Karta Graficzna

Zaczęty przez Matim, Maj 19, 2008, 06:00:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Witam!

Mam zamiar kupić nową karte graficzna..ale nie wiem jaką..jaka pasowała by do mojej konfiguracji sprzętowej a więc mam

Procesor : AMD Sempron(tm) 2500+ 1,85 Ghz
Ram : 1270 MB DDR
Płyta głowna : Gygabyte 7VM333M-RZ

Koniecznie musze miec nowa ponieważ np Call Of Duty 4 mi nie chodzi..powód mam pikel shader 1.4 , PES 2006 chodzi na full detalach , ale juz PES 2008 moze by poszedł ale że moja karta nie obsługuje pixel shader 2.0 nie moge ustawić na wyższe wymagania ( nawet sie nie da ..bo wystepuje bład. )

A więc prosze o porady..sugestie..nazwy kart/cene itp

milan9

Nie napisales ile kasy mozesz na nowa karte wydac. Do zestawu takiego jak twoj nie bralbym karty drozszej niz 300 zl. A w tej cenie mozesz dostac 2600 pro, hd 3650 ddr3, 7600 gs.

System

Pod AMD bierz jakiegoś radeonka.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Matim

Nom moge wydać ~ 300 zł.

exoriou

zapewne AGP?

generalnie inwestowanie w AGP to już średni pomysł, aczkolwek jeśli jest to 'msut be' jak ja miałem z nvidii 7600 wydaje się najrozsądniejsze :) na radkach się za bardzo nie znam więc nie będe polecał

sam mam 6800 w leciwym sprzęcie na sempronie, musiałem wymienić jak poprzednia karta się zjarała :P

Matim

doman18

Ati radeon 1950 Pro 512MB LINK - 350zł (ewentualnie tańsza wersja z 256 Ramu)

... i wszystko jasne, tej karty chyba rekomendować nie trzeba. IMHO najlepszy wybór na agp
It's nice to be important but it's more important to be nice

In every life we have some trouble
When you worry you make it double

Cytat: narisHow to PvP with a lock: Bind 1/3 of you keyboard to fear, 1/3 to dots and 1/3 to destruction spells.
Smash you head into the keyboard. YYYAAARRRGGGH!!!

Matim