Tyrant czy Destro??

Zaczęty przez Dentej, Lipiec 30, 2008, 10:21:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dentej

Witam... Tyrant czy Destro?? Kim sie przyjemniej gra na offie?? Kim latwiej o party? Kto szybciej/przyemniej expi solo?  Ogulnie (ogólnie) ktora postac wybrac... Tylko prosilbym o argumenty... Dzieki ;)

/Fro

myha

Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Hermit

kot jest cicho, bo nie szczeka i można go przytulić, a on będzie cicho, ale pies fajnie liże i ma zimny nosek.

Masz odp.
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

SknerusKK

a czytales ten wspanialy topic? ;>

Dentej

Szukanie w 36 stronach to troche dlugo.. Zalozylem tu bo to temat o samych orkach... No ale skoro nie moge dostac szybkiej odpowiedzi to musze zaczac czytac 36 stron spamu...

pix3l

Zadnym sie nie expi solo, party masz zawsze jak sobie zrobisz (kazdy chce koks z destro/tyrantem lol)

Nikt ci nie powie czym grac, o tym juz sam musisz zdecydowac.

PS: obydwu nuker moze zlozyc na 2 hity, taka kronika:P
:O

Sebal

To tak. Jak chcesz chodzić, z wielkim mieczem, i zabierać jednym powolnym atakiem dużo hp to polecam destro. Jeśli jednak chciałbyś atakować b. szybko ale słabiej, polecam tyrka. Ja grałem tą i tą profesja i według mnie, obydwaj są b. podobni. Tyrek atakuje szybko, w pare sekund machnie kilka razy co jest porównywalne do jednego machnięcia wielkiego miecza. Jednak ja polecam tyrka, według mnie jest lepszy :P najlepiej jest wbić się na jakiegoś High serwera, i tam założyć tyrka i destro i je porównać, to jest chyba najlepszy sposób. Ja inaczej to zrobiłem, ale i tak wiem co mi bardziej odpowiada :)

P.S: Chyba logicznie tego nie napisałem, ale z deka przysypiam xD
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Frohike

Zobaczmy co jest napisane w regulaminie odnośnie takich tematów...
Cytat1. Zabrania się zakładania tematów "Proszę o pomoc z doborem postaci", "Jaka postać najlepsza?" i wszelkich o podobnej tematyce "Kim mam grać?".

Temat zamykam. Od zadawania pytań odnośnie wyboru postaci jest temat, do którego link podał SknerusKK (nie musisz czytać całego topicu, po prostu poproś o pomoc).

Dla autora tematu słowne ostrzeżenie za nieznajomość regulaminu.