Pytanie - odzyskanie konta

Zaczęty przez Lukaszoo, Lipiec 23, 2008, 01:35:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lukaszoo

Witam. Grałem na abyssie kilka miesięcy temu i chciałbym powrócić. Czy da się odzyskać konto posiadając jedynie maila? Bo przy przypomnieniu hasła potrzeba podać jeszcze acc... czy ktoś z was robił coś takiego czy wie może jak można odzyskać takie konto. Z góry dziękuję za pomoc :)

Gang

wow chcesz odzyskać konto jeśli nie masz nic oprócz maila? to raczej nie możliwe raczej napewno nie możliwe
Abbysx300
JudeGang<<<OFF
main class-Dominator
subclass-Destro,GhostHunter,Hawkey
Nobless
Abyss x10 a
Shur1el<<on
- Abyss walker lvl 74
OnlyAdena
- Spoiler lvl 65

Ainulindale

Jezeli nie pamietasz logina to powodzenia...
Jezeli po kilku miesiacach wracasz do gry (kilka = wiecej niz 3) i konto nie bylo uzywane to rownie dobrze mozesz nie robic sobie problemu i zalozyc nowe konto.

Jezeli komus dales passa na swoje konto i ta osoba nie chce ci teraz oddac to trzeba oddawac konta porzadnym ludziom.
Jezeli posiadasz tylko maila oznacza to ze w jakis dziwny sposob dowiedziales sie ze dany mail podchodzi pod jakies konto na abyssie i szukasz teraz sposobu na to by zakosic konto :]

Pheonix

ja raz pól roku nie grałem i konto było

Ainulindale

a postacie na tym konie byly ??:)

Termin waznosci nieuzywanego chara na nieuzywanym koncie to 3 miechy.

[czesiu]

Cytat: Ainulindale w Lipiec 23, 2008, 09:11:51 PM

czy ja wiem .... nie mialem neta 6 miesiecy wrucilem i konto bylo tkie jak zostawiłem.

Pheonix

Cytat: Ainulindale w Lipiec 23, 2008, 09:11:51 PM

byly
wszystkie jak zostawiłem na x300 tylko gralem ;d 78sh 78 th 78 sk 78 pp i coś jeszcze