Quest na 3 Zmiane Profesji.

Zaczęty przez davidus, Lipiec 22, 2008, 02:22:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

davidus

mam problem,robie ta 3rd,npc wysłał mnie do ketry żebym porozmawiał z wahkanem ,bo mam zdobyc divine stone of windsom,gadałem z nim ale to nic nie daje tylko mi powiedział cos w stylu żebym mu sie na oczy nie pokazywał(mam zrobione ally z warka),koledzy mi powiedzieli że musze iśc na varke do jakiejs wioski i pogadac tam z npc,byłem tam gadałem z kazdym npc ale nic mi sie nie pokazuje,o co tu chodzi????

piotrekxx89

Jeśli robiłeś Ally z Varką (rozumiem że biłeś moby na ketrze), to nie dziwne, że na ketrze ci gość powiedział, żebyś się mu na oczy nie pokazywał morderco :P :D.

Quest ci mówi, zebyś poszedł na Ketre, bo tak wybrałeś u NPC'ka w glidii, troche zawaliłeś, ale da się to odkręcić. Mimo questu idź na Varkę na początkowy respawn Varki (tam gdzie się teleportujesz na Varke) i weź quest od gościa co stoi przy bramie "Magical power of Fire", ten quest dopiero cię poprowadzi na środek Varki, a później będziesz musiał nie atakując żadnego moba wykraść totem z Ketry. Jak skończysz ten quest, to dostaniesz upragniony Divine stone of Wisdom, a którym musisz wrócić do gościa, który cię wysłał na Ketre.