Problem z loginem, wtf :/

Zaczęty przez Corrnn, Czerwiec 27, 2008, 12:55:20 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Corrnn

elo
na stronce dex online, login serv online, wchodze od paru godzin i dupa. Tez macie takie problemy? :/ moze jest to zwiazane z dzisiejszym updatem dexa? ;/

Matim

Ostatnio [ dosyć często ] na dexie pada login . I jak się domyślam przy logowaniu występuje ci DC? Jeśli tak , to znaczy , że na dexie padł Login.

sosel

mysle, że nie tylko login :P mi jakby zatrzymalo gre nie dostalem disconnecta ale sie ruszyc nie moglem, po wylaczeniu gry i ponownej probie zalogowania nie dzieje sie nic :P

Matim

Corrnn

Problem jest taki, ze nie wyskakuje zaden blad. Nawet jak wpisuje bledne pasy to nic. ://// Poprostu nic sie nie dzieje, a na stronce login i dex dziala.

fedur

a) login padl
b) I bym tego byl najbardziej pewnien, najprawdopodoniej TWoj antyvirus blokuje port i dlatego nie lączy CI sie z serverem

Corrnn

@up
nie uzywam ZADNEGO antywirusa. ZADNEGO firewalla. Przeinstalowalem lineaga i nic. Tak w ogole to problemy zaczely sie od wczorajszego update dexa...

Matim

Może sciągnij jeszce raz updaetera z stronki dex-a  i zupaetuj gre jeszce raz .

Linege2

Ja mam dzisiaj problem serwer up a gdy sie loguje pisze "Serwer error, pleas try login leater" prosze o szybka odpowedz!!!!!!

Matim

Dzieje się to co działo się kiedyś poprostu za duzo ludzi chce sie zalogować no i to są tego efekty . Loguj sie do skutku , mi zawsze się loguje . Teraz właśnie widze , że DEX padł i to mnie bardzo cieszy bo takie lagi jakie były wczoraj to naprawde nie dało się nic robić , miałem nawet problemy z wyciaganiem itemów z WH  :shock:

//Server UP :

Tak to można grac  :)

Linege2

Wreszcie sie zalogowałem, a tu niespodzianka soulshoty i spiritshoty nie działają, potiony również, z WH i trade tez miałem problemy zobaczymy dzisiaj.

Matim

Wczoraj rano był restart więc dzisiaj jest już dobrze..niestety jutro są siegi i w niedziele , wiec juz trzeba sie przygotować na Pro hardcorowo oszczędny exp bez SS/BSS  :D

Linege2

Czyli spokojnie pogramy dopiero w poniedzialek :x :??

Matim