Battle For Dawn Europe - Low - Hellbound OFF - Sierpien

Zaczęty przez Marvix, Lipiec 03, 2008, 06:28:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

SnowY

A to zmienia postac rzeczy ;P, tak czy siak jest dobrze, tym bardziej ze wydaje sie wszystko jak by full hellbound

Lincral

chyba nie widziales hellbounda na retailu :) bfdr hellbound wyglada na 50%

Loin

Kamaele i większość ich skilli działa już poprawnie, zapraszam.
Khazad ai menu thorki norogh!

Kloniasz

Sn4k0r

Zamierzam zacząć grę na tym servie. Jakiś klan jest skłonny do przyjęcia mnie w swoje szeregi? :P Będę robił OL'a lub AW lub Tyranta.

Asta Entreri

bump:
na dniach Reborn x100 wstaje jako Hellbound - to jako otarcie łez po l2reloaded
Asta, officially teh greatestest fanboi ze Marc1na.

Koshal

"Lenistwo to sztuka tak długo nic nie robić, aż minie niebezpieczeństwo, gdzie trzeba by coś zrobić" Guntner Philipp 

szamanek

Asta a jakies krótkie info o tym x100 mogę prosić? Człowiek czeka na w miarę porządny serwer reloaded, a tu zong. Raty z pupy wzięte, kasujący posty stanki i olewka graczy.

Asta Entreri

co do bfd:r mam pewność, że wstanie tak jak powinien (wipe będzie, ale raty takie same), pliki będą takie jak na x4 BFD:R więc imho dobre/bardzo dobre, no mana pots z tego co się orientuję i chuba bez npc buffera - to ich forum straaasznie pogmatwane jest, nic znaleźć nie można

szamanek

Asta Entreri

Zonk

RolleR

Coś z servem?? Bo się zalogować nie mogę. :?

P.S Już działa  :P Przyjął by mnie ktoś do klanu? Przyszły spoil.

Zaharias

Wie ktoś może czy na X100 graja jakieś polskie klany?
JackFlak 4ever

siemasz12345

batonik

witam
mam pytanko czy ktos w stanie jest mi powiedziec kiedy byl wipe na x100 czy jest jakis wiekszy polski klan i jak sie gra?

eXecutor

Marvix

Cytat: eXecutor w Luty 13, 2009, 12:17:45 AM
Wiadomo cos o Europe x15? Kiedy ma ruszyc?

Za 6miechow /12 lat =nigdy ludzie wezcie sie od BFDR odczepcie ....
No wiem ze pisalem prezentacje ,ale bez jaj tam macie co 3-4 miesiace wipe'a ... 1miesiac 3-4k On drugi 2-3 trzeci 1k-1.8k~~ a na czwartym kolo 300=wipe

placek

I co wiadomo kiedy ruszy ten x15?? bo wczoraj byla zielona kropka a dzisiaj czerwona czyli cos robia?? bedzie wipe?

Marvix

Cytat: placek w Luty 25, 2009, 08:13:25 PM
I co wiadomo kiedy ruszy ten x15?? bo wczoraj byla zielona kropka a dzisiaj czerwona czyli cos robia?? bedzie wipe?
Nie chce mi sie pisac ,nie nie chcialbym po prostu klamac (nie chce mi sie na forum wchodzic :x:)
Ale jak wlacza ,tak na 95% bedzie wipe sprawdze to powiem ,jednakze

Ich kamael xD jest sredni ,duzo Online jak bylo przez tydzien chociaz raz 2500Online na x100 to bedzie b.duzo ludzi

Pytanie przez jaki czas :D

To taki serwer sezony buahaha:D

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

noxtor

Serwer spoko. Sporo polakow. Online 6k+ wiec przyjemnie. lagow nie ma:D mozna cieszyc sie gra;)