Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Adri

.............

ZjemCie

Marvix coś nie zabardzo idzie po twojej myśli. ahahahahahahhahahahahah

Adri

Cytat: ZjemCie w Lipiec 27, 2008, 05:27:22 PM
Marvix coś nie zabardzo idzie po twojej myśli. ahahahahahahhahahahahah
ZjemCie  musze przyznac ci racje ....
.............

rothen

W ogóle gdzie Marvix? Wziął wolne czy zakopał się pod ziemią?

Elitper

zakopałem go w ogródku za rozsiewanie nieprawdziwych informacji o servie;) i posadzilem na nim truskawiki:) a obok siedze z kocykiem i jem kielbaske:P

ZjemCie

Cytat: Elitper w Lipiec 27, 2008, 07:24:50 PM
zakopałem go w ogródku za rozsiewanie nieprawdziwych informacji o servie;) i posadzilem na nim truskawiki:) a obok siedze z kocykiem i jem kielbaske:P

Kielbaske mniam :D

Marvix

Elo all byłem na survivalu :)) 12 dni :P właśnie wróciłem ^^

Muszę się ogarnąć ,a potem ogarnąć co się dzieje :P

Adri

.............

Elitper

Marvix

Ja w chwili obecnej nie wiem nic co się działo po 17nastym muszę to nadrobić ,jednakże najpierw muszę załatwić swoje sprawy Pzdr.

ZjemCie

rothen

Jakieś  nowe info? Już sierpień się zaczął, a tu ciągle nie ma serwera.

ZjemCie

Cytat: rothen w Sierpień 01, 2008, 01:53:00 PM

Wystartuje pewno na równi z l2 paradise. Czyli pewno za pól roku.

SknerusKK

Cytat: ZjemCie w Sierpień 01, 2008, 03:00:10 PM

jako l3 :>

Vanquish

Cytat: SknerusKK w Sierpień 01, 2008, 03:12:13 PM
Cytat: ZjemCie w Sierpień 01, 2008, 03:00:10 PM

jako l3 :>
jako diablo 4 :P

CzarnaSucz

Vanquish Ave z Tobą miałem przyjemnośc juz grac BFD chyba nie pamiętam  tyle razy serwery ostatnio zmienialem:) pozdro

Do wszystkich pozostałych BFD powinien byc git! O ile błędy poprawią. Na tym serwie spędzilem najwięcej czasu. Odnośnie Bribe box z nimi nie bylo wcale zle. Dzieki nim kraftem na shotach d szło zarobic i na cry d bo cały czas był zbyt wszyscy Rb nisko lvl bili i fakt czasem ciężko je bylo znaleźc ale jak swego czasu z przed pierwszego vipe byłem w dobrym klanie to każdy mial alta i RB zawsze w poniedziałki się lało. Jak ktoś nie miał czasu to te 4,6 pln to mniej niż paczka fajek:). Przed vipe o którym mowa serw dzialal poprawnie, a BB były od kiedy pamiętam i wcale nie przez nie ludzie odeszli z serwera. Vipe zrobili niby aby szanse wyrównac bo serw stal długo i nowym klanem nawet dobrym cięzko bylo do czegoś dojśc. Po vipe pojawiły sie problemy z oprogramowaniem w nowych terenach które dodano do C4 z full interlude mobów nie było zamiast NCP były króliki itp. Ceny BB po vipe zaczynały się od 200k i rosły do 4kk (na nich też można zarobic) Zrobili kolejne Vipe na serwer zwalilo się mase ludzi i kolejne problemy serw częściej był down niż up. błędy zostały tylko nieznacznie poprawione no i niby C5 a faktycznie niepełne interlude a hellbound juz wstał na wielu serwerach dlatego ludzie odeszli.
   Odnośnie klanów najsilnieszym z polskich zawsze był DUNE na tym serwie a przy obecnie możliwej liczbie członków 200 pewnie pomieści wszystkich polaków oby tylu grało:)
   Odnośnie języka porozumiewania sie to nie bylo problemu wszyscy en. A ze GM kogoś olewał to pewnie dlatego ze miał w nicku Pl - polacy jakoś nigdy nie byli lubiani na tym serwerze - byli zbyt dużą konkurencją LOL.
   P.S niektórzy twierdzą że litewskie klany były dotowane przez GM szczególnie jeżeli chodzi o sprzęt - informacja nie sprawdzona

W każdym bądz razie ja napewno się piszę bo mimo swoich usterek BFD to najlepszy serw na którym grałem (no może poza greckim elixir full interlude który od ponad tygodnia jest down) i robię SPH jak zwykle a czy zostanę w głównej mierze zależało będzie od stabilności serwera i od tego czy pojawi się dobry klan a nie taki gdzie CL cały czas AFK albo przez miesiąc nie gra. A jeśli o BB to dla mnie + a nie -

Vanquish

No bylismy razem w HeaveN obecnie jestem w Dune z kilkoma bylymi HeaveN'ami na Beyond i tam raczej zostaniemy chyba ze cos sie z tym servem stanie(w co watpie) BB faktycznie nie byl problemem 4kk co poniedzialek da sie przezyc na 60+ a na bfd zawsze szybko sie expilo i robilo kase bo q reward rate byl wysoki wiec np w toi z moba moglo poleciec 5 scrolli

NightBird

Na poczatku tematu myslalem zajefajnie bardzo dobry serwerek sie kroi. ale jak przeczytalem o custom gownach typu BribeBox to dziekuje bardzo za gre na zcustomizowanym serwie...

powiedzcie mie w ogóle

1. czy ten serwer stoi ?
2. jaka jest prawidlowa strona bo tutaj na forum 2 rozne znalazlem
3. ile online
4. czy jest w koncu ct1 ? ct1.5 ?
5. kiedy wstal o ile wstal ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Marvix

Bedzie stal

x5 retail like,custom x7~,stoi x100
www.bfdr.eu
Powinno byc jak wstanie jakies 4000-5000 na x5
Hellbound
Jeszcze maja nieco bugow jak naprawia wstanie

NightBird

czyli teraz orbia ct1 i jak wstanie to bedzie czysty nowy zwipowany serwer x5 bez zadnych customowych itemow typu tych brigeboxow ?
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

soulshaker

a wiadomo w przyblizeniu kiedy ruszy ten x5?
btw. x100 stoi na hellbound?
białe i zielone to moje ulubione <3

Marvix

Cytat: NightBird w Sierpień 13, 2008, 02:00:03 PM
czyli teraz orbia ct1 i jak wstanie to bedzie czysty nowy zwipowany serwer x5 bez zadnych customowych itemow typu tych brigeboxow ?

Bribebox to system dotacji -potrzebne do teleportowania giran-->dalej ,dropia z low lvl rb wiec zdazysz napewno 2 zdobyc przed 40tka :) .Przez okres kiedy 50% serwera mniejwiecej bedzie 1-60 BB beda kosztowac max 1.5kk potem do 4kk . Bribeboxy aktywujesz klikajac lub sprzedajesz . Dziala od Pon-Niedz i znika :) itd.

Cytat: soulshaker w Sierpień 13, 2008, 02:25:07 PM
a wiadomo w przyblizeniu kiedy ruszy ten x5?
btw. x100 stoi na hellbound?

Na IL kiedy mysle ze za jakis miesiac +/-

NightBird

skoro bez bribeboxa nie da sie teleportowac dalej niz giran to jest to custom serwer a nie retail like..
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Marvix

NightBird

Cytat: Marvix w Sierpień 13, 2008, 02:58:57 PM
retail like (a bb to donate)
Custom to jak sa armory itd.

....

nie.

Cokolwiek co zostało zmienione z wersji oryginalnej (czyt. retail) jest juz inne od zwyczaju (czyli CUSTOM)

Jesli w oryginale są normalne teleporty a tutaj są one zastapione czyms innym to to juz jest zCustomizowane.

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]