Glad/Destro

Zaczęty przez Drakir, Czerwiec 16, 2008, 04:20:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Drakir

A co myslicie o takim polaczeniu

Elvin

Drakir

hmm.skille na odleglosc z dwureczniakiem,sonick dash,myslicie ze zla opcja?

Elvin

Problem w tym ze sonic rage dziala tylko z dualami.
Dash? gdzie tu masz dasha?

Tak opcja zla bo zbyt duzo skilli sie pokrywa, hp i tak zblizone maja obie klasy (po subie bedzie trochu wiecej).
Ogolem opcja bardzo srednia..

Thorns

Chodzilo mu o Sonic Move, skill glada cos jak dash u TH  :wink:

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Elvin

Moze byc, ja noob jestem i sie nie znam to trzeba mi wybaczyc.  :P

ontopic
moze i ten speed bedzie, ale i tak postac nie ma wiekszego sensu.

Triss

banany mozna rzucac z sword , blunt or dual sword ;)

wejdz na lineage2.com i sobie poczytaj ;pp

a jak Ci sie nie chce ;p to nawet ze stronki glownej tego forum z dzialu biblioteka

CytatSonic Blaster 1
Discharges a solid beam of sonic force toward a distant target. An equipped sword, blunt weapon or dual-sword weapon is required to use this skill. Level 2 Sonic Focus charge required. A critical hit is possible. Power 369.

wiec banany mozesz rzucac czym chcesz ;d

i teraz mam pytanie ;D

co zrobic...pal/de - postac znana i latwa do zejscia do 30% hp :P

glad/de walnac masowego banana albo w ogole banana bedac na rage i frenzy i zealot? ;p lol xd tutaj minusem jest meczenie sie ze zbijaniem sie do frenzy

albo glad/tyr walisz na totemkach ;p minus taki , ze trzeba co chwila trzymac fisty w reku - ale atk.speed mocny

doradzi mi ktos cos?

..::Provider::..

System

Pal/Destro "lepszejszy" ;]

AI,frenzy, masz czym zbić hp, rage, zealot,  duzo p/m defa, stun, bash, co tu więcej chcieć?
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Triss

no juz decyzja zapadla i robie pal/de - poprostu nie chce mi sie bawic ze zbijaniem hp do frenzy a tak to kilka razy sacrifice na kogos i po sprawie ;p

..::Provider::..

Drakir

ja tam wole glad/destro.banany na frenzy,sonic barrier,sonic move, guts,jak dla mnie maszynka do zabijania

Drakir

po drugie pal/destro ciagle zawolny,glad/destro juz znacznie lepiej

Drakir

aaa wlasnie sprawdzalem i frenzy niedziala na dualach :(