Nuk u bisha i ee?

Zaczęty przez Nestle, Styczeń 14, 2009, 09:15:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nestle

Czytając na jakimś innym forum, zauważyłem że w graci dodano jakiegoś nuka dla bisha i ee? Czy to prawda? Mógłby ktoś go opisać?
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

Marc1n

i u SE tez ;]
Masz transformacje, w sensie tak jakby tryby 2 na tych klasach: Normalny/Nuker, gdy zmieniasz sie w Nukera, wiekszosc skili twoich odpada, a zostaje tylko kilka dzialajacych z tych normalnych, za to zaczynaja Ci dzialac skile z Inquisitora, czyli. np. Normalny nuke/AoE nuke/surrender, itd, wszystkie maja atrybut holy i sa dosc...mocne :)
HATE ME MOAR!

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Nestle

A ten transform to an stałe jest czy można go wyłączyć?

Działa tylko na undead? I czy sprawdza się w pvp i na oly?
Hej klikniesz tutaj i tutaj? Zapewniam, że to nie żaden wirus czy inne szkodliwe treści :-) Dwoma kliknięciami możesz mi troszke pomóc xP

Inidriel

pigulec

Na niektórych L2J jest bug i nie można wyłączyć, ale są to rzadki przypadki.

Nestle

Troszke za późno zedytowałem, więc ponawiam pytanie:
Działa tylko na undead? I czy sprawdza się w pvp i na oly?

Inidriel

Działa na wszystkich. Idzie to zresztą wywnioskować z filmiku - NPC nie jest undeadem ;)

Nestle

Jeżeli już mamy tego transforma, to znikają nam heale?

pigulec

Inidriel

Coś kosztem czegoś jak to mówią :P

Nestle

Patrząc na youtube zauważyłem że dlugo się castuje... DObre dmg z tego leci, czy już lepiej zrobić sh? xD

Inidriel

Do nukowania tylko SH albo inny nuker. EE jest tak naprawdę od czego innego.

/edit

CytatInidriel to jakiś wyścig czy co? :D

Można tak powiedzieć :D

pigulec

LOL porównujesz SH z EE? Oo Jak chcesz 2shootować, SH. Jak chcesz mieć party i niezły nuke (89 power, a jak wejdzie kryt to boli) to EE.

/edit

Inidriel to jakiś wyścig czy co? :D

Nestle

Już myślałem, że bishem się coś zdziała na oly :P No nic :) Będzie trzeba duuuuużo argumentować, może wtedy wejdzie jakiś skill. Bo jednak tracenie healów może boleć bishopa, który tymi nowymi czarami słabo wali i długo castuje. No nic :) Bishop to tylko gdy mamy dobry argu z aktywnym skillem.

pigulec

Zapomniałeś o mana burn? Spalisz nukerowi, będzie bez many=no pain, Ty się transformujesz i go dobijasz, mówisz GF i masz satysfakcje. =)

Nestle

No to nukerowi. A jak spalę manę tankowi lub dd (nie mówię o łukach)? Nic mi to nei da. MOże nie będą mogli używać skilli, ale ja będę mógł tylko troszke hicić a healowac sie nie będę mógł. Więc lipnie :P Nadal trzeba będzie tony lsów wypalać xD

SknerusKK

party celestial z 81 - transform - gf

pigulec

Jeśli gra na offie to tak (wątpię w to). Jeśli priv to raczej nie uświadczy party celestiala. Poza tym dagger bez many też zbyt uber nie jest.

bula

zamykam, jak sa jeszcze jakies pytania to w odpowiednim temacie