Miecznik...

Zaczęty przez Cyceron, Grudzień 13, 2007, 02:57:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Reina

hmn, tak, przekonaliscie mnie, imo tez pal/ds > sk/ds
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

NeutrinO

Może zadam głupie pytanie ale co to jest ToD i ToL ? Troche nie jestem w temacie jeżeli chodzi o figterów. To fakt fajny skill dostaje PAL na 79 lvl (self ressa) ale zanim go dostaniemy to dłuuugie godziny czekają nas przed monitorem. Grając pal/destr czy sk/destr to i tak gramy na statystykach destro z racji życia i CP, tak wiec porównując "a ten tank jest szybszy od tego" nie ma sęsu bo i tak bedziemy biegali z szybkością destro (chyba że pasywne skile tanków pod względem poruszania się znacznie się różnią). Zaletą pal/destr moze być fakt zę mozemy szybko zbić sobie życie do 30 % używając "Sacrifice" bez konieczności zdejmowania zbroi czy innego pajacowania z mobkami.
Patrząc na oba suby który z nich jest bardziej grywalny? cały czas porównywane są ich statystyki na poziomie 30 % HP a przecież głupie jest troche biegać cały czas na tak niskim poziomie zycia. 30% życia zanim wszystko odpalimy skile typu frenzy zelot angelic icon to juz moze być powszystkiemu. A który z nich jest mocniejszy na full hp. Wydaje mi się że sk z powodu HEXa, w dodatku można spowolnić ucieczke przeciwnika albo jego pogoń za nami :P nie wiem jak działają tak zwane Cubiki ale sk ma ich aż 3. Patrze na oba tanki obiektywnie, który z nich lepiej poradzi sobie z mobkami, bo i tak 99% gry to właśnie z nimi się bedziemy bawić. Czy ktoś może wie jak działa skil z 78 lvl Pala (Touch of Life)? i SK (Touch of Death)?. Z opisu wynika że pal ma jakieś błogosławieństwo zwracające życie, a sk to działanie podobne do "CANCEL" i zmniejsza CP u przeciwnika.

Pozdrawiam

Thorns

Touch of Life = Cancel Resistance +60%Resist Debuffs 30%, Heals are 30% more effective

Touch of Death = Max CP -90%, Resist Debuffs -30%, Heals are 30% less effective

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Inidriel

ToD dodatkowo ściąga 5 losowych buffów tak mi się wydaje :) ToL jest buffem, a ToD debuffem jakby co.