Błąd

Zaczęty przez Luss, Czerwiec 26, 2008, 04:25:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Luss

Grałem normalnie, wyłączyłem kompa na 2h i przy naciśnięciu na start po chwili wyskakuje mi komunikat z napisem : ''Game inject hook failed'' . Przeinstalowałem grę i nadal to samo. Nie muszę wspominać że check full też nic nie daje. Jak pozbyć się tego błędu ?

UrShak

wylacz antywira przy starcie

Thorns

Tez to mialem dzis rano, wystarczylo wylaczac antyvira, w moim przypadku Avast.

BTW  ARENA po WIPE :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Karas94

Tez mialem kłopot z tym error teraz po wyłaczeniu avasta nie widze posatci jak to naprawic?

Luss

Też na to wpadłem, ale kurde dosłownie godzinę wcześniej wszystko było ok, a avast się nie aktualizował.

Thorns

Cytat: Karas94 w Czerwiec 26, 2008, 03:15:23 PM
Tez mialem kłopot z tym error teraz po wyłaczeniu avasta nie widze posatci jak to naprawic?

mowisz o arenie?  pisalem przeciez byl WIPE = czyli wszystko "wymazane"  kazdy zaczyna od zera

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.