieścić sobie. Prawa autorskie na dole strony. Strona nie zarabia jak ma zarabiać jak jest sam layout? no i wystarczy zakodować 1 stronę nie chce żadnych tysięcy podstron ^^ kto zna htmla pewnie dla niego to z 2-3 godziny może krócej. A layout jest bardzo ładny;)

Maślan

Cytat: Marc1n w Kwiecień 30, 2008, 10:28:36 AM
Cytat: Maślan w Kwiecień 29, 2008, 08:37:52 PM

Zakodowanie 5ciu podstron - popraw mnie, jeżeli się mylę...to oznacza, że poprostu podciągnełeś 5 linków do jakichś tam innych podstron raptem ?

Zakodowanie strony głównej - cutenews, pozostałe wypełnione treścią klienta zmienne w plikach tekstowych a te zkolei zmieniane przez specjalny panel