Postać na OLI w Hellbound(++)

Zaczęty przez Piromanka123, Luty 03, 2009, 11:33:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Piromanka123

Witam  :D
Wiem, że podobny wątek już istnieje, jednak dotyczy on IL, a nie chcę wprowadzać zamieszania z kronikami.
Chciałabym się dowiedzieć jakie postaci spisują się najlepiej na OLI w Hellboundzie, z uwzględnieniem późniejszych kronik.
Prosiłabym o odpowiedź typu:
XXX jest dobry bo.....natomiast w kolejnych kronikach spisuje się gorzej/lepiej bo....W następnych kronikach najlepiej spisuję się YYY bo....

Z góry dziękuję za odpowiedzi oraz wyrozumiałość.
Pozdrawiam :)

Kesai

ee z nukiem, destro, ol, wc raczej slabiej niz ol, ale to zalezy na kogo.
tank tez jest niezly.

Piromanka123

Cytat: Kesai w Luty 03, 2009, 02:04:37 PM
tank tez jest niezly.
a który radzi sobie najlepiej...??

co z summonerami?? głównie chodzi mi o es...

RazielIII

Paladyn -  Iron shield, 3x UD
Dark Avenger
Necro (chyba najlepiej, ze wszystkich nukerow na open oly)
Destro, z racji malej areny w HB
Hawkeye, Snipe w "klatce" i jazda ;p
EE z nukiem
Z bufferow to bardziej Wc niz PP

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

montezuma

Top farmerami na open olimpad sa TK i Pal, obaj musza byc 81+
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Piromanka123

Ja zastanawiałam się nad tyr,es,wl,tk/sk,ol. Tyrek i ol ze względu na klimat, ale te postaci, szczególnie ol to na oli już ładnie obstawione są więc konkurencja będzie b.duża. Wl fajny do expa (był w il), ale po tym nerfie to nie wiem...plusem jest mała konkurencja. Es fajna postać do expienia, zawsze mi się podobała, mała konkurencja na oli często jest, ale nic o niej nie pisaliście to nie wiem... Jeśli chodzi o sk to niby fajna postać, ale robiąc d.elfa nie można jasnego na sube brać (a uwielbiam grać jasnymi). Tk nawet mi się podoba,jasny elf w końcu:D, super spisuje się na rb no i tak go zachwalacie...Chyba zastanowię się nad tym tk...
A jeśli ma to znaczenie to przymierzam się grać na wrathu(chyba, ze już nie wstanie...), także pozdrawiam Kesai;)

pix3l

Wyglada to tak:
Destro: zabijasz wszystko, ES moze cie polozyc, tanki z reguly cie poloza
Tank: polozysz wiekszoc klas, polozysz destro, summoner moze cie polozyc
Summoner(ES>Warlock>PS):zabijasz wszystko, Destroyer z reguly cie polozy(chyba ze grasz ES to masz szanse), EE/Bish cie polozy
Tyrant/Dagger: mozliwosci maja duze, poloza wiekszosc klas,jednak farmerami ich nazwac nie mozna z racji tego ze dostana wpirdul od tankow/destro/esa

*mowa o topequipped 81+ charach ofc :P
:O

montezuma

Cytat: Piromanka123 w Luty 03, 2009, 04:29:27 PM
A jeśli ma to znaczenie to przymierzam się grać na wrathu(chyba, ze już nie wstanie...), także pozdrawiam Kesai;)

epic fail rotfl

to co ci podajemy to jest na serwerach OFICJALNYCH, na twoim bedze calkowice inaczej.
Naia - oficjalny server
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

mały_głód

Na teonie śmiga jakiś TK 81+?chciałbym zobaczyć walkę TK81 vs Pal81 :P

Piromanka123

mógłby ktoś się wypowiedzieć jak to wygląda na wrathu tzn jak wyglądało przed downem...??

montezuma

Cytat: mały_głód w Luty 04, 2009, 03:15:19 PM
Na teonie śmiga jakiś TK 81+?chciałbym zobaczyć walkę TK81 vs Pal81 :P

na teonie sa 2 TK, jeden 83, jeden 81.
Naia - oficjalny server

RazielIII

Cytat: Piromanka123 w Luty 04, 2009, 03:49:33 PM
mógłby ktoś się wypowiedzieć jak to wygląda na wrathu tzn jak wyglądało przed downem...??

destro>nuker
destro>tank (kazdy)
czasem nuker>tank,
ogolnie to przed downem na oly widac bylo tylko destro, necro, Pal, Da, wc (open oly ofc)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Kesai

raczej tank>destro (sam wbilem raz na kumplowym pala bez enchanted skilli nawet i farmilem na full-wszystkim destro ;])

no i moj ee > wszystko ;p