Zmiany w Ct2 (wg PTS)

Zaczęty przez slon, Lipiec 18, 2008, 01:28:45 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Fuss w Sierpień 21, 2008, 01:16:02 AM
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=112328 :shock:
Cytat: Diego VargasPole Arm = Chance Cancel 1-2 buff 15% of the time you regular hit the target
bye bye hero pole, hi 150 atr. Saint spear?
dalej hero beda uzywali cancel sticka ... bo czego maja uzywac? lol hero daggera jezeli maja 150 attr ASy? hero sworda?;O

a co do WL'a to i tak bedzie uzywanie hero pole bo nie ma sensu brac czegos innego

Fuss

Ta, tylko teraz kazdy moze miec swoj wlasny cancel stick

bula

Cytat: Fuss w Sierpień 21, 2008, 05:59:52 PM
Ta, tylko teraz kazdy moze miec swoj wlasny cancel stick
hm?!

ehh tak to jest jak sie nie jest na biezaco z update'ami ncsh1tu

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Fuss

Pvp mod, SA to inna sprawa
zreszta wszystko tutaj jest

Jaki Ganh

Mam prośbę. Niech ktoś poda sprawdzony link do Gracii, ponieważ ostatnio miałem taką super stronę z CT2, że jak doszło do 208MB koniec pobierania :/ I oczywiście aby w żaden sposób nie spowalniało pobierania (130kb/s - 1mb).

Szukam serwera...

SknerusKK

Cytat: Jaki Ganh w Październik 10, 2008, 09:13:53 PM
Mam prośbę. Niech ktoś poda sprawdzony link do Gracii, ponieważ ostatnio miałem taką super stronę z CT2, że jak doszło do 208MB koniec pobierania :/ I oczywiście aby w żaden sposób nie spowalniało pobierania (130kb/s - 1mb).
http://www.lineage2.com/pds/pds_client.html :P

edit:
Cytat: Jaki Ganh w Październik 10, 2008, 09:29:59 PM
Dzięki Ci wielkie o szlachetny Sknerusie :P
no problem :P

Jaki Ganh

Dzięki Ci wielkie o szlachetny Sknerusie :P

Szukam serwera...

xulu

Gracja Part 2 Off (Luna)Noob Screen  :D Screen

Marc1n

Oho, ktos ma 24"< monitor =D
Sorry, i cant resist w/ offtop(C) Corvox
HATE ME MOAR!

ArtheX

Jakie będzie najlepsze party na Kamalokę? Jakie klasy powinny się w nim znaleźć żeby szybko i bezpiecznie to ogarnąć?? Poszedłem wczoraj pierwszy raz ze znajomymi bo myślałem, że wiedzą co robią, okazało się, że też byli na kamie pierwszy raz no i we failed :D

I był taki myk, że te guardiany, które się respawnują, raz mogliśmy zabić a raz nie :o I w sumie to opłaca się bić te miniony czy lepiej je rootować i lać bossa??
Franz -  Berserker lvl 65

fedur

ja do Kamalloki w oren ( tam 50-+ lvl nie pamietam) to wytarczal dd/dd/bd i jakis EE, wolno a wolno ale dawalismy rade

ArtheX

Cytat: fedur w Listopad 04, 2008, 04:46:37 PM
ja do Kamalloki w oren ( tam 50-+ lvl nie pamietam) to wytarczal dd/dd/bd i jakis EE, wolno a wolno ale dawalismy rade

No ja też w Oren byłem, pt: bish 56, bers 56 (ja), ps 59 i bd 59. Bish z maną nie wyrabiał, HP wolno bossowi schodziło, a nam szybko (za szybko) i tak się zastanawiałem czy nie lepiej pójść z tankiem, bd, healer i 3 x DD. Co myślicie?

Shen

na kame 56 sie nie chodzi, a 53 mozna zrobic z 3 dd

ArtheX

A dlaczego na kamę 56 się nie chodzi? :shock:

Shen

bo jest dosc trudna i trzeba lepsze party niz na 53, chociaz jak zna sie sposob to mozna ja w miare szybko skonczyc