Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hermit

Nie chce mi się szukać, a nikt mi nie odpowiada. Ten 100x jest like Retail czy custom ... ?  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111oneoneoneoneonoenoneoneoneleven
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Krzysiu

Retail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111 one one one
>.<

Hermit

Dzięki, nie można było tak na początku ?  :P Sory jak gdzieś pisało, ale nie chce mi się tego spamu czytać dokładnie.
=

Marvix

:D xaxaxa :) Customem będzie tylko Pangea rebornx100 (nie dawno wipe był ,może będzie jeszcze ) ,x5 like retail(na 100%)
Panowie zapomniałem coś dodać ,nie wiem jak teraz będzie ,ale :

X5
Xp
Sp itd x5

Ale Spoil chance x5 ,ale amount rate jest większy (leci tak highmatsów typu sop etc. 5 czasem mniej ,ale np. lether 18 może wylecieć :D -bez spoila /kraftera ,będzie mógł wbijając 52-59 Złożyc ekipunek Full B ,do a polecam już spoila na a i s grade ,ale jak masz klan to pikuś :D

Elitper

co za dziady juz czekam 2 dzien na maila zwrotnego na forum nie mnoge wbic xD

Marvix

Rotfl ,gmaila masz to powinien być od razu xaxaxa

Nie słuchaj co tam piszą dzieci neostrady ^^ .

Hermit

=

Ojczul

Server byłby dobry gdyby nie bribebox.Ale tak jest największym gó wnem jakie może być.Mogli zrobić inna dotację nie wpływająca na gre a nie takie upierdliwe coś.Ale litwini są łasi na kase.

Elitper

fakt ktos zrobi zbiorke by odgrysc sie klanowi na ja kims spocie a tu czekaj 15 mniut :D lub zabic pk ^^ doprowadzi to tylko do ownienia newbe kolo giran dion gdzie tp sa jeszcze normalne i tak beda hight lvle pvp sobie nabijac XD

Hermit

Czyli jak mniemam nie można zapasów tych karteczek robić? Dobrze, że przynajmniej z low rb lecą. A na 100x też to jest?
=

FrancooZ

Można mieć parę bb bo widziałem jak ludzie czasami po 3-4 sprzedawali.
W każdym razie lepsze bb za dotację niż enchanty i recki b/a/s.

Hermit

Ale tak, ze bijesz rb wypada ci ze 20, dajesz do wh i masz na 20 tyg to nie można ?
=

Marvix

LoL 20-90zł
Robisz destro z kolegą na 40ty sin eater i bijesz np. rb w forrest of ressistance 3-rb(40min) i macie po BB, Tak możesz mieć nawet 100szt jak ci się w inwentażu zmieści bb . Lepsze to niz recki etc....

RycezSzilen12PL

ten serwer zawsze bedzie smierdzial, maialem okazje grac tam kilka miesiecy temu 100% pvp(nie moja postacia)na 5x gdy bylo c4 i troche jak wprowadzili c5. 95% comunity w wieku 10-16 lat dogadac sie z kims po angielsku to klopot(90% to litwini), nieaktywany gm bez jakiegokolwiek pojecia na temat mechaniki gry, KUPA BUGOW któr wszyscy wykorzystuja bez jakikolwiek konsekwecji, chory system donate(koniecznosc placenia $$ co tydzien by normalnie grac lol, to lepeij grac na offie podobna cena za miesiac), strasznie niski poziom jesli chodzi o graczy klany pvp etc... admin kocha robic wipe(teraz to bedzie 3 wipe w tym roku lol)
o ile sa przyzwoite priv serwery jesli chodzi o mechanike/comunity/pvp to ten do nich sie nie zalicza

"dobry klan dune" spadlem z krzesla, ch buffed nuker ktorym solowalem full 70+ party lol...
rpg 5x
7x bd sws th sb destr aw wl se bish

Marvix

Tak to jest dobry klan i nie wiem o co ci chodzi? Dalej tak tak 10-16 lat mówi człowiek ,który ma
RycezSzilen12PL

Dalej ? Nie wprowadzili żadnego c5 kłamiesz....
Dalej?Bugi to masz w głowie ,nawet na retailu są bugi ,a tutaj nie było takich jak mówisz
Haha płacenia chyba dla ciebie . Nie mój problem ,że nie chciało ci się wbić destro na 40ty dogadać z kolegą i w przeciągu 3h zdobyć po kilka bb (1miesiąc gry) ,albo zarobić te 1-4kk ,żeby od graczy kupić .
Dalej?Grasz na retailu i co z tego? Ja ,żeby się pobawić spędzę  4/5x mniej czasu co ty ? LII jest grą PvP ,a nie do farmienia 3rd przez 4/6 miesięcy...
Retail : Mniej osób Online niż na wielu serwerach prywatnych? Nie mów ,że nie :

Nigdy nie płaciłem za grę ,a jak będę chciał zapłacić do pogram w World of Warcraft Dziękuję.

EDIT :

Przy okazji to wątek o serwerze nie chcesz nie graj ,chcesz pisać pisz prawdę i z sensem .

RycezSzilen12PL

CytatTak to jest dobry klan i nie wiem o co ci chodzi?
nigdy nie widziales dobrego klanu chyba
CytatRycezSzilen12PL
rofl
CytatRetail : Mniej osób Online niż na wielu serwerach prywatnych? Nie mów ,że nie :
jakosc>ilosc
CytatDalej?Grasz na retailu i co z tego? Ja ,żeby się pobawić spędzę  4/5x mniej czasu co ty ? LII jest grą PvP ,a nie do farmienia 3rd przez 4/6 miesięcy...
problem ze ty psowiecisz ZNACZNIE wiecej czasu na pve niz ja kiedykolwiek poswiecielem bo cale pve robie afk
rpg 5x

Marvix

A wiesz ,że zgodnie z regulaminem serwisu Lineage2.com.pl promowanie botterstwa jest całkowicie zabronione i chociaż za odpowiedż nie dostaniesz Bana to ci coś powiem :

RycezSzilen12PL :
Skoro botujesz to po co płacisz za LII? Bot za ciebie gra ty tracisz pieniądze ,wiesz poza tym nic nigdy w takim razie nie osiągnełeś ,tylko bot za ciebie osiągnął . Nie lubię oszustów ,zresztą jak większość tego forum ....
Rób sobie co chcesz Dziękuję

SknerusKK

co do zrobienie destro 40 i bicia rb to... najpierw pewnie musisz ubic z 3 ally zeby do rbka dojsc :D

Bled

dokladnie , jak ktos mysli ze przy jedynym free sposobem na bb jest ubicie low lv rb i ze one  beda staly to BIG LOL dla niego  omgomgomgomgomg

Elitper

co do shilena to wiesniak :) trzyma party botow na servie  i za to placi :D  i mysli ze jest pro jak wyfarmi itemy:) co do RB to gz jak spotkasz jakiegos  ubicie RB w 2 osoby nie jest latwe  w 2 destro
predzej dostaniesz nuka w plecy i sie zlozysz i juz masz po RB co nie zmienia faktu ze bedziesz musial lukac co chwila czy RB jest bo napewno ludzie tez maja ten sam pomysl juz. Gdy azarath wystartowal ubicie RB graniczylo z cudem wszystki latwe RB padaly szybko zostawaly tylko te silniejsze - jak golem w IT.shilen co do twojego expienia innych to sie nie dziw ty zapuszczasz bota a inni na afk poszli :D
Zawsze gram WS-em  i od 65+ zawsze ktos mnie expil ^^ w pt sa klasy ktore tego wymagaja a inne moga solo latac
ten bb tygodniowy to jest z deka przesada  co tydzien bedziesz musial bic Rb by miec na tp  a jak ma grac 4k+ to nie wiem jak to bedzie wygladalo XD donate klan bedzi emial na 100% duza przewage

Marvix

Małe sprostowanie na c4 było lepiej ,ale na dobry początek wbijesz 35+ /40 kupisz od kogo BB za 600-800k(na początek tyle warte) I masz na 1tydz potem expisz możesz nadal kupić za 1mln około i chodzisz na rb i zdobywasz :)
Elitper w tym się z tobą zgodzę dzieciak gra w LII(zaczął jak miał 11lat) -nie będę komentował wiadomo czym się to kończy i jeszcze w dodatku płaci za botowanie ,a panowie z NCSOFTU się wygrzewają na hawaiiach za jego kilka botów LoL :D

Dobra ,ale to nie temat o nim nie będzie problemów z BB bo przez 1 miesiąc będzie kosztował mniej niż 1kk zapewne więc spokojnie sobie kupisz :D ,potem rb etc.

EDIT :

Niah niech wreszcie wstanie :D -nudzi mi się ^^  ,a pracy mam jeszcze sporo :P

RycezSzilen12PL

Cytat: Elitper w Lipiec 06, 2008, 05:06:56 PM
co do shilena to wiesniak :) trzyma party botow na servie  i za to placi :D  i mysli ze jest pro jak wyfarmi itemy:)
yo!
rpg 5x

Asta Entreri

trafił swój na swego...

a tak swoją drogą to ta pangea to rzeczywiście może być takie Diablo III :D
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.