Warlock vs Overlord

Zaczęty przez Polgara, Maj 25, 2007, 07:53:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

buddy

Cytat: Ulv w Październik 23, 2007, 08:51:16 PM
http://pl.youtube.com/watch?v=gxVqGVZM_GY
prosze was... w tej walce summon wybudzil summonera ze sleepa jak go uderzyl(lol)
pisalem juz tyle razy: na "normalnych" serwach summon nie moze uderzyc wlasciciela!

poza tym ol biegal obok tego wk'a, drainowal summona ale na uzycie stuna nie wpadl<xD>

nie wzorujcie sie na takich walkach na takim zbugowanym serwie

Kamui

Wiecie jak by na to nie patrzeć to w stafie można mieć mentala , focusa , btb 5 , więcej nie znam i ja summonerem to noszę i taki kotek ma więcej życia częściej wali krtytyki i go już nie uśpisz ani mnie..

walker

Cytatto ty sie zatrzymales na poziomie offa C4? troche aktualnosci moze?

zonk . faktycznie trzeba by jakiegos triala looknac :)

co nei zmiaenia faktu ze chyba tlukac sie 1vs1 nie lykacie potek :P

Siena

Potki to podstawa w 1 vs. 1 :P Noo chyba, ze na arenie... ale co to za pvp. ^^
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Ryltar

CytatPoza tym nieźle trzeba się tego narzucać aby na Olka na 78 to weszło

To ma spory land Rate :P(o ile to cos ma cos takiego xD).

walker

CytatPotki to podstawa w 1 vs. 1 Razz

i co ci to da ty lykniesz - ja lykne wychodzi jeden ch... przegra ten kto wolniej lyka albo ma mniej potow ?  kazdy bufuje sie tylko tym co ma i to moim zdaniem jest sprawiedliwe i miarodajne . zreszta tak wlasnie przebiega olimpiada a przynajmniej blizej jej do tego o czym ja pisze niz do tluczenia sie na ful bufie z helerami i potami. Nc'soft dal ci co uwazal ze bedizesz potrzebowal - to pokaz ile potrafisz z tego wyciagnac - i tu wychodzi kto jest lepszy 1vs1 imo.

CytatNoo chyba, ze na arenie... ale co to za pvp. ^^

heh to ja niby mam sie poza bic ? :) tak zeby miec pewnosc ze wiem o czym mowie to 10 x z olem sie potluczemy .... to powiedzmy ze przegram i mam 40% w plecy ? na 78 lewelu na "sprawdzanie" przesralem 2 tygodnie grania ? :)

Siena

Heh. W L2 jest taka opcja jak clan war, wtedy z wrogiem masz 1% tylko straty, a w dobrym CH 50% ze straconego expa jeszcze dodatkowo stracisz. Sorrki, ale OLem to ja już na walce padłem z 100000 razy i nie płakałem o exp.

Poza tym, co ty chcesz "sprawdzać". Każdy wie, że na arenie to liche pvp, ze względu na to, że zazwyczaj nie używa się cp potków itp. A jak wybiegniesz potem na otwarte pvp w terenie to zonk! każdy ma 100 cp potów w plecaku... I co będziesz prosił, żeby walczyli uczciwie i nie używali?
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

TruTherion

Siana ale to już wina producenta, że takie walki stworzył... Jak dla mnie walki z buffami to tylko w party powinny być jak masz w party buffera... Bez żadnego buffowania w mieście... Do tej pory zastanawiam się po co self buffy niektórym klasom. Coś Oli to za mało jak na mój gust... ]

Ryltar, no jak Ol ma swoje buffy z IL to i tak MB nie powinien za często wchodzić...
A właśnie jaki to ma rause-delay?

Frohike

Cytat: TruTherion w Październik 27, 2007, 01:53:06 PM
A właśnie jaki to ma rause-delay?

Bane ? Na oko taki jak Blaze, czyli szybki.

A co do landrate:
Cytat: Frohike w Październik 25, 2007, 05:47:55 PM
Jeśli chodzi o bane'y to inny DC z blaha pisał, że jak się ma poenchantowane buffy ( on miał na +8, i około 1,5k m defa na selfach) to bane wchodzi 1/3.

Bane mają prawdopodobnie taki landrate jak Cancel, wchodzenie tego skilla zależy w bardzo dużej mierze od różnicy lvl między skillami ( Cancel - 74lv, Bane'y - 76/77lv -> buffy np PP to załóżmy 56 lvl, enchantowane na +1 mają już 76lv i siadalność cancela drastycznie spada, do tego dochodzą jeszcze buffy jak np Chant of Spirit). Widać to bardzo dobrze np na przykładzie CoV - 78lv, który zazwyczaj zostaje po cancelu, a znikają inne, mniejsze lvl'owo buffki.

Ryltar

CytatWidać to bardzo dobrze np na przykładzie CoV - 78lv, który zazwyczaj zostaje po cancelu, a znikają inne, mniejsze lvl'owo buffki.

Wczoraj sprawdzane :P Po ToD zostal tylko PoW(tez z 78).

bula

Cytat: Ryltar w Październik 27, 2007, 02:55:32 PM
CytatWidać to bardzo dobrze np na przykładzie CoV - 78lv, który zazwyczaj zostaje po cancelu, a znikają inne, mniejsze lvl'owo buffki.

Wczoraj sprawdzane :P Po ToD zostal tylko PoW(tez z 78).
i Arcane Protection i jakies 2 songi zostaly :D

Frohike

No widzicie ^^ , zresztą wystarczyło uwierzyć na słowo :P

JoMiN

Mam Problem na oli będąc al vs ol  :oops:
Part Najnowszy (gracjia epilouge)
Posiadam Nuk (hydro blast) w broni  używam Arcana set (tutaj jest max +10)
lvle 85..  Feline King +10 (Cuby nie enchniete ) .. Za chiny nie moge rozwalić OL.. Bany nie chca sie landować..  Arcane też ...
Walka Jest na s grade (nie s80/s84) tylko..  Zazwyczaj OL'y też korzystaja z arcana setów.. Lecz zawsze atakuja kotka co jest denerwujace (chca unieruchomic kota zazwyczaj  lub/oraz zbić mi mane) Czy Nie da sie tego jakoś przezwyciężyć (NIE PISAĆ O SPIRIT OF CAT PLZ )

jac0l

Minimalne szanse na wygraną OL wrzuci enli do tego selfbuff+vop i masz kupe.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

JoMiN

Cytat: jac0l w Sierpień 10, 2010, 09:44:30 PM
Minimalne szanse na wygraną OL wrzuci enli do tego selfbuff+vop i masz kupe.
czyli jedanj liczyc na spirit of cat.. oraz tylko 2 walki dziennie >.>

Kommodus

Cytat: JoMiN w Sierpień 10, 2010, 09:14:27 PM
Bany nie chca sie landować..

to ma 100% wiec jak moze nie wchodzic? 

Radzę zmienic serwer jak takie proste rzeczy nie działają
zalatw sobie Servitor Barrier to ci kota nie dotknie :p

Solar

Cytat: Kommodus w Sierpień 10, 2010, 11:16:14 PM

Ty go kotem też XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

JoMiN

Cytat: Kommodus w Sierpień 10, 2010, 11:16:14 PM

To Może Odejde z l2 ? Bany Nigdy mi sie nie landowały od ct 1.5...