gry na podstawie anime

Zaczęty przez Pheonix, Czerwiec 24, 2008, 02:04:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Cralin

nie lepiej flashgetem sciągnąć?
Ps.Ten pierwszy link nie sciąga :/

Pheonix

Cralin

Taa i to szybciej.A do pierwszego linku nie ma sedsow i persow :/

Thorin

nowy flashget potrafi sciogac torrenty :P btw
kurwa kupta se ps2 a nie kombinujeta jak huj pod gurke ;P
ja sciogam utorrentem all i jest zajebiscie ;p
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Cralin

Pheonix

a ja mam bete azureus vuze jest zajebisty sciaga wszytko i ma wyszukiwarke juz mi sie sciaga assasin's creed

Thorin

ty se lepiej ps2 sciogniij z zagranicy :P a nie creed btw gra taka sobie ;p i kup se kutfa ps2 ;p
sie pochwale bo zapomnialem ostatnio skombinowalim z ciezaruwy spad 50 calowy tv ;P hahahah na tym to sie zazyna ps2 ;p az w wiosce zaniki pordu sa ;P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Pheonix

xD to wez ty lepiej ps3 nie kupuj bo pol polski padnie xD
gra moze taka sobie ale chce w to zagrac to zagram ^^
jest juz kolejna czesc fatal/fake w pelnej wersji ??

Cralin

Do huja panka trzeba komputer na noc zostawiać...Ale czego sie nie robi żeby zagrać w naruto moje kochane :*:*:* mam szał na jego pónkcie xD znaczy sie punkcie (tamto było celowe).

Pheonix

uda sie :Dja mam cos z assasins creed chyba sie zabije co gra to problem:/

Cralin

Taa 3 % sie sciagło...Mozesz podac jakis inny link?

Pheonix

poszukaj wpisz se w google"torrent naruto ultamite ninja 2" i wyskoczy ci 1000500100900 linkow xD

Cralin

juz sciagam przez flashgeta.Przez noc 3% a od 12:30 sciagam i jest 10 % :/ Bit torrent dupa

Pheonix

nie moge grac w assassin creeda zalamie sie musze czekac miesiac na nowego kompa ale za ta bede full detale

Cralin

mam wszystkie pliki wypakowac do jednego folderu tak?

Pheonix

Cralin

Ale wszystkie zapakowane pliki nazywaja sie edit-nun2 i mają tyle samo pojemności ... Tak ma być??

Pheonix

zrób screen i wyślij tutaj ja ci powiem :D

Cralin

Wiedziałem,że poproszisz ^^

POMOCY!!!!

Pheonix

wypakuj wszystkie archiwum naraz do 1 folderu będziesz miał obraz płyty :D

Cralin

ale jak tego nie podmienic?bo tam pisze żeby podmienic pliki...a mam angielska wersje...Co tam wziac?Angielska wersje winrara jakby co ^^

Pheonix

zrób ctrl +a a później odznacz pliki które nie są archiwum i na raz nie da rady oddzielnie xD

Cralin

LOL.Na końcu coś takiego się pojawiło ,co mi pokazuje gdzie sciągałem te pliki.Klikam ok i nic sie nie dzieje...

Pheonix

to zaczne od nowa
zaznacz wszystkie archiwum najlepiej zrób jeszcze raz nowy folder i zgraj tam same pliki rar później w tym nowym folderze klikasz ctrl+a a później żeby wypakowało wszystko tutaj xD

Cralin

Zaraz Ci dam screena jak to wygląda...A tak w ogóle ja ci daje tyle screenów a ty mi ani jednego :( daj choć jeden i pokaż jak to ma byc...